- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.461
sıra bana geliyorhızlısın kız masallahh
Cnm bisey sorucam benim bugun sabahtan belimde agrim vardi cok degil sonra igne batmasi gibi 1 kac dakika suren bisey oldu vajinada simdide sol kasigimda hafif agrilar oluyor adet agrisi gibi ben onceki ay takip yapmadigim icin bilemiyorum yumurtamin catlamasi ne kadar surer senin boyle belirtilerin oldumu ne kadar sonra yumurtan catladi tabiki herkesin catlama suresi farklidir ama bunlar yumurtlamaya yakin zamanda mi oluyor yoksa bi kac gunmu surer uzun oldu cnm kusura bakmaBasim agridi bilgisayara bakmaktan. Oglanin slaytini hazirladim. Tam bitmedi zaten sabah devam edecegim. Ne var ne yok bakalim?
Telden bakiyorum cnmp
eki şimdi görebildin mi bilg çıkmıyor galiba telden mi bakyorsun
Allah kabul etsin canım
canım sıra hayatsn de yanlışlık olmasın.sıra bana geliyor
Amin cnmm sagol..Allah kabul etsin canım
canım sıra hayatsn de yanlışlık olmasın.
Allah kabul etsin canım
canım sıra hayatsn de yanlışlık olmasın.[/QUOT
Cnm ben sirami bursalim a vermistim aslinda suan bana okunacakti bursalim denicek diye ona verdim sirami. @Birdemetumut ta sana verdi sirasini ama demet yazarken karistirmis..yanlis anlamiyacagini umuyorum..sıra bana geliyor
Genelde agrim bir iki gun kala basliyor benim cnm. Senin daha koyulasma olmadimi?Cnm bisey sorucam benim bugun sabahtan belimde agrim vardi cok degil sonra igne batmasi gibi 1 kac dakika suren bisey oldu vajinada simdide sol kasigimda hafif agrilar oluyor adet agrisi gibi ben onceki ay takip yapmadigim icin bilemiyorum yumurtamin catlamasi ne kadar surer senin boyle belirtilerin oldumu ne kadar sonra yumurtan catladi tabiki herkesin catlama suresi farklidir ama bunlar yumurtlamaya yakin zamanda mi oluyor yoksa bi kac gunmu surer uzun oldu cnm kusura bakma
Canim sira ozlemde yanlis yazmisim ben. Sana sirasini veren birdemetumuttu. O en sondu sen ondan oncesin.yani ozlemden sonra.sıra bana geliyor
Sağ ol canım ağzına sağlık
Hayalet cizgi bendede vardi ama bugun adet oldum , insaAllah vardir yinede cok kaptirma cnmBen goruyorum nedense
Degilim cnm . Testler duygularimla oynadizuleyha83 canım hamiş misin test yaptın mı tekrar?
Aaa sen hamile değil miydin cnm züleyha da hamile demişlerdi.çok üzüldüm belki de kimyasal gebelikti Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin bana da inşaallahHayalet cizgi bendede vardi ama bugun adet oldum , insaAllah vardir yinede cok kaptirma cnm
Kızlar Al-i İmran suresi 36.ayeti kız için..ektedir bilginize..
Bence tam tersi hamilelik belirtisi cnm:)))hadi bakalim hayirlisiHanımlar nasılsınız?yunus_ciklet sanki ben de görüyorum cok beyaz bir cizgi.gözün aydın olsun inş vardır.ben gözümü acamıyorum bugğn bi öksürdüm aniden sağ sol kasığıma bıçak saplandı sanki. Ben hamile oldugumu düşünmüyorum ama sanırım adet öncesi olan seyler bunlar demi uyku hali kasık ağrısı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?