Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bata 4 gun kaldi. Arada adet olacakmisim gibi agrim oluyor. Gazim var. Arada akinti beyaz. Sol kasigimda batma var. Cabuk yoruluyorum arada carpintim oluyor. İnsAllah bebegim gelmistir.
Imsallah canim topigin ilk bebegi gelsin bakalim bu arada @zuleyha83 canim 1 meryemin kaldi gun bitmedenvokucam

Valla ben ev kredi bitsin bekledim bitincede bebis gelmedi.
Ya aslinda yanlis bir tutum oluyor. Bu tarz seyler dusunupte bebegi geciken cok insan gordum. Mesela kredim bitsin ev aliyim araba taksidim bitsin isim buyusun vsvs. Ust komsumun sebepsiz infertilitesi var tup bebek yapacak. On yasinda kizi ev kredisi bitsin diye bekledi yapmadi cocuk. Si.dife olmuyor tup bebege basvurdu bakalim. İnsAllah senin tez zamanda olur canim.

Hoşgeldin canım aramıza,Allah'ım su Hıdırellez gününde sana da herkese de bana da Salih sağlıklı bir kız evlat nasip etsin.
Sen ovu testlerini al bana özelden mesaj at yardımcı olurum birebir.burdan yazsan da olur farketmez.oncelikle Gittigidiyor'dan 50 adetlik ovu testlerinden alabilirsin.ben innoviata marka kullanıyorum.agustosa kadar takip edersin.her gün bir deftere not al hem ovu testlerini hemde vücuttaki değişikliği (akinti..vs)

Canım bende senin gibi aynı durumdayım.İlk sayfayı oku çin takvimine de takılma tutmayan çok kişi var sen ovulasyon kitiyle yumurtlamayı takip et yumurta çatlamadan yani kitteki iki çizgi eşit koyuluğa az geldiğin de ilişkiyi bırak.Testlerini hergün buraya at biz sana yardımcı oluruz.

Akraba cikmayalim :))) bilmem mı? 2001 de belediyede staj gordum.bir MH muhtarı dayım oluyor (annemin teyze oğlu) burnumda kokar narliderem.yorukleei de biliyorum :)) eşim Ankaralı evet,aslen Kırıkkale de kökeni..ama Ankara da buyumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…