Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yazdıklarınızın ikinci bölümünü okurken bunu ben mi yazmıştım dedim inanınki, aynı durumdayım. Bir oğlum var ve yazdığınız sorunlar bizde de var.. özel bişey yaptınız mı sperm sayısı hareketi artırıcı?
i..

Aminnnnn inşallah,güzel haber vermeniz dilegiyle

Çatlamış cnm eğer kız istiyorsa silikleşmedeb test yani çatlamadan en az 2 gün önce ilişkiyi kesmen gerekiyordu

Canim dun benim testim silikti baya hatta burayada attim dun son iliski oldu bugun cift cizgiyi gordum bak dunki testimi atiyim

Eklentiler

• Screenshot_20170508-202206.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 69

Pek düzenli sayılmaz aslında ama ara ara keçiboynuzu özü yedi sabahları
Öğlumda hergün keçiboynuzu kaynatır suyunu içirirdim bunda kolaya kaçtım o da pek düzenli değil
Ben bal çörekotu tarçın yedim son ay karışımı görebileceği bı yere koydum o da ondan heves etti heralde söylemeden yedi
Kısmet Allah sana da nasip etsin inşallah insan garip bı varlık hep bı sonraki aşamaya geçmek istiyo daha adet günü gecikecek kese görünecek v.s henüz kimseye söylemedim saf saf bekliyorum Allah herkesle birlikte bana da sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah

Canim dun benim testim silikti baya hatta burayada attim dun son iliski oldu bugun cift cizgiyi gordum bak dunki testimi atiyim
Dün son ilişki olmasaydı iyiydi.demekki sen bir anda yumurtluyorsun.koyu olmadan hadi 12 saat öncesi de, ilişki olmuş.erkek olasılığı yüksek ama belli olmaz hakkında hayirlisi

Dün son ilişki olmasaydı iyiydi.demekki sen bir anda yumurtluyorsun.koyu olmadan hadi 12 saat öncesi de, ilişki olmuş.erkek olasılığı yüksek ama belli olmaz hakkında hayirlisi

Benim doktorum adetten sonra gun asiri hergun iliskiye gir demisti yumurtlama gunude dahil artik hayirlisi hala cizgi koyu sanirim daha catlamadi catlayinca siliklesiyormus ya

Benim doktorum adetten sonra gun asiri hergun iliskiye gir demisti yumurtlama gunude dahil artik hayirlisi hala cizgi koyu sanirim daha catlamadi catlayinca siliklesiyormus ya
İlk mı olacak bebeğin
Sen doktoruna kız/ erkek istiyorum diye belirttinmi
Normalde kız bebek için iki yada üç gün önce ilişki sonlanmali,çünkü x ler geç ulaşıyor yumurtaya..y (erkek) ler erken ulaşıyor ama erken ölüyor yani ulaşamadan kızlar şampiyon.mantik bu..sık ilişki olacak ve derin olmayacak.kiz için böyle yöntem
Bol bol dua et canım Allah gönlüne göre versin

Canım tebrik ederim dualarımız ne kadar çabuk kabul oldu Rabbim bizlerede nasip etsiz zuleyha83 seni de tebrik ederim sizden sonra en yakın bat benim hadi inşaallah..
Canim benimki henuz belli degil dunki yaptigim test ile bugunki yaptigim ayni hayalet cizgi var , artik nasib bakalim tuttuysa cok sukur , tutmadiysa testlere devam ederek haziranda dusunuyorum ins . Zaten bu bi kaza olmustu belki tutmustur diye adeti bekliyorum ..

Kizlar bu simdiki testim bugun daha b8 belirgin catliyorum sanirim :))))
Senin iki testte pozitif simdilik ne zamanki siliklesirse catlamis demektir . Ama iliskiyi gec birakmissiniz . Ama Allahu alem Rabbim neyi nasib ettiyse o olur . Allah gonlundekini versin ins

gulom bu sogan kurunu ne icin ve nasil yapiliyo?

Merhaba cnm oncelikle topigimize hosgeldin ..Allah gonlune gore verir ins

Bende bekarlikta miyom var demişti dr
Evlendim 2.5 yıl sonra aklıma geldi öylesine yapmıştım ama nasıl akintim olmuştu içim temizlendi resmen.kur bitti arkasindan testere disli asoan pencesi otunu ihlamur gibi gunluk bir bardak demkeyip ictim 5-6 gun.ertesi ay hamileydim :)) hamilelik öncesi bitki uzm. İbrahim saracoglunu takip ederdim

zuleyha83

Yok cnm 2.cocugum 1 ooglum war doktorum kendisi gel sana bide kiz yapalim dedi:) kafa bi doktor adetten sonra gun asiri sik iliski sebze agirlillkli beslen dedi hatta ben yumurtlama gunum de napicam dedim oda yumurtlama gunune kadar sik iliski olucagindan yumurtlama gunude yapsan hic bisey olmaz dedi devam et teste bile gerek yok dedi:)

Merhaba arkadaşlar bugün 2 testte pozitif gördüğümü söylemiştim ya az önce silinince kahverengi leke geldi
Adetin 25.günündeyim adet mi yerleşme mi emin olamadım eşime de daha söylememiştim öylece bekliyorum hayırlısıysa yerleşmedir inşallah.
Oğlumda yerleşme kanaması yaşamadım ama ondan önce kürtajla sonlanan gençliğimde adetten 2 gün önce lekelenmiştim sonu benzemez inşallah
Oturdum hayırlısını bekliyorum

İnşallah kızın olur,yumurtlama günü ilişkide bir Dr un kiz dediğini ilk defa duydum.peki surekli gittinmi Dr a,yumurtaligina baktirmaya olcturdunmu yani sürekli takip amacli

Canım bence yerleşme kanamasidir ins vardır.vucudunu sen tanıyorsun.ne zmn kürtaj oldun? Adet belirtisi değildir herhalde dimi o leke

İnşallah kızın olur,yumurtlama günü ilişkide bir Dr un kiz dediğini ilk defa duydum.peki surekli gittinmi Dr a,yumurtaligina baktirmaya olcturdunmu yani sürekli takip amacli

Evet canim surekli gittigim doktor hayirlisi sonucta test dun cok sililti eger hemen yumurtam catla.iyosa normal bi zamanda birakmis oluyorum:)

Evet canim surekli gittigim doktor hayirlisi sonucta test dun cok sililti eger hemen yumurtam catlamiyosa yani test siliklesmeye basladiginda catlamis oluyorsa normal bi zamanda birakmis oluyorum:) sanirim

6 yaşında oğlum var canım benim ondan 7 ay önce yine hamile kalmıştım 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 7 sene önce yani
Hiç bilmiyorum 2 gebelik birinde yerleşme var birinde yok adet genelde 28 gün çok nadir 31 olur
Bekleyip görmekten başka yolu yok artık inşallah yerleşmedir kahverengi çamaşırına gelmeyen ama silince peçeteye gelen bişey artık neyse

Canim insallah bu aksam siliklesmez de yarin olursa sansin daha yuksek bu aksam yaptiysan testi yarin sabah yine test yap yada gece yap ne zaman siliklestigini kacirmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…