- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.941
Ben de kız oldugunu düşünüyorum :)bence kız
Canim nedense kizin olacagina cok eminim ben. Rabbim gonlundekini nasip etsin.
Tesekkur ederim canım iiltifatin icin.Ben ilk kez kendime benzettim yüz kemik yapısını.burnum hokka değil ama dümdüzdur.oglullarim bu aydayken eşimin kafa yüz yapısıyla ayniydi,çok benzetmistim.bunu kendime benzettim nedense piskolojik mı acaba da diyorumMasallah okka gibi burnumu yerim minik prenses... Cok guzel olacak eminim annesine benziyordur.
Yok masallah kiz kemik yapisi gibi narin ve duzgun. Erkeklerinkiyle kiyaslarsan farkedersin zaten ben kizim diyor. Esim oglanlara sampiyon diyor ama asil kizlar sampiyon. Yumurta pic olana kadar icerde bekliyorlar bu guzellikler. İste asil sampiyon dimi...masallah cnm.Amin canım inşallah.
Tesekkur ederim canım iiltifatin icin.Ben ilk kez kendime benzettim yüz kemik yapısını.burnum hokka değil ama dümdüzdur.oglullarim bu aydayken eşimin kafa yüz yapısıyla ayniydi,çok benzetmistim.bunu kendime benzettim nedense piskolojik mı acaba da diyorum
Birde as ermen oldu mu canim? Benimde 5 gun kaldi cok sabirsizlaniyorum.Amin canım inşallah.
Tesekkur ederim canım iiltifatin icin.Ben ilk kez kendime benzettim yüz kemik yapısını.burnum hokka değil ama dümdüzdur.oglullarim bu aydayken eşimin kafa yüz yapısıyla ayniydi,çok benzetmistim.bunu kendime benzettim nedense piskolojik mı acaba da diyorum
Yumurtlamana kaç gün kala bıraktın cnm ilişkiyiAmin canım inşallah.
Kebap çok canım istiyordu,her gün yesem modundaydim.su anda tiksindim ama etten.insallah hamilesindir canım,sen ne hissediyorsun.ben cok hisetmistim hamile olduğumu.Birde as ermen oldu mu canim? Benimde 5 gun kaldi cok sabirsizlaniyorum.
Benim sadece 9.gun ilişki oldu canım,yani adetten sonraki 2.gun.sonrasinda eşim şehir dışındaydı.normalde 12.-13. gün yumurtlarim ben kasık agrimdan hissederdim hep.bakalim hayırlısı olsun kız olsun inşallahYumurtlamana kaç gün kala bıraktın cnm ilişkiyi
Oyy kuzu masaAllah gelismis bile .. saglikla gelsin ins . Yuzu cok kibar duruyo annesi sana benzesin insAmin canım inşallah.
Dii mı yaa.nasil geçecek 4 haftaOyy kuzu masaAllah gelismis bile .. saglikla gelsin ins . Yuzu cok kibar duruyo annesi sana benzesin ins.. yanliz zaman gecmezki yaaaa
Bende basladim ceviz incir...:))Ayy ne heyecan yaa insAllah bu ay tutunur canim tavsiyem vajinal dus yapma 2 gun once kes. Sut dondurme tatli ye. Birde incir icine ceviz koy ye gubde 3/4 tane saglikli yumurta yapiminda faydasi oluyor. İnsAllah tutar canim.
Gerek kalmicak cnm benimBu kadar yogun his ve belirtiye bu ay olmazsa direk psikologa gidecem ben karar verdim. En azindan psikolojiyi duzeltiraek daha sansimiz artar sanki.
Cnm gecmedini bugunde?canım günaydın şiddetli üç gündür devam eden isal durumum var anlamadım gitti .Bugünde normalde sol tarafta olan kasık ağrım sağda oluyor bakalım hakkımızda hayırlısı cano .
Cnm niyet onemli kimi arapca okur gonulsuz kimi bi dua eder gonullu icten bi bakmissin kabul olmusKuranı Kerim den okuyorum ben.Bilen varsa bana lütfen arapçasını okusun :)
Az cok ortalamasinida mi alamiyosun cnm testlerle ...Düzensiz yumurtladigim için LH testi bana göre değil
Rabbim sabir versin gecmis olsun cmmMerhaba canım. ..maalesef bebeğimin cinsiyetini bile ogrenemeden 8+4 haftalikken kalbi durdukürtajla aldılar ustelik patoloji raporu kısmı mol gebelik çıktı .Herşeyden önce Rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler versin.Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin herkese. ..
Nub unu gonderdin mi cnm anlayanlaraEki Görüntüle 1991435 işte teyzeleri bebişim.siz bi tahminde bulunun bakalim
Yok canım gondermedim.bilen var mı bu sitede ?Nub unu gonderdin mi cnm anlayanlara
Oyle canim.Insallah ama ben yinede fonlumden geceni yazdim.Tabikivhic onemivyok amabilen varsa ole okusun istyorumCnm niyet onemli kimi arapca okur gonulsuz kimi bi dua eder gonullu icten bi bakmissin kabul olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?