- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.041
çok acele ediyorum 20 tl verdim sanki hemen pozf görcek gibi..haftaya bugün regl günüm..yunus_ciklet Cnm testte çizgi göremedim ben,bence adeti bekle derim.gunun geçsin yap.allahim hakkımızda hayırlısını versin
Arkadaşın biri burda yazmıştı bu testler beni hiç hamile çıkarmıyor o kadar canım sıkıldı ki çeşme suyuna gebelik testi yaptım cift cizgi çıktı, bizim musluk hamile yazmış. Bir ara denk gelmiş okumuştum çok gülmüştümsen benim normal kaset testteki pozifleri görsen..ebe arkadaşın var testi görünce gebesin dedi. ne yazıkki regl oldum 2 tanesi normal gebelik böyle çıktı ve ben oğlumda regl günü yapmııştım ozaman negatifti çok enterasan bu testler ya..
Canım parana yazık,yaptığın strese yazık.bekle.ugras bul kafa dagit.vardir yaradanin bildigi,Allah hayırlısını versin demekki zamanı gelmedi dahaçok acele ediyorum 20 tl verdim sanki hemen pozf görcek gibi..haftaya bugün regl günüm..
Hımmbenim nikahım da Narlıdere Belediyesinde kıyıldı 2009 da canım.Eşim oralı.Hatta bilirsin Yörükler onlar orada Alionbaşı deresi var dağ bilirmisin. İzmir çok güzel canım eşin mi Ankara lı.yunus_ciklet bu arada bende izmirliyim.narlidere.ama Ankara'dayım 6 yıl olacak (( ve ben memleketimi akrabami cokkkkk özledim ((
öff her ay yapsamda yapmasamda ayın stres yoruldum artık..Canım parana yazık,yaptığın strese yazık.bekle.ugras bul kafa dagit.vardir yaradanin bildigi,Allah hayırlısını versin demekki zamanı gelmedi daha
hakketen yaa..komikmiş ..Arkadaşın biri burda yazmıştı bu testler beni hiç hamile çıkarmıyor o kadar canım sıkıldı ki çeşme suyuna gebelik testi yaptım cift cizgi çıktı, bizim musluk hamile yazmış. Bir ara denk gelmiş okumuştum çok gülmüştüm
yoo araştırmadım, yöntem mi var :)Tam vakti canım :)
Biliyormusun peki yöntemleri araştırdın mı?
Hoşgeldin cnm tamda yerine geldin .en baştaymış baktım şimdi amanınnn ne çok şey varmış :)
Hosgeldin arkadasimgruba davet ettiğiniz için teşekkürler, evet evet bir de kızım olsun çok istiyorum :)
Hosgeldin arkadasim..bende oglumdan once kullaniyosum dr.1 ay etkisi surer sinra hamile kalirsin dedi..ve 2.ay hamile kaldim..benimde oglum 7 yasindaslm kızlar bende konuyu açtığınız günden beri takibiniz deyim 32 yaşında 8 yaşında bir oğlum var .Oğlum için bir kardeş istiyorum allahım nasip ederse ben doğum kontrol hapı kullanıyorum uzun yıllardır bu ay bitince ilaç almayı düşünmüyorum ama bazende kendimi hazır hissetmiyorum gibi hapı bıraktıktan sonra 3 ay beklemem gerekiyormuş sağlıklı hamilelik için internette öyle yazıyor bide çin takviminde kız çocuğu ağustosta görünüyor ben ilk sayfayı okudum ama benim bu konularda aklım biraz zor çalışıyor ovulasyon testini hele hiç anlamıyorum beni de bilgilendirir misiniz lütfen
Ilk sayfayi oku cnmyoo araştırmadım, yöntem mi var :)
Hosgeldin arkadasim..bende oglumdan once kullaniyosum dr.1 ay etkisi surer sinra hamile kalirsin dedi..ve 2.ay hamile kaldim..benimde oglum 7 yasinda
Kızlar bugün kaşıntı için Dr gittim bata 7 günüm var pko olan yumurtalihimda bak dedi bi tane catlamayan yumurtan varmoralim çok bozuldu bu ay soğan kuru yapmıştım umutluydum .sizce şimdi daha onceden çatlayan yumurta m olmusmudur yoksa tek bi keremi yumurta gelisip catlar
Allah razi olsun. Allah kabul etsin tatlim.Hanımlar Sela İle ezan arası okuduğum 1001 Adet Ya Evvel hediyemdir.Salavatla Aminleyelim.Hayırlısı ile rabbim evlat nasip etsin inşallah Sizlerede hedyemdir.
Ben de goremedim cnm. Rwsim uzerinde oynama yapabilirsin siyah beyax felan.Kizlar daaymamayip yaptim bata 7 var ben silik goruyorum ama cok silik
Allah kabul eysin. Allah razi olsun canim.Kizlar 1000 ya evvel cekip kendime ve benim gibi saglikli imanli kiz bebek dileyen sizlere hediye ettim. Rabbim cuma yuzu suyu hurmetine kabul etsin. Fatiha ile aminleyelim insallah.
Hisgeldin canim. İnsAllah saglikli bir kizin olurgruba davet ettiğiniz için teşekkürler, evet evet bir de kızım olsun çok istiyorum :)
Valla iki oglumun birinde tuttu biri tutmadi.Çin takvimi tuttu mu arkadaşlar ?
Sesli guldum yeminle. Bende yapim test cok bakim bizim muslukta gebemmiArkadaşın biri burda yazmıştı bu testler beni hiç hamile çıkarmıyor o kadar canım sıkıldı ki çeşme suyuna gebelik testi yaptım cift cizgi çıktı, bizim musluk hamile yazmış. Bir ara denk gelmiş okumuştum çok gülmüştüm
Uzun ara verince korkman normal. Benimde 2 oglum var ikinci 28 aylik. Arada korku oluyo ama olsun. Netten ovulasyon testi siparis ver cnm ama bir ayda 15 adet kullaniliyor en az ona gore siparis ver. Ben innovata kullaniyorum hem uygun hem kuruyunca da ayni cikiyor. 2/3 ay takip et her belirtiyi not al. Sut yogurt tali dondurma bol tuket. Et balik tavuk muz dan uzak dur. İbsAllah bir kizin olur.slm kızlar bende konuyu açtığınız günden beri takibiniz deyim 32 yaşında 8 yaşında bir oğlum var .Oğlum için bir kardeş istiyorum allahım nasip ederse ben doğum kontrol hapı kullanıyorum uzun yıllardır bu ay bitince ilaç almayı düşünmüyorum ama bazende kendimi hazır hissetmiyorum gibi hapı bıraktıktan sonra 3 ay beklemem gerekiyormuş sağlıklı hamilelik için internette öyle yazıyor bide çin takviminde kız çocuğu ağustosta görünüyor ben ilk sayfayı okudum ama benim bu konularda aklım biraz zor çalışıyor ovulasyon testini hele hiç anlamıyorum beni de bilgilendirir misiniz lütfen
Ovulasyon testi yani lh testi yumurtlama gununu tespit etmemize yariyor canim. Bu sayede yumurtlama tespiti yapip yumurtlamadan 2/3 gun once iliskiyi kesiyor kizlqrimiza ortam hazirliyoruz. Gerisi Rabbimin taktiri.hoşbulduk canım ,
ağustos ayında kız görünüyor çin takviminde bekleyeceğim artık biraz
ovulasyon testi ne peki kızlar
Neden acaba bende merak ettim? Benimkilerin arasi 5 yas. Simdi olursa 3 yas olacak.niye bukadar geç kalmışız 2. cocgua hep öyle 7 8 yaş cocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?