Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
ben tüp bebek tedavisine gittiğimde doktor adetten önceki lekelenmeleri adet başlangıcı saymıyordu. ne zaman gerçekten başladıysa o günü 1.gün olarak girin. sanırım yaşımız artık ilerlediği için :) önce bir kaç gün lekelenme oluyor sonra çözülüyor. benimde 26 gündür döngüm. ama 23.günden itibaren başlar lekelenme. bu ay tam öyle oldu, 23.gün, 24.gün leke oldu. 25.gün adet oldum. sizin bugün 26.gün aslında, daha 2 gün var başlamasına. otomatik takvimler bazen yanıltıyor. bende elimle takvimden sayarak hesaplıyorum :)

Benimde öyle oluyor iki üç gün geçen ay leke oldu sonra kesildim.kesildigim günü ilk gün sayarim

Ozaman sen 14 nisan lekelenme geldi ise ama ben gecen ay 26 gunde oldum bazen 28 bazen 29 oluyor kestiremiyorum sence kacinda olmaliyim galiba 13 mayis

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-10-11-41-50-1.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2017-05-10-11-41-54-1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 52
Ozaman sen 14 nisan lekelenme geldi ise ama ben gecen ay 26 gunde oldum bazen 28 bazen 29 oluyor kestiremiyorum sence kacinda olmaliyim galiba 13 mayis
lekeleri ayrı işaretliyorum ben programa. tam olarak başladığı güne bugün diye işaret koyuyorum. geçen ay 14nisan da başlamış. bu ay 9 mayıs'ı gösteriyordu. tam 9 mayısta oldum ama öncesinde 3 gün leke oldu yani 6,7,8 mayıs lekelendi. 9 mayıs başladı. takvimime 9 mayıs yazdım.

başlarken peki leke geldiği günümü sayarsın?
Hanımlar benim ilmihal bilgime göre şöyle bir kadınınadeti bittikten sonra kanamasız gecen 15 günden sonra gelen her leke adet sayılır.arada temiz geçen 15 gün olması şartı var.15 gün geçtiyse gelen her leke adet yani hayız kanıdır.ve o leke görüldüğü andan itibaren namaz kılınmaz, kuranıkerim ellenmez birliktwlik yaşanmaz.yani adetli bir hanımın ne yapması yasak ise yasaklar o günden başlr.çünkü iki adet arası 15 temiz gün geçmiştir.

Yani lekenin geldiği ilk gün adet sayılır.Eğer leke gelir ve bir daha gelmezse üç gün boyunca bu kan özür/istihaze kanıdır. Abdest alınır ibadetlere devam edilir.fakat leke gelir bir iki gün boyunca sonra bir gün kesilir ertesi gün sökülme yaşanırsa bu kesinlikle adettir ve lekenin geldiğş ilk günden adet başlangıcı kabul edilir.Burda ayırt edici noktalar.lekenin geldiği gün ile bir önceki adet arası 15 gün temiz günümüz geçmiş mi ve leke geldikten sonra üç gün boyunca kesilmiş mi kesilmemiş mi.leke birinci gün vardı ikinci gün vardı sonra kesilirse yine de adettir.adet olmaması için lekeden sonra tam üç gün boyunca hiç bir damla leke gelmezse o adet değildir.üç günden az kesilmeler adet sayılır ve devamı sökülür.Üzerime vebal kalmasın diye söylemek istedim inş.belki siz de biliyorsunuzdur

Eki Görüntüle 1993492 cnm gunaydin ben bisey anlayamadim bu biraz silik gibi ama hic pik oldugunuda gormedim ben beceremedim galiba aksam tekrar yapicam 15.gun ben hic bu kadar gec yumurtlamam hayirlisi acemiligin kurbani oldum

Eki Görüntüle 1993492 cnm gunaydin ben bisey anlayamadim bu biraz silik gibi ama hic pik oldugunuda gormedim ben beceremedim galiba aksam tekrar yapicam 15.gun ben hic bu kadar gec yumurtlamam hayirlisi acemiligin kurbani oldum

Sanirim bugun catladi bu arada hayirli kandillerr herkese

Eklentiler

• Screenshot_20170510-120255.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 50
Bende henuz leke yok gecen 1gun tam leke vardi ertesi oldu bugun 27.gun yarin leke bekliyorum 12 mayista regl ..tabi insallah olmam..

Ilmihale gore dogru ama dr lar regl baslangicini tam geldigi gun hesap ediyor bu farkli birsey galiba bana gore regl tarihi hesaplama

Ozaman sana soru 14 nisan lekelenmem oldu ,28 gunde bir regl oluyorsam bu ay kacinda regl olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…