Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar vakit bulabildikce okumaya calisiyorum. Bir selam vereyim dedim. Bat 23 mayis benim. Yumurta takibi yapiyorum 2 aydir. Bu ay deneme yapmiyorum nedense icimde haziran ayina karsi bi hissiyat var. Muhtemel haziran ilk haftasinda calismalara baslicam. Haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum. Darisi ben ve benim gibi saglikli ve imanli kiz evlat dileyen tum arkadaslarima olsun insallah..

Merhaba canim. Takipte butun belirtileri gun gun not etmeyi ihmal etme cok faydasi oluyor inan. Amin insAllah imanli saliha saglikli bir kizimiz olur hepimizin. Takip bitince bat tarihi yazarsin.

Evet aslında yöntemleri denemek bizden,Allah neyi ol derse o olacak.tabi eşlerin y mı x mı kuvvetli o da önemli.mesela benim eşimin sanki y ler kuvvetli geliyor,inşallah degildir

Evet aslında yöntemleri denemek bizden,Allah neyi ol derse o olacak.tabi eşlerin y mı x mı kuvvetli o da önemli.mesela benim eşimin sanki y ler kuvvetli geliyor,inşallah degildir

Kismet Allahin isine karismak olmaz sadece istiuoruz insallah oda ol der ve oluverir saglikli sihatli en onemlisi bu sadece aklimizda kalmasin diyr totem yapiyoruz :)

Canim dun benim testim silikti baya hatta burayada attim dun son iliski oldu bugun cift cizgiyi gordum bak dunki testimi atiyim
canım hayırlısı olsun senin yumurtanda benimki gibi erken çatlıyor sanırım inş sağlıklı bir kızın olur .Beklemede kal artık ilişki olmasın olursa da korunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…