Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

inşallah canım

Ovulasyon testi yani lh testi yumurtlama gununu tespit etmemize yariyor canim. Bu sayede yumurtlama tespiti yapip yumurtlamadan 2/3 gun once iliskiyi kesiyor kizlqrimiza ortam hazirliyoruz. Gerisi Rabbimin taktiri.

Neden acaba bende merak ettim? Benimkilerin arasi 5 yas. Simdi olursa 3 yas olacak.

benim ilk hamileliğim plansız oldu sonra iş ve biraz zor bir oğlum olunca gözüm korkdu gerimdede kimselerim yok destek olacak diye aslında hiç düşünmüyordum ikinci çocugu ama bir kızım olması için ve eşim ve oğlum çok istediği için kendimi hazırlamaya çalışıyorum.

tamam canım ne zaman yapmaya başlayacağım bu teste adetten sonramı peki

okudum canım çok anlamadım bir daha okuyacağım detaylı

gamzenn Ankara neresinden
Ben Batıkent hayatsn da Ankara da
elvankent tarafındayım canım

Gunaydin
4 den beri ayaktayim gram uykum yok.
günaydın inşallah hayır olur duan canım
Adetten sonra kullanacaksin cnm. Once ne zmn yumurtladigini tespit edelim ki, yumurtlama onvesi 2/3 gun once iliskiyi keseceksin. Esinde cok et tuketmemeye gayret ederse bu surecte iyi olur. Sende bol sut dondurma ye cnm muzdan uzak dur.

mrb kizlar bende kiz bebek istiyorum neler yapmam gerekiyor kiz bebek icin
Merhaba canim hosgeldin. Oncelikle bir iki ay yumurta takibi yapmalisin. Umarim adetin duzenlidir. Yumurtlama gununu tayin edince deneyecegin ay sut yogurt yumurta ile besleneceksin. Esin de etten uzak duracak. Yumurtlamadan 2/3 gun once iliskiyi keseceksin. İliskide de ustte olacaksin derin iliski olmayacak. Bol bol dua edeceksin. Bu kadar canim.

@Birdemetumut canim gurbetlik zor benim kizkardesimdr konyaya gelin gitti.Ama ben izmiri cok seviyorum.insallah Allah kavustursun ailene benim kardesim de memur iste anca yilda birviki gelebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…