- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.421
Whiteandblue canım Bursalim 123 arkadaşımızın 6 adet Meryem suresi bitti.allahim kabul eylesin.saglikli sihatli kız evladı olsun inşallah
Özlemi'nde adet dağılımını yaparsan bir ara iyi olur
Ağzına sağlık canim sag ol inşallah hepimizin kızları olurWhiteandblue canım Bursalim 123 arkadaşımızın 6 adet Meryem suresi bitti.allahim kabul eylesin.saglikli sihatli kız evladı olsun inşallah
Özlemi'nde adet dağılımını yaparsan bir ara iyi olur
Demekki dün ku çok koyu degilmisYok iliski olmuyo dunde olmadi ama vizgiyi dun gordum bugun siliklesir diye dusundum dahada koyu oldu cozemedim walla
Aminnn inşallah canımAğzına sağlık canim sag ol inşallah hepimizin kızları olur
Ben göremedim canım.belki resim çekiminden kaynaklidirHanimlar bat a 3 var..
Demekki dün ku çok koyu degilmis
Sanki biraz daha koyu olacak gibi belki akşama kadar koyu olur t, yarın da pic olur teste devam..ilişki olmasın bence
Yok cnm iliski pazar gecesi yani 12. Gun son oldu 14. Gunu catlama olur diye ama gecmi catlicak bilmiyorum bugun belimde ve ara ara kasiklarimda agri oluyor bazende igne batmasi gibi oluyor insallah erken birakmamisimdirSanki biraz daha koyu olacak gibi belki akşama kadar koyu olur t, yarın da pic olur teste devam..ilişki olmasın bence
Valla canım var yok gibi bişey bekle bakalım.adet belirtilerin var mı geçen aylara göre kıyasla kendiniSomdi tekrar vak bakalim cook silik @Birdemetumut
Evet,sıvı alımına dikkat et. 3-4 saat öncesi sıvı alımı olmasinBana cok koyu gelmisti bugunkini gorunce ama anladim hic akintim yok cunku bakalim aksam bidaha yapicam tam zamaninda birakmisim iliskiyi
Bence 4 veya 6 saatte bir tekrarla cnm heran olucak gibi cok anlamiyorum ama kelin ilaci olsa misaliYok canim ya dahada koyu anlamadim gitti dun daha acikti rengi
RiEvet,sıvı alımına dikkat et. 3-4 saat öncesi sıvı alımı olmasin
Yarın bile olsa üçüncü gün oluyor tutarsa bence 3 gün iyi bırakma daYok cnm iliski pazar gecesi yani 12. Gun son oldu 14. Gunu catlama olur diye ama gecmi catlicak bilmiyorum bugun belimde ve ara ara kasiklarimda agri oluyor bazende igne batmasi gibi oluyor insallah erken birakmamisimdir
Aminnn insRi
Aksama dogru 8 gibi yaparim bidaha bakalim sivi almiyorum pek zaten hayirlisi Allahtan ..insallah koz duser
Cok tesekkur ederim gulom
Cnm hayalet bi cizgi var sanki hadi insallah rabbim gonlundekini hayirla sana kavustursun tatlimHanimlar bat a 3 var..
Cok tesekkur ederim gulom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?