- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.381
Yerleske olabilrMerhaba arkadaşlar bugün 2 testte pozitif gördüğümü söylemiştim ya az önce silinince kahverengi leke geldi
Adetin 25.günündeyim adet mi yerleşme mi emin olamadım eşime de daha söylememiştim öylece bekliyorum hayırlısıysa yerleşmedir inşallah.
Oğlumda yerleşme kanaması yaşamadım ama ondan önce kürtajla sonlanan gençliğimde adetten 2 gün önce lekelenmiştim sonu benzemez inşallah
Oturdum hayırlısını bekliyorum
Hosbulduk amin insallah cnmTopigimizkalabaliklasmis masaAllah ..
yeni gelen herkes hosgelmis sefa gelmisler
Allah hepimizin gonlundekini nasib etsin insaAllah
Canim insallah bu aksam siliklesmez de yarin olursa sansin daha yuksek bu aksam yaptiysan testi yarin sabah yine test yap yada gece yap ne zaman siliklestigini kacirmamak icin
O zaman muhtemelen yerleşme kanaması canım.allah bağışlasın oglusunu,benimde 27 aylık bir tane6 yaşında oğlum var canım benim ondan 7 ay önce yine hamile kalmıştım 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 7 sene önce yani
Hiç bilmiyorum 2 gebelik birinde yerleşme var birinde yok adet genelde 28 gün çok nadir 31 olur
Bekleyip görmekten başka yolu yok artık inşallah yerleşmedir kahverengi çamaşırına gelmeyen ama silince peçeteye gelen bişey artık neyse
Gec catliyorda olabilir cnm insallah yarin catlarSonucta yumurta olustugu zaman degil catladigi zaman onemli demisti daha hic akintim yok hep olurdi oysa
Bak bigunki testlerime hala koyu:)
Böyle olupta hamile olan çok duyuyorum. Stres yapma bekle bence, inşallah vardır ..Merhaba arkadaşlar bugün 2 testte pozitif gördüğümü söylemiştim ya az önce silinince kahverengi leke geldi
Adetin 25.günündeyim adet mi yerleşme mi emin olamadım eşime de daha söylememiştim öylece bekliyorum hayırlısıysa yerleşmedir inşallah.
Oğlumda yerleşme kanaması yaşamadım ama ondan önce kürtajla sonlanan gençliğimde adetten 2 gün önce lekelenmiştim sonu benzemez inşallah
Oturdum hayırlısını bekliyorum
Gec catliyorda olabilir cnm insallah yarin catlarbenim sabah daha silikti bende koyulassin diye bekliyorum birazdan tekrar bakicam ama bugun yinede deneme yapmak istemiyorum tehlikeye atmamak icin allahim ne zor biseymis beklemek hep kendimi dinliyorum
Gec catliyorda olabilir cnm insallah yarin catlarbenim sabah daha silikti bende koyulassin diye bekliyorum birazdan tekrar bakicam ama bugun yinede deneme yapmak istemiyorum tehlikeye atmamak icin allahim ne zor biseymis beklemek hep kendimi dinliyorum
Yok yapmicam cnm cok bi akinti yok ama kendimi hep islak hissediyorumDun yaptiysan deneme bugun yapma akintin basladimi
Catlamis canim siliklesme baslamisSonucta yumurta olustugu zaman degil catladigi zaman onemli demisti daha hic akintim yok hep olurdi oysa
Bak bigunki testlerime hala koyu:)
Bugun riskli olabilir cnm bencede deneme bir anda koyulasip siliklesebilir riskliGec catliyorda olabilir cnm insallah yarin catlarbenim sabah daha silikti bende koyulassin diye bekliyorum birazdan tekrar bakicam ama bugun yinede deneme yapmak istemiyorum tehlikeye atmamak icin allahim ne zor biseymis beklemek hep kendimi dinliyorum
Bu sivi alimiyla alakali. Gun icinde fazla sivi tuketimi olduysa silik olur korkma. Daha yumurtlama yok cnm ama iliski riskli olabilirEki Görüntüle 1993080 ayy benim testim hala silik dun bundan daha belirgindi catladimda benimmi haberim yokcok kotu oldum suan ama t cizgisi c den daha koyu olmadi hic insallah olmamistir hic akintimda olmadi yeni kendimi islak hissediyorum suan korkudan karnim agriyor
Ayyy canim allah razi olsunBu sivi alimiyla alakali. Gun icinde fazla sivi tuketimi olduysa silik olur korkma. Daha yumurtlama yok cnm ama iliski riskli olabilir
Canım sen oğlunda kaç günde bir adet oluyordun ovulasyon olmadan erkek bebeğinin olması bizim tezlerimizi çürütüyor kafam karıştı iyice kesin hatırlıyorsun değil miSirkeli de denedim sirkesiz de denedim ama belli de olmaz.Rabbim in rahmet deryası geniştir bir damla da bizim nasibimize düşer belki.oğlumda 12. Gün tek ilişkiyle hamile kaldım ve ovulasyon henüznyoktu o zaman test yapıyordum yine aman nasıl olsa olmz daha cok var dedim.ama hamile kalmıştım çünkü spermler kadının akıntısı coksa 5 bazen 7 güne kadar bile yaşayabilirmiş çünkü o akıntı besler ve korurmuş dr öyle anlatmıştı. BAKALIM YA NASİP
En guzeli tatlim.riske gerek yok. Bi bakarsin yarin koyulasir pic olur. Hakkinda hayirlisi olsun. Subvar ki 72 saat yasiyor kaliteli spermlerAyyy canim allah razi olsunicimi rahatlattin yeminle karnima agri girdi yok bu gece yaparmiyim bu ay tutmazsa artik obur ay daha dikkatli olurum
Canım ona çokta güvenme eğer eşinin y leri kuvvetliyse yine oğlun olabilir, benim çift çizgiyken son ilişkim oldu ertesi gğn yumurtam çatlatdı ve oğlum olacak, öncesindede sık ilişki olmuştu, bende içerde x ler kalmıştır nasıl olsa dedim ama tutmadı :) eğer tekrar denemek istwrsen aklında bulunsunYok cnm 2.cocugum 1 ooglum war doktorum kendisi gel sana bide kiz yapalim dedi:) kafa bi doktor adetten sonra gun asiri sik iliski sebze agirlillkli beslen dedi hatta ben yumurtlama gunum de napicam dedim oda yumurtlama gunune kadar sik iliski olucagindan yumurtlama gunude yapsan hic bisey olmaz dedi devam et teste bile gerek yok dedi:)
Insallah dayanir benim kizceler hepimizin hakinda hayirli olsun cnmEn guzeli tatlim.riske gerek yok. Bi bakarsin yarin koyulasir pic olur. Hakkinda hayirlisi olsun. Subvar ki 72 saat yasiyor kaliteli spermler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?