Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Whiteandblue canim srnin icin resim koyu yaptim ama biliyorsun bata 7 8 kala productor.suan 12 mauis a daha 6 gun var hic bir brlirtim yok..idrarimda yanma var gibi bide cook uykum oluyo yorgunluga bagliyorum.

Eklentiler

• IMG_20170506_221527.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 55
Whiteandblue canim srnin icin resim koyu yaptim ama biliyorsun bata 7 8 kala productor.suan 12 mauis a daha 6 gun var hic bir brlirtim yok..idrarimda yanma var gibi bide cook uykum oluyo yorgunluga bagliyorum.
Benim 6 gun kala batma basladi kasik agrisi basladi. Cabuk yoruluyordum her zmn yaptigim iste cabuk nefes nefese kaliyorum. Bazen nefesim kesiliyordu. Her bunye farkli her hamilelik farkli. Bekleyelim gorelim insallah bevis vardir cnm

mrb kizlar bende kiz bebek istiyorum neler yapmam gerekiyor kiz bebek icin
Hoşgeldin canım,Gittigidiyor'dan ovu testi al,genelde 3 aylık takipten sonra denemeye başlıyorlar.yumurtlama günlerini tespit et.adet bitiminden bir yada iki gun sonra iliskiye baslanip,yumurtlama gününden iki gün öncesine kadar sık ilişki (ilişki derin olmayacak) olacak.kalsiyum+magnezyum olarak beslenme.sut ve süt ürünleri,çiğ badem,ıspanak pırasa..gibi..ph değeri 7 den aşağı su iç..et balık muz dan uzak dur..soluna yat.meryem suresi ve al-i İmran suresi 36.ayetini oku..en önemlisi bol bol dua.allahdan dilemek..

@Birdemetumut canim gurbetlik zor benim kizkardesimdr konyaya gelin gitti.Ama ben izmiri cok seviyorum.insallah Allah kavustursun ailene benim kardesim de memur iste anca yilda birviki gelebiliyor
Gurbetlik annemden dolayı bir yıl çektim çok zor gerçekten.bir yıl sonra annem tayin istedi çok şükür yanımda.allahim sağlık versin dayım teyze enistelerime sene de bir iki defa görürüm telde sürekli konuşuruz.zor yani dediğin gibi..Allah sizi de kavuştursun

Ne guzel bende annemle altli ustlu oturuyorum Allah basimizdan eksit etmesin

Benim yumurtlama günüm 10.günde genelde pozitif çıkıyor. Ama 3 gün önceden başlayamam daha tam adetim bitmemiş oluyor. Ama 8.gün bitmiş olursa sadece 8.gün mü olması gerekiyor. 10. Gün ovulasyonun pozitif olduğu gün ilişki olmaması mı gerek?

Aynen arkadasim cift cizgi gordugunde kiz icin iliski olmamasi gerekiyo...cift cizgin ne zaman siliniyo oda onemli.gun icerisindemi yoksa 2.gunmu onada bak..2.gunse cift cizginin bi gun oncesi birakman lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…