- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.101
Allah kabul etsin cnmCanim zuleyhanim tum meryem bitti canim bugun ohlanin piknigi vardi yazamadim yogunluktan bitti canim hepsi
in canim insallah duasi kabul olsunAllah kabul etsin cnm
Negatif duruyo canım tabi adetine daha çok var bekle biraz daha inş çift cizgiyi gorursunBuda baska goruntusu
Sabah yapayim diyorum canim bata 2 kaliyo kararsizim da bakalimWhiteandblue canım test yaptinmi son durum nedir merak ettim seni
Yok cnm olsa bile gorunmez yerlesmesi en az 8 en fazla 14 gun suruyor. Her hamilelikte farkli oluyor. Bence daha beklemelisinBuda baska goruntusu
Yumurtlama tarihini bildiğin için varsa yarın çıkar diye dusunuyorum canimSabah yapayim diyorum canim bata 2 kaliyo kararsizim da bakalim
Benim 6 gun kala batma basladi kasik agrisi basladi. Cabuk yoruluyordum her zmn yaptigim iste cabuk nefes nefese kaliyorum. Bazen nefesim kesiliyordu. Her bunye farkli her hamilelik farkli. Bekleyelim gorelim insallah bevis vardir cnmWhiteandblue canim srnin icin resim koyu yaptim ama biliyorsun bata 7 8 kala productor.suan 12 mauis a daha 6 gun var hic bir brlirtim yok..idrarimda yanma var gibi bide cook uykum oluyo yorgunluga bagliyorum.
Ya ben ikincinin belirterine ve ne zmn ciktigina baktim. 12. Gun yumurtlamisim 26. Gun silik cikmis. Demek ki benim idrara gev geciyorYumurtlama tarihini bildiğin için varsa yarın çıkar diye dusunuyorum canim
Hoşgeldin canım,Gittigidiyor'dan ovu testi al,genelde 3 aylık takipten sonra denemeye başlıyorlar.yumurtlama günlerini tespit et.adet bitiminden bir yada iki gun sonra iliskiye baslanip,yumurtlama gününden iki gün öncesine kadar sık ilişki (ilişki derin olmayacak) olacak.kalsiyum+magnezyum olarak beslenme.sut ve süt ürünleri,çiğ badem,ıspanak pırasa..gibi..ph değeri 7 den aşağı su iç..et balık muz dan uzak dur..soluna yat.meryem suresi ve al-i İmran suresi 36.ayetini oku..en önemlisi bol bol dua.allahdan dilemek..mrb kizlar bende kiz bebek istiyorum neler yapmam gerekiyor kiz bebek icin
Gurbetlik annemden dolayı bir yıl çektim çok zor gerçekten.bir yıl sonra annem tayin istedi çok şükür yanımda.allahim sağlık versin dayım teyze enistelerime sene de bir iki defa görürüm telde sürekli konuşuruz.zor yani dediğin gibi..Allah sizi de kavuştursun@Birdemetumut canim gurbetlik zor benim kizkardesimdr konyaya gelin gitti.Ama ben izmiri cok seviyorum.insallah Allah kavustursun ailene benim kardesim de memur iste anca yilda birviki gelebiliyor
Benim ilj gebelikte regl gunu negatifti ama her hamilelik hir olmaz deniyor ya insallah bebisler bizledirYa ben ikincinin belirterine ve ne zmn ciktigina baktim. 12. Gun yumurtlamisim 26. Gun silik cikmis. Demek ki benim idrara gev geciyor
Ne guzel bende annemle altli ustlu oturuyorum Allah basimizdan eksit etmesinGurbetlik annemden dolayı bir yıl çektim çok zor gerçekten.bir yıl sonra annem tayin istedi çok şükür yanımda.allahim sağlık versin dayım teyze enistelerime sene de bir iki defa görürüm telde sürekli konuşuruz.zor yani dediğin gibi..Allah sizi de kavuştursun
Benim yumurtlama günüm 10.günde genelde pozitif çıkıyor. Ama 3 gün önceden başlayamam daha tam adetim bitmemiş oluyor. Ama 8.gün bitmiş olursa sadece 8.gün mü olması gerekiyor. 10. Gün ovulasyonun pozitif olduğu gün ilişki olmaması mı gerek?Hoşgeldin canım,Gittigidiyor'dan ovu testi al,genelde 3 aylık takipten sonra denemeye başlıyorlar.yumurtlama günlerini tespit et.adet bitiminden bir yada iki gun sonra iliskiye baslanip,yumurtlama gününden iki gün öncesine kadar sık ilişki (ilişki derin olmayacak) olacak.kalsiyum+magnezyum olarak beslenme.sut ve süt ürünleri,çiğ badem,ıspanak pırasa..gibi..ph değeri 7 den aşağı su iç..et balık muz dan uzak dur..soluna yat.meryem suresi ve al-i İmran suresi 36.ayetini oku..en önemlisi bol bol dua.allahdan dilemek..
İnsAllah canim istihare yap istersenBenim ilj gebelikte regl gunu negatifti ama her hamilelik hir olmaz deniyor ya insallah bebisler bizledir
Canım senin yumurtan çatlayalı kaç gün oldu?İnsAllah canim istihare yap istersen
Aynen arkadasim cift cizgi gordugunde kiz icin iliski olmamasi gerekiyo...cift cizgin ne zaman siliniyo oda onemli.gun icerisindemi yoksa 2.gunmu onada bak..2.gunse cift cizginin bi gun oncesi birakman lazim..Benim yumurtlama günüm 10.günde genelde pozitif çıkıyor. Ama 3 gün önceden başlayamam daha tam adetim bitmemiş oluyor. Ama 8.gün bitmiş olursa sadece 8.gün mü olması gerekiyor. 10. Gün ovulasyonun pozitif olduğu gün ilişki olmaması mı gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?