- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.061
Imsallah canim topigin ilk bebegi gelsin bakalim bu arada @zuleyha83 canim 1 meryemin kaldi gun bitmedenvokucamKizlar bata 4 gun kaldi. Arada adet olacakmisim gibi agrim oluyor. Gazim var. Arada akinti beyaz. Sol kasigimda batma var. Cabuk yoruluyorum arada carpintim oluyor. İnsAllah bebegim gelmistir.
Valla ben ev kredi bitsin bekledim bitincede bebis gelmedi.Neden acaba bende merak ettim? Benimkilerin arasi 5 yas. Simdi olursa 3 yas olacak.
Ya aslinda yanlis bir tutum oluyor. Bu tarz seyler dusunupte bebegi geciken cok insan gordum. Mesela kredim bitsin ev aliyim araba taksidim bitsin isim buyusun vsvs. Ust komsumun sebepsiz infertilitesi var tup bebek yapacak. On yasinda kizi ev kredisi bitsin diye bekledi yapmadi cocuk. Si.dife olmuyor tup bebege basvurdu bakalim. İnsAllah senin tez zamanda olur canim.Valla ben ev kredi bitsin bekledim bitincede bebis gelmedi.
Canım ben bu ay yaptım bana göre ters tepti yapmayın derim .Ben pişman oldumYa kizlar bu sirkr isi zorlastiriyormu acaba sikmasakmi bilemedimki
İnş DemetimKizlar bata 4 gun kaldi. Arada adet olacakmisim gibi agrim oluyor. Gazim var. Arada akinti beyaz. Sol kasigimda batma var. Cabuk yoruluyorum arada carpintim oluyor. İnsAllah bebegim gelmistir.
Hoşgeldin canım aramıza,Allah'ım su Hıdırellez gününde sana da herkese de bana da Salih sağlıklı bir kız evlat nasip etsin.slm kızlar bende konuyu açtığınız günden beri takibiniz deyim 32 yaşında 8 yaşında bir oğlum var .Oğlum için bir kardeş istiyorum allahım nasip ederse ben doğum kontrol hapı kullanıyorum uzun yıllardır bu ay bitince ilaç almayı düşünmüyorum ama bazende kendimi hazır hissetmiyorum gibi hapı bıraktıktan sonra 3 ay beklemem gerekiyormuş sağlıklı hamilelik için internette öyle yazıyor bide çin takviminde kız çocuğu ağustosta görünüyor ben ilk sayfayı okudum ama benim bu konularda aklım biraz zor çalışıyor ovulasyon testini hele hiç anlamıyorum beni de bilgilendirir misiniz lütfen
Evet neden ki :)))Neden acaba bende merak ettim? Benimkilerin arasi 5 yas. Simdi olursa 3 yas olacak.
Canım bende senin gibi aynı durumdayım.İlk sayfayı oku çin takvimine de takılma tutmayan çok kişi var sen ovulasyon kitiyle yumurtlamayı takip et yumurta çatlamadan yani kitteki iki çizgi eşit koyuluğa az geldiğin de ilişkiyi bırak.Testlerini hergün buraya at biz sana yardımcı oluruz.slm kızlar bende konuyu açtığınız günden beri takibiniz deyim 32 yaşında 8 yaşında bir oğlum var .Oğlum için bir kardeş istiyorum allahım nasip ederse ben doğum kontrol hapı kullanıyorum uzun yıllardır bu ay bitince ilaç almayı düşünmüyorum ama bazende kendimi hazır hissetmiyorum gibi hapı bıraktıktan sonra 3 ay beklemem gerekiyormuş sağlıklı hamilelik için internette öyle yazıyor bide çin takviminde kız çocuğu ağustosta görünüyor ben ilk sayfayı okudum ama benim bu konularda aklım biraz zor çalışıyor ovulasyon testini hele hiç anlamıyorum beni de bilgilendirir misiniz lütfen
Yapma Cnm yapma sirkeyiYa kizlar bu sirkr isi zorlastiriyormu acaba sikmasakmi bilemedimki
Akraba cikmayalim :))) bilmem mı? 2001 de belediyede staj gordum.bir MH muhtarı dayım oluyor (annemin teyze oğlu) burnumda kokar narliderem.yorukleei de biliyorum :)) eşim Ankaralı evet,aslen Kırıkkale de kökeni..ama Ankara da buyumusHımmbenim nikahım da Narlıdere Belediyesinde kıyıldı 2009 da canım.Eşim oralı.Hatta bilirsin Yörükler onlar orada Alionbaşı deresi var dağ bilirmisin. İzmir çok güzel canım eşin mi Ankara lı.
Sima bacim bazen spermlerin hepsini olduruyor. Yine sen bilirsin. Sut dondurma yumurta en garantiYa kizlar bu sirkr isi zorlastiriyormu acaba sikmasakmi bilemedimki
Ins.kuzum ya ben ciglik aticam zaten haberini verKizlar bata 4 gun kaldi. Arada adet olacakmisim gibi agrim oluyor. Gazim var. Arada akinti beyaz. Sol kasigimda batma var. Cabuk yoruluyorum arada carpintim oluyor. İnsAllah bebegim gelmistir.
Ins.kuzum ya ben ciglik aticam zaten haberini verKizlar bata 4 gun kaldi. Arada adet olacakmisim gibi agrim oluyor. Gazim var. Arada akinti beyaz. Sol kasigimda batma var. Cabuk yoruluyorum arada carpintim oluyor. İnsAllah bebegim gelmistir.
Ins.kuzum ya ben ciglik aticam zaten haberini ver
Canım ben duayı okuyamadım yine okumaya çalışacağım yarın okuyamazsam yazarım
İnsSAllah canimm
biz tamamladik cnm duayi. hamis arkadaslari duadan cikarttik zor oluyor sizin icin ve geri kaliyor diye. Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin cnm.Canım ben duayı okuyamadım yine okumaya çalışacağım yarın okuyamazsam yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?