- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.481
Sende sagol cnm adinla dua ettim.Rabbim kabul etsin insallahSağ ol canım ağzına sağlık
Kuzum benimkini okudum bitti...senin 3 taneni ben aliyorum rahat ol okuruzWhiteandblue canim ben adet oldugum icin ancak pazar veya pazartesine Bursalim 123 icin okuyup bitiririm ins olmadi yazarim ona gore bi iki tanesini dagitir okuturuz , olmazmi ? Ben hic dusunmedim adet olacagimi bu yuzden acele etmefim okumada adet olunca dank etti .
Benimde kasiklarda batma bugun basladi hamile miyim degilmiyim bilmiyorum.hakkimizda hayirlisi..umarim sendede bebis belirtisidir..Hanımlar nasılsınız?yunus_ciklet sanki ben de görüyorum cok beyaz bir cizgi.gözün aydın olsun inş vardır.ben gözümü acamıyorum bugğn bi öksürdüm aniden sağ sol kasığıma bıçak saplandı sanki. Ben hamile oldugumu düşünmüyorum ama sanırım adet öncesi olan seyler bunlar demi uyku hali kasık ağrısı falan
Rabbim gonlunden fgeceni nasip etsin canim.Allah hepinizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Benim regl im perşembe ama bugün 2 testte silik çizgi gördüm
Bı tane oğlum var ama 2.kız olsum diye ekstra bi çabam olmadı,oğluma zor kavuştuk sperm hareket sorunumuz vardı
Ve yaş 34
Artık kaderimde ne varsa ama bı kızım olmasını çok isterim oğlan da olsa sevinirim şu an tek dileğim sağlıcakla kavuşmak
Güzel kız haberleri duyarız inşallah
Tamam canim. Ozlem aldim demis zaten. Caliskan ozlemim..Whiteandblue canim ben adet oldugum icin ancak pazar veya pazartesine Bursalim 123 icin okuyup bitiririm ins olmadi yazarim ona gore bi iki tanesini dagitir okuturuz , olmazmi ? Ben hic dusunmedim adet olacagimi bu yuzden acele etmefim okumada adet olunca dank etti .
kac gun kaldi bata canim? Hadi insAllah hamilesindir.Benimde kasiklarda batma bugun basladi hamile miyim degilmiyim bilmiyorum.hakkimizda hayirlisi..umarim sendede bebis belirtisidir..
Hic farketmez kuzum Allah askina yanlis anlasilacak bisey yok ondrn buyrunCnm ben sirami bursalim a vermistim aslinda suan bana okunacakti bursalim denicek diye ona verdim sirami. @Birdemetumut ta sana verdi sirasini ama demet yazarken karistirmis..yanlis anlamiyacagini umuyorum..
Oğlumda benim hiç belrtim olmamıştı o yüzden sanki adet öncesi sendrom gibi geliyorBence tam tersi hamilelik belirtisi cnm:)))hadi bakalim hayirlisi
Adet oncesi neler yasadigini sen daha iyi bilirsin canim. Adet diyorsan adet belirtisidir.Oğlumda benim hiç belrtim olmamıştı o yüzden sanki adet öncesi sendrom gibi geliyor
Amin cnm inşEsime soyledim bugun kizlar iyi olfu o da aradan cikti. Stres olmustum. Haftaya kontrolum var insAllah saglikli bir sekilde kesemizi goruruz.
Evet ben okuyorum sık sıkKızlar Al-i İmran suresi 36.ayeti kız için..ektedir bilginize..
Cuma bat iste canim 3 gun mu var deniyor cuma oluncaRabbim gonlunden fgeceni nasip etsin canim.
Tamam canim. Ozlem aldim demis zaten. Caliskan ozlemim..hayatsn
kac gun kaldi bata canim? Hadi insAllah hamilesindir.
Ben ilk idrarla yapmistim cnm.Yaptin yani ama umutsuzluk yok peki onlari ilk idrarlami yaptin brn hicbirini ilk idrsrla yapmadim
Bugun yaptin mi testler pic oldumugec pic olmasi iyi cunku gec birakmistin iliskiyi.Kizlar bir baksaniza cizgi bugun dahada koyu
Hakkinda hayirlisi cnm.Test yaptım negatif bat bugün baş Ağrı'm var bakalım kırmızıları bekliyoreeeee
Ben burda gordum. Bu sabah yaptin mi?Sizin icin bu hale getirdim
Cnm 3 hayatsn 3 birdemetunut aldi dagittik dert etme.Whiteandblue canim ben adet oldugum icin ancak pazar veya pazartesine Bursalim 123 icin okuyup bitiririm ins olmadi yazarim ona gore bi iki tanesini dagitir okuturuz , olmazmi ? Ben hic dusunmedim adet olacagimi bu yuzden acele etmefim okumada adet olunca dank etti .
AminnAmin cnm inş
Cuma ise 2 gun cnm. Bugun 1 gun kalmis oluyor mesela. Bugunu saymiyorsun ve adet olacagin gunu de sayma bir gun.Cuma bat iste canim 3 gun mu var deniyor cuma olunca
Bat tarihin ne zmn usutmus olabilirsin ayaklarini sicak tut canim.Selam kızlar iki yıllık evliyim yaklasık 1 senedir korunmuyoruz. Dün ilişkiden sonra kasıklarımın üstü karnımın altı gibi bi yerde derinde çok ağır bir agrı hissettim öyle ki ayaga kalkamadım. Adet sancısı ve gaz sancısı karışık gibi Kalktım zor yürüdüm oturamadım duşta agrıdan bayılacaktım. Sizce neden olabilir
Ozaman 1 kaldi ilk idrarla hic yapmadim maalesef..bata 2 var ozaman gece ellerim alev aldi sanki cok usuyen ben..Cuma ise 2 gun cnm. Bugun 1 gun kalmis oluyor mesela. Bugunu saymiyorsun ve adet olacagin gunu de sayma bir gun.
Batma agri vs varmiOzaman 1 kaldi ilk idrarla hic yapmadim maalesef..bata 2 var ozaman gece ellerim alev aldi sanki cok usuyen ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?