Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim nedense kizin olacagina cok eminim ben. Rabbim gonlundekini nasip etsin.

Amin canım inşallah.
Masallah okka gibi burnumu yerim minik prenses... Cok guzel olacak eminim annesine benziyordur.
Tesekkur ederim canım iiltifatin icin.Ben ilk kez kendime benzettim yüz kemik yapısını.burnum hokka değil ama dümdüzdur.oglullarim bu aydayken eşimin kafa yüz yapısıyla ayniydi,çok benzetmistim.bunu kendime benzettim nedense piskolojik mı acaba da diyorum

Yok masallah kiz kemik yapisi gibi narin ve duzgun. Erkeklerinkiyle kiyaslarsan farkedersin zaten ben kizim diyor. Esim oglanlara sampiyon diyor ama asil kizlar sampiyon. Yumurta pic olana kadar icerde bekliyorlar bu guzellikler. İste asil sampiyon dimi...masallah cnm.

Birde as ermen oldu mu canim? Benimde 5 gun kaldi cok sabirsizlaniyorum.

Yumurtlamana kaç gün kala bıraktın cnm ilişkiyi

Birde as ermen oldu mu canim? Benimde 5 gun kaldi cok sabirsizlaniyorum.
Kebap çok canım istiyordu,her gün yesem modundaydim.su anda tiksindim ama etten.insallah hamilesindir canım,sen ne hissediyorsun.ben cok hisetmistim hamile olduğumu.

Yumurtlamana kaç gün kala bıraktın cnm ilişkiyi
Benim sadece 9.gun ilişki oldu canım,yani adetten sonraki 2.gun.sonrasinda eşim şehir dışındaydı.normalde 12.-13. gün yumurtlarim ben kasık agrimdan hissederdim hep.bakalim hayırlısı olsun kız olsun inşallah

Oyy kuzu masaAllah gelismis bile .. saglikla gelsin ins . Yuzu cok kibar duruyo annesi sana benzesin ins .. yanliz zaman gecmezki yaaaa

Oyy kuzu masaAllah gelismis bile .. saglikla gelsin ins . Yuzu cok kibar duruyo annesi sana benzesin ins .. yanliz zaman gecmezki yaaaa
Dii mı yaa.nasil geçecek 4 hafta zaman durdu sanki bugün benim için .devlet hastanesi çok yakınımda aslinda ama doktorları çok kötüler.insani insan yerine koymiyorlar.bu hamileligimde kan tahlili için gitmistim.doktorla kavga edecektim nerdeyse.bana sen hamile değilsin kesinlikle dedi ultrasonda bakıp.kavga gürültü zor istettirdim kan tahlilini kadindan

Rabbim sabir versin gecmis olsun cmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…