- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.361
Yok cnm daha cıkkmaz sanırımAllah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah canım.
TEST YAPTIN MI HİÇ CANIM
i..Allah hepinizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Benim regl im perşembe ama bugün 2 testte silik çizgi gördüm
Bı tane oğlum var ama 2.kız olsum diye ekstra bi çabam olmadı,oğluma zor kavuştuk sperm hareket sorunumuz vardı
Ve yaş 34
Artık kaderimde ne varsa ama bı kızım olmasını çok isterim oğlan da olsa sevinirim şu an tek dileğim sağlıcakla kavuşmak
Güzel kız haberleri duyarız inşallah
Aminnnnn inşallah,güzel haber vermeniz dilegiyleÇok teşekkürler daha çok yeniyim hatta kesinleşmedi bile adete 3 gün kala 2 testte silik çizgi gördüm .kana bile gitmedim adet günü geçsin ilk bebeğim düşük oldu sonra oğlum doğdu bu defa çekiniyorum eşimin bile haberi yok henüz eğer sağlıklı bı gebelikde 3+4 olmalı inşallaaah
Çatlamış cnm eğer kız istiyorsa silikleşmedeb test yani çatlamadan en az 2 gün önce ilişkiyi kesmen gerekiyordu
Yazdıklarınızın ikinci bölümünü okurken bunu ben mi yazmıştım dedim inanınki, aynı durumdayım. Bir oğlum var ve yazdığınız sorunlar bizde de var.. özel bişey yaptınız mı sperm sayısı hareketi artırıcı?
i..
Dün son ilişki olmasaydı iyiydi.demekki sen bir anda yumurtluyorsun.koyu olmadan hadi 12 saat öncesi de, ilişki olmuş.erkek olasılığı yüksek ama belli olmaz hakkında hayirlisiCanim dun benim testim silikti baya hatta burayada attim dun son iliski oldu bugun cift cizgiyi gordum bak dunki testimi atiyim
Dün son ilişki olmasaydı iyiydi.demekki sen bir anda yumurtluyorsun.koyu olmadan hadi 12 saat öncesi de, ilişki olmuş.erkek olasılığı yüksek ama belli olmaz hakkında hayirlisi
İlk mı olacak bebeğinBenim doktorum adetten sonra gun asiri hergun iliskiye gir demisti yumurtlama gunude dahil artik hayirlisi hala cizgi koyu sanirim daha catlamadi catlayinca siliklesiyormus ya
Canim benimki henuz belli degil dunki yaptigim test ile bugunki yaptigim ayni hayalet cizgi var , artik nasib bakalim tuttuysa cok sukur , tutmadiysa testlere devam ederek haziranda dusunuyorum ins . Zaten bu bi kaza olmustu belki tutmustur diye adeti bekliyorum ..Canım tebrik ederim dualarımız ne kadar çabuk kabul oldu Rabbim bizlerede nasip etsizzuleyha83 seni de tebrik ederim sizden sonra en yakın bat benim hadi inşaallah..
Senin iki testte pozitif simdilik ne zamanki siliklesirse catlamis demektir . Ama iliskiyi gec birakmissiniz . Ama Allahu alem Rabbim neyi nasib ettiyse o olur . Allah gonlundekini versin insKizlar bu simdiki testim bugun daha b8 belirgin catliyorum sanirim :))))
gulom bu sogan kurunu ne icin ve nasil yapiliyo?15 güne tamamlasaydin keşke,doktora gittin mı sonrasında?
Bende 15 gün yapmıştım oğluma hamile kalmadan bir ay önce nasıl sokturdu içimi,öyle böyle akıntı gelmedi aktıkça aktı..bende pko yoktu bekarliktan miyom demişti dr aklıma geldi soğan kürü yaptım.ertesi ayda hamile kalmistim
Merhaba cnm oncelikle topigimize hosgeldin ..Allah gonlune gore verir insAllah hepinizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Benim regl im perşembe ama bugün 2 testte silik çizgi gördüm
Bı tane oğlum var ama 2.kız olsum diye ekstra bi çabam olmadı,oğluma zor kavuştuk sperm hareket sorunumuz vardı
Ve yaş 34
Artık kaderimde ne varsa ama bı kızım olmasını çok isterim oğlan da olsa sevinirim şu an tek dileğim sağlıcakla kavuşmak
Güzel kız haberleri duyarız inşallah
Bende bekarlikta miyom var demişti dr
Evlendim 2.5 yıl sonra aklıma geldi öylesine yapmıştım ama nasıl akintim olmuştu içim temizlendi resmen.kur bitti arkasindan testere disli asoan pencesi otunu ihlamur gibi gunluk bir bardak demkeyip ictim 5-6 gun.ertesi ay hamileydim :)) hamilelik öncesi bitki uzm. İbrahim saracoglunu takip ederdim
İlk mı olacak bebeğin
Sen doktoruna kız/ erkek istiyorum diye belirttinmi
Normalde kız bebek için iki yada üç gün önce ilişki sonlanmali,çünkü x ler geç ulaşıyor yumurtaya..y (erkek) ler erken ulaşıyor ama erken ölüyor yani ulaşamadan kızlar şampiyon.mantik bu..sık ilişki olacak ve derin olmayacak.kiz için böyle yöntem
Bol bol dua et canım Allah gönlüne göre versin
İnşallah kızın olur,yumurtlama günü ilişkide bir Dr un kiz dediğini ilk defa duydum.peki surekli gittinmi Dr a,yumurtaligina baktirmaya olcturdunmu yani sürekli takip amacliYok cnm 2.cocugum 1 ooglum war doktorum kendisi gel sana bide kiz yapalim dedi:) kafa bi doktor adetten sonra gun asiri sik iliski sebze agirlillkli beslen dedi hatta ben yumurtlama gunum de napicam dedim oda yumurtlama gunune kadar sik iliski olucagindan yumurtlama gunude yapsan hic bisey olmaz dedi devam et teste bile gerek yok dedi:)
Canım bence yerleşme kanamasidir ins vardır.vucudunu sen tanıyorsun.ne zmn kürtaj oldun? Adet belirtisi değildir herhalde dimi o lekeMerhaba arkadaşlar bugün 2 testte pozitif gördüğümü söylemiştim ya az önce silinince kahverengi leke geldi
Adetin 25.günündeyim adet mi yerleşme mi emin olamadım eşime de daha söylememiştim öylece bekliyorum hayırlısıysa yerleşmedir inşallah.
Oğlumda yerleşme kanaması yaşamadım ama ondan önce kürtajla sonlanan gençliğimde adetten 2 gün önce lekelenmiştim sonu benzemez inşallah
Oturdum hayırlısını bekliyorum
İnşallah kızın olur,yumurtlama günü ilişkide bir Dr un kiz dediğini ilk defa duydum.peki surekli gittinmi Dr a,yumurtaligina baktirmaya olcturdunmu yani sürekli takip amacli
İnşallah kızın olur,yumurtlama günü ilişkide bir Dr un kiz dediğini ilk defa duydum.peki surekli gittinmi Dr a,yumurtaligina baktirmaya olcturdunmu yani sürekli takip amacli
Canim insallah bu aksam siliklesmez de yarin olursa sansin daha yuksek bu aksam yaptiysan testi yarin sabah yine test yap yada gece yap ne zaman siliklestigini kacirmamak icinBenim doktorum adetten sonra gun asiri hergun iliskiye gir demisti yumurtlama gunude dahil artik hayirlisi hala cizgi koyu sanirim daha catlamadi catlayinca siliklesiyormus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?