- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.401
31_32 gün.benim de kafamı cok karıştırıyor bu mevzuCanım sen oğlunda kaç günde bir adet oluyordun ovulasyon olmadan erkek bebeğinin olması bizim tezlerimizi çürütüyor kafam karıştı iyice kesin hatırlıyorsun değil mi
Ama kesin yani günümde yumurtlama olmadıgı da. Çünkü düzenli test yapıyordum.31_32 gün.benim de kafamı cok karıştırıyor bu mevzu
Merhaba canim. Takipte butun belirtileri gun gun not etmeyi ihmal etme cok faydasi oluyor inan. Amin insAllah imanli saliha saglikli bir kizimiz olur hepimizin. Takip bitince bat tarihi yazarsin.Kizlar vakit bulabildikce okumaya calisiyorum. Bir selam vereyim dedim. Bat 23 mayis benim. Yumurta takibi yapiyorum 2 aydir. Bu ay deneme yapmiyorum nedense icimde haziran ayina karsi bi hissiyat var. Muhtemel haziran ilk haftasinda calismalara baslicam. Haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum. Darisi ben ve benim gibi saglikli ve imanli kiz evlat dileyen tum arkadaslarima olsun insallah..
Evet aslında yöntemleri denemek bizden,Allah neyi ol derse o olacak.tabi eşlerin y mı x mı kuvvetli o da önemli.mesela benim eşimin sanki y ler kuvvetli geliyor,inşallah degildirCanım ona çokta güvenme eğer eşinin y leri kuvvetliyse yine oğlun olabilir, benim çift çizgiyken son ilişkim oldu ertesi gğn yumurtam çatlatdı ve oğlum olacak, öncesindede sık ilişki olmuştu, bende içerde x ler kalmıştır nasıl olsa dedim ama tutmadı :) eğer tekrar denemek istwrsen aklında bulunsun
Evet aslında yöntemleri denemek bizden,Allah neyi ol derse o olacak.tabi eşlerin y mı x mı kuvvetli o da önemli.mesela benim eşimin sanki y ler kuvvetli geliyor,inşallah degildir
canım hayırlısı olsun senin yumurtanda benimki gibi erken çatlıyor sanırım inş sağlıklı bir kızın olur .Beklemede kal artık ilişki olmasın olursa da korunun.Canim dun benim testim silikti baya hatta burayada attim dun son iliski oldu bugun cift cizgiyi gordum bak dunki testimi atiyim
Evet gönül olmayini istiyor ama Allah neyi uygun görürse o oluyor.saglikli olması en önemlisi tabi kiKismet Allahin isine karismak olmaz sadece istiuoruz insallah oda ol der ve oluverir saglikli sihatli en onemlisi bu sadece aklimizda kalmasin diyr totem yapiyoruz :)
Yaptin yani ama umutsuzluk yok peki onlari ilk idrarlami yaptin brn hicbirini ilk idrsrla yapmadim
Takvimini yerim seninn
Cnm testlerin ne durumda tekrar yaptinmi acilma varmiKismet Allahin isine karismak olmaz sadece istiuoruz insallah oda ol der ve oluverir saglikli sihatli en onemlisi bu sadece aklimizda kalmasin diyr totem yapiyoruz :)
Cnm testlerin ne durumda tekrar yaptinmi acilma varmi
Evet ilişki olmasın,pic oldu olacakKizlar bir baksaniza cizgi bugun dahada koyu
Sanki biraz daha koyu olacak gibi belki akşama kadar koyu olur t, yarın da pic olur teste devam..ilişki olmasın benceEki Görüntüle 1993165 gunaydin kizlar pik olmamis dimi daha 12 saate catlarsa sansim var
Evet ilişki olmasın,pic oldu olacak
evet cnm olmamışEki Görüntüle 1993165 gunaydin kizlar pik olmamis dimi daha 12 saate catlarsa sansim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?