Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yerleske olabilr

Canim insallah bu aksam siliklesmez de yarin olursa sansin daha yuksek bu aksam yaptiysan testi yarin sabah yine test yap yada gece yap ne zaman siliklestigini kacirmamak icin

Sonucta yumurta olustugu zaman degil catladigi zaman onemli demisti daha hic akintim yok hep olurdi oysa
Bak bigunki testlerime hala koyu:)

Eklentiler

• Screenshot_20170508-231559.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 47
O zaman muhtemelen yerleşme kanaması canım.allah bağışlasın oglusunu,benimde 27 aylık bir tane

Sonucta yumurta olustugu zaman degil catladigi zaman onemli demisti daha hic akintim yok hep olurdi oysa
Bak bigunki testlerime hala koyu:)
Gec catliyorda olabilir cnm insallah yarin catlar benim sabah daha silikti bende koyulassin diye bekliyorum birazdan tekrar bakicam ama bugun yinede deneme yapmak istemiyorum tehlikeye atmamak icin allahim ne zor biseymis beklemek hep kendimi dinliyorum

Böyle olupta hamile olan çok duyuyorum. Stres yapma bekle bence, inşallah vardır ..

Dun yaptiysan deneme bugun yapma akintin basladimi

Dun yaptiysan deneme bugun yapma akintin basladimi
Yok yapmicam cnm cok bi akinti yok ama kendimi hep islak hissediyorum

ayy benim testim hala silik dun bundan daha belirgindi catladimda benimmi haberim yok cok kotu oldum suan ama t cizgisi c den daha koyu olmadi hic insallah olmamistir hic akintimda olmadi yeni kendimi islak hissediyorum suan korkudan karnim agriyor

Bugun riskli olabilir cnm bencede deneme bir anda koyulasip siliklesebilir riskli

Bu sivi alimiyla alakali. Gun icinde fazla sivi tuketimi olduysa silik olur korkma. Daha yumurtlama yok cnm ama iliski riskli olabilir

Basim agridi bilgisayara bakmaktan. Oglanin slaytini hazirladim. Tam bitmedi zaten sabah devam edecegim. Ne var ne yok bakalim?

Canım sen oğlunda kaç günde bir adet oluyordun ovulasyon olmadan erkek bebeğinin olması bizim tezlerimizi çürütüyor kafam karıştı iyice kesin hatırlıyorsun değil mi

Canım ona çokta güvenme eğer eşinin y leri kuvvetliyse yine oğlun olabilir, benim çift çizgiyken son ilişkim oldu ertesi gğn yumurtam çatlatdı ve oğlum olacak, öncesindede sık ilişki olmuştu, bende içerde x ler kalmıştır nasıl olsa dedim ama tutmadı :) eğer tekrar denemek istwrsen aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…