Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşın biri burda yazmıştı bu testler beni hiç hamile çıkarmıyor o kadar canım sıkıldı ki çeşme suyuna gebelik testi yaptım cift cizgi çıktı, bizim musluk hamile yazmış. Bir ara denk gelmiş okumuştum çok gülmüştüm

yunus_ciklet bu arada bende izmirliyim.narlidere.ama Ankara'dayım 6 yıl olacak (( ve ben memleketimi akrabami cokkkkk özledim ((
Hımmbenim nikahım da Narlıdere Belediyesinde kıyıldı 2009 da canım.Eşim oralı.Hatta bilirsin Yörükler onlar orada Alionbaşı deresi var dağ bilirmisin. İzmir çok güzel canım eşin mi Ankara lı.

slm kızlar bende konuyu açtığınız günden beri takibiniz deyim 32 yaşında 8 yaşında bir oğlum var .Oğlum için bir kardeş istiyorum allahım nasip ederse ben doğum kontrol hapı kullanıyorum uzun yıllardır bu ay bitince ilaç almayı düşünmüyorum ama bazende kendimi hazır hissetmiyorum gibi hapı bıraktıktan sonra 3 ay beklemem gerekiyormuş sağlıklı hamilelik için internette öyle yazıyor bide çin takviminde kız çocuğu ağustosta görünüyor ben ilk sayfayı okudum ama benim bu konularda aklım biraz zor çalışıyor ovulasyon testini hele hiç anlamıyorum beni de bilgilendirir misiniz lütfen

Hosgeldin arkadasim..bende oglumdan once kullaniyosum dr.1 ay etkisi surer sinra hamile kalirsin dedi..ve 2.ay hamile kaldim..benimde oglum 7 yasinda

Canim catlamamis derken yumurta catlatmak icin de kurler var netten arastir belki de catlayacak hergun iliskiye devam et derim ben. Birde yumurta catlatma kurude bak.

Hanımlar Sela İle ezan arası okuduğum 1001 Adet Ya Evvel hediyemdir.Salavatla Aminleyelim.Hayırlısı ile rabbim evlat nasip etsin inşallah Sizlerede hedyemdir.
Allah razi olsun. Allah kabul etsin tatlim.

Kizlar daaymamayip yaptim bata 7 var ben silik goruyorum ama cok silik
Ben de goremedim cnm. Rwsim uzerinde oynama yapabilirsin siyah beyax felan.
Kizlar 1000 ya evvel cekip kendime ve benim gibi saglikli imanli kiz bebek dileyen sizlere hediye ettim. Rabbim cuma yuzu suyu hurmetine kabul etsin. Fatiha ile aminleyelim insallah.
Allah kabul eysin. Allah razi olsun canim.

gruba davet ettiğiniz için teşekkürler, evet evet bir de kızım olsun çok istiyorum :)
Hisgeldin canim. İnsAllah saglikli bir kizin olur
Çin takvimi tuttu mu arkadaşlar ?
Valla iki oglumun birinde tuttu biri tutmadi.
Sesli guldum yeminle. Bende yapim test cok bakim bizim muslukta gebemmi

Uzun ara verince korkman normal. Benimde 2 oglum var ikinci 28 aylik. Arada korku oluyo ama olsun. Netten ovulasyon testi siparis ver cnm ama bir ayda 15 adet kullaniliyor en az ona gore siparis ver. Ben innovata kullaniyorum hem uygun hem kuruyunca da ayni cikiyor. 2/3 ay takip et her belirtiyi not al. Sut yogurt tali dondurma bol tuket. Et balik tavuk muz dan uzak dur. İbsAllah bir kizin olur.

hoşbulduk canım ,
ağustos ayında kız görünüyor çin takviminde bekleyeceğim artık biraz
ovulasyon testi ne peki kızlar
Ovulasyon testi yani lh testi yumurtlama gununu tespit etmemize yariyor canim. Bu sayede yumurtlama tespiti yapip yumurtlamadan 2/3 gun once iliskiyi kesiyor kizlqrimiza ortam hazirliyoruz. Gerisi Rabbimin taktiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…