- 8 Temmuz 2013
- 1.128
- 572
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.081
Canim catlamamis derken yumurta catlatmak icin de kurler var netten arastir belki de catlayacak hergun iliskiye devam et derim ben. Birde yumurta catlatma kurude bak.
Allah razi olsun. Allah kabul etsin tatlim.
Ben de goremedim cnm. Rwsim uzerinde oynama yapabilirsin siyah beyax felan.
Allah kabul eysin. Allah razi olsun canim.
Hisgeldin canim. İnsAllah saglikli bir kizin olur
Valla iki oglumun birinde tuttu biri tutmadi.
Sesli guldum yeminle. Bende yapim test cok bakim bizim muslukta gebemmi
Uzun ara verince korkman normal. Benimde 2 oglum var ikinci 28 aylik. Arada korku oluyo ama olsun. Netten ovulasyon testi siparis ver cnm ama bir ayda 15 adet kullaniliyor en az ona gore siparis ver. Ben innovata kullaniyorum hem uygun hem kuruyunca da ayni cikiyor. 2/3 ay takip et her belirtiyi not al. Sut yogurt tali dondurma bol tuket. Et balik tavuk muz dan uzak dur. İbsAllah bir kizin olur.
Ovulasyon testi yani lh testi yumurtlama gununu tespit etmemize yariyor canim. Bu sayede yumurtlama tespiti yapip yumurtlamadan 2/3 gun once iliskiyi kesiyor kizlqrimiza ortam hazirliyoruz. Gerisi Rabbimin taktiri.
Neden acaba bende merak ettim? Benimkilerin arasi 5 yas. Simdi olursa 3 yas olacak.
Hoşgeldin canım aramıza,Allah'ım su Hıdırellez gününde sana da herkese de bana da Salih sağlıklı bir kız evlat nasip etsin.
Sen ovu testlerini al bana özelden mesaj at yardımcı olurum birebir.burdan yazsan da olur farketmez.oncelikle Gittigidiyor'dan 50 adetlik ovu testlerinden alabilirsin.ben innoviata marka kullanıyorum.agustosa kadar takip edersin.her gün bir deftere not al hem ovu testlerini hemde vücuttaki değişikliği (akinti..vs)
Canım bende senin gibi aynı durumdayım.İlk sayfayı oku çin takvimine de takılma tutmayan çok kişi var sen ovulasyon kitiyle yumurtlamayı takip et yumurta çatlamadan yani kitteki iki çizgi eşit koyuluğa az geldiğin de ilişkiyi bırak.Testlerini hergün buraya at biz sana yardımcı oluruz.
elvankent tarafındayım canım
günaydın inşallah hayır olur duan canımkizlar cook guzel bir ruya gordum. Rabbim hayira cikartsin. mujdeli haber demekmis. ruya sahibinin mutlu huzurlu diledigi gibi bir hayati olacak anlamina geliyormus. Rabbim hayra cikartsin.
Adetten sonra kullanacaksin cnm. Once ne zmn yumurtladigini tespit edelim ki, yumurtlama onvesi 2/3 gun once iliskiyi keseceksin. Esinde cok et tuketmemeye gayret ederse bu surecte iyi olur. Sende bol sut dondurma ye cnm muzdan uzak dur.günaydın inşallah hayır olur duan canım
bende diyordum asla ama istiyorum şimdi ama 3 ,4, hiç düşünürmüyüm bilemedimgamzenn alisirsin canim evlat guzel kardesle olunca cok cok guzel. Bende asla istemezdim. Buyuk konusmusum si di ucuncu derdindeyiz. O oadar guzel oluyorlar ki imkanim olursa 4 u bile yapabilirim.
Sirkeli birşey yemememiz mi gerekiyor hamile kalmak istiyorsak?Yapma Cnm yapma sirkeyi
Ben beklemedeyim canım.bata 11 gün var diyor takvimim.iki üç gün oynama olabilir.sen bi idrar testi yapsana varsa muhakkak silik de olsa cıkar
Yemek değil canım sirkeli su ile vajinal duş olayından bahsediyorlar.bazen spermleri öldürebiliyormuş sirkeli su.o yüzden yapma diyorlarSirkeli birşey yemememiz mi gerekiyor hamile kalmak istiyorsak?
Ay hiç duymamıştım böyle bişey :) açıklama için teşekkürlerYemek değil canım sirkeli su ile vajinal duş olayından bahsediyorlar.bazen spermleri öldürebiliyormuş sirkeli su.o yüzden yapma diyorlar
Canım yok,vajina ya sirkeli duş bahsettiğimizSirkeli birşey yemememiz mi gerekiyor hamile kalmak istiyorsak?
Cnm hadi hayirlisi ins.kizlar cook guzel bir ruya gordum. Rabbim hayira cikartsin. mujdeli haber demekmis. ruya sahibinin mutlu huzurlu diledigi gibi bir hayati olacak anlamina geliyormus. Rabbim hayra cikartsin.
1.sayfada sagolsun arkadasimiz yazdi cnm orayi oku mutlaka ayrintili hepsimrb kizlar bende kiz bebek istiyorum neler yapmam gerekiyor kiz bebek icin
Merhaba canim hosgeldin. Oncelikle bir iki ay yumurta takibi yapmalisin. Umarim adetin duzenlidir. Yumurtlama gununu tayin edince deneyecegin ay sut yogurt yumurta ile besleneceksin. Esin de etten uzak duracak. Yumurtlamadan 2/3 gun once iliskiyi keseceksin. İliskide de ustte olacaksin derin iliski olmayacak. Bol bol dua edeceksin. Bu kadar canim.mrb kizlar bende kiz bebek istiyorum neler yapmam gerekiyor kiz bebek icin
Canim zuleyhanim tum meryem bitti canim bugun ohlanin piknigi vardi yazamadim yogunluktan bitti canim hepsiyunus_ciklet canim iki adeti bitirmis miydin sanki gecmise bakamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?