- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.501
Bir hafta oldu canım regle de 6 gün var ancak belli olır benim varsa da regl günümde.Çünkü göğüslerde hiç ağrı yok olsa azıcık umutlanıcamHerkese gunaydin.
Kalbimdeki duam test ne durumda sanki gece koyulasacak durumu vardi?
@Sarimykt senin test pic oldumu cnm?
E Eymenikonunannesi cnm yumurtanin catlamasindan kac gun gecti? Belirtiler adet belortisi degil. İnsallah bebis gelmistir
Benimde goguslerde agri olmadi. Kasik agrisi batma ve uyku oldu.Bir hafta oldu canım regle de 6 gün var ancak belli olır benim varsa da regl günümde.Çünkü göğüslerde hiç ağrı yok olsa azıcık umutlanıcam
Bahar alerjim var öksürğnce hapşırınca kasığıma bıcak batıyo gibi oluyor. Dediğim gibi normalde hemen dalan biri değilimdir en geç ben yatarım.şimdi erkenden ya uyuyorum ya olduğum yerde sızıyorum.Böyle garip bir halim var işte canım aksi gibi.bu cuma da şehir dışına cıkacagız inş. Akraba ziyareti yapacagız.cok bitkinim.hep yatayım hem uzanayım istiyorum bir yorgunluk var bahar yorgunluğu da olabilir tabiBenimde goguslerde agri olmadi. Kasik agrisi batma ve uyku oldu.
Çok teşekkürler bugün öğleye kadar adet olmazsam baktıracağımbeta hcg hiç farketmiyor aç ya da tok A Alya_sura88 yaptirabilirsiniz
Teşekkür ederimBat tarihin ne zmn usutmus olabilirsin ayaklarini sicak tut canim.
Herkese gunaydin.
Kalbimdeki duam test ne durumda sanki gece koyulasacak durumu vardi?
@Sarimykt senin test pic oldumu cnm?
E Eymenikonunannesi cnm yumurtanin catlamasindan kac gun gecti? Belirtiler adet belortisi degil. İnsallah bebis gelmistir
Testlerde mı bı sorun var yoksa sıvı alımında mı acaba? Olmazsa testlerini değiştir canimEki Görüntüle 1993492 cnm gunaydin ben bisey anlayamadim bu biraz silik gibi ama hic pik oldugunuda gormedim ben beceremedim galiba aksam tekrar yapicam 15.gun ben hic bu kadar gec yumurtlamam hayirlisi acemiligin kurbani oldum
canm dün sağda solda ara ara oldu ben çok üşürümn gece hele regl olacaksan 1 hafta önceden başlar düngece avuçlarımın içi yandı eşim yorganı alıp pike örtmüş farkında değilim..bugün de aslında benim regl olacağım günden bir kaç gün önce lekelenmelerim olur bu ay olmadı henüz mesela..beekleyeceğiz bakalım ya nasip..Batma agri vs varmi
Amin canım.Eki Görüntüle 1993506 hayirli kandiller kizlar rabbim bu guzel gunun hurmetine gonlumuzdeki dualarimizi hayirla kabul eylesin insallah
çok hızlısın kız masallah..Whiteandblue canım Bursalim 123 arkadaşımıza 3 adet daha okudum.toplam 9 adet oldu.Allah kabul etsin
Selam, geçen ay birlikte takip yapmıştık sizinle :) hadi hayırlısı inşallah güzel bir haber verirsiniz yakında bize,canm dün sağda solda ara ara oldu ben çok üşürümn gece hele regl olacaksan 1 hafta önceden başlar düngece avuçlarımın içi yandı eşim yorganı alıp pike örtmüş farkında değilim..bugün de aslında benim regl olacağım günden bir kaç gün önce lekelenmelerim olur bu ay olmadı henüz mesela..beekleyeceğiz bakalım ya nasip..
evet hatırlıyorum..bakalım artık bazen ümitleniyorum bazende diyorum boşa ümitlenme..diye diye bir kaç gün kaldı lekelenmem olmadı bu ay. geçen ay beni çok heyecanlndırmıştı..kısmet ,kısmet..Selam, geçen ay birlikte takip yapmıştık sizinle :) hadi hayırlısı inşallah güzel bir haber verirsiniz yakında bize,
ben dün adet oldum. zaten bu ay ev misafir doluydu ovu.günlerinin hepsini kaçırmıştık.
Amin canım.Allah razı olsun inş.Eki Görüntüle 1993506 hayirli kandiller kizlar rabbim bu guzel gunun hurmetine gonlumuzdeki dualarimizi hayirla kabul eylesin insallah
Hayırlısı inşallah, hakkınızda hayırlısı bu ay ise olmuştur. sadece bizim henüz haberimiz yok :) kaçıncı gün bugün sizin?evet hatırlıyorum..bakalım artık bazen ümitleniyorum bazende diyorum boşa ümitlenme..diye diye bir kaç gün kaldı lekelenmem olmadı bu ay. geçen ay beni çok heyecanlndırmıştı..kısmet ,kısmet..
Sabah ikinci idrarla yaptimTestlerde mı bı sorun var yoksa sıvı alımında mı acaba? Olmazsa testlerini değiştir canim
şimdi bak şöyle normal regl sürem 28 gün. geçen ay 13 mayıs regl tarihim di bir gün geçti ertesi gün gecesi lekelenme oldu 15 mayıs sabahı söküldü.şimdi takvimi 14 nisan olarak girdiğimde 12 mayıs olarak hesaplamış regl tarihini..benim de kafam karıştı ama ondan önceki ay 26.günde gelmişti.Hayırlısı inşallah, hakkınızda hayırlısı bu ay ise olmuştur. sadece bizim henüz haberimiz yok :) kaçıncı gün bugün sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?