- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.541
Yumurtlaman hangi gün olduOzaman sana soru 14 nisan lekelenmem oldu ,28 gunde bir regl oluyorsam bu ay kacinda regl olacagim
Daha gecen ay ben de lwkelenme yaşadım ama benim dr um leke geldiyse adet ilk günüdür demişti.Ilmihale gore dogru ama dr lar regl baslangicini tam geldigi gun hesap ediyor bu farkli birsey galiba bana gore regl tarihi hesaplama
Bence zamanlaman guzel bu gece catlasaydi 3 gun olurdu yani 2 bucuk gun falan tabi sabahmi gecemi catladi oda onemli herhalukarda 2 gun gecmis 3 gun dolmamis bence guzel rabbim hayirli saglikli bir kiz nasip eder insallahSon iliskim 7 mayis gecesi ooldu o gece ph 4.5 tu sirke kullanmadim bi tek o gece yaklasik 3 gun olmus iste
Bence zamanlaman guzel bu gece catlasaydi 3 gun olurdu yani 2 bucuk gun falan tabi sabahmi gecemi catladi oda onemli herhalukarda 2 gun gecmis 3 gun dolmamis bence guzel rabbim hayirli saglikli bir kiz nasip eder insallah
12-13_14 arası bir gün.yumurtlaman kesin olmadığı için.yani ultrasonla tesbit edilmediği için tahmini olarak söylüyorumKisa not 13.veya 14.gun catlama oldu
12-13-14 mayıs12-13_14 arası bir gün.yumurtlaman kesin olmadığı için.yani ultrasonla tesbit edilmediği için tahmini olarak söylüyorum
Amin insallah cnm senin testlerin cok guzel sonuclar verdi benimki biraz karisti anlayamadim bence ben dun yumurtladim agrim vardi islaklik vardi bugun yok senin belirtilerin olmadi galiba bu aksamda yapicam siliklesme varsa yumurtladim yoksa erken biraktim demektirInsallah assagi yukari ayni gidiyoruz seninle insallah Allahim ikimize ve tum isteyen herkese nasip eder benim adetten sonra 3 .5 .7 mayis gunleri iliskim oldu sonra cift cizgiyi gordum hayirlisi bakalim
Amin insallah cnm senin testlerin cok guzel sonuclar verdi benimki biraz karisti anlayamadim bence ben dun yumurtladim agrim vardi islaklik vardi bugun yok senin belirtilerin olmadi galiba bu aksamda yapicam siliklesme varsa yumurtladim yoksa erken biraktim demektir
Bisey sorucam cnm senin bat 29 mayis erkenmi yumurtluyorsun normalde bat dan 14 gun once olur diyorlar ya senin 19 gun once olmus yanlismiyim ?Sadece bugun akintim we goguslerim aciyo dun pek biseyim yoktu eger bunlar belirtiyse tabi
dr dan dr değişiyor ozaman.. Ozaman yarın 28.gün 12 Mayıs 29.gün daha da geç geleceğini sanmıyorum test yaptım şimdi çok ince çizgi var gibi ama göz yanılması olabilir..atamıyorum görmüyorsunuz çünkü.Daha gecen ay ben de lwkelenme yaşadım ama benim dr um leke geldiyse adet ilk günüdür demişti.
tam ışığın altında bir fotoğraf at bakalım yine dedr dan dr değişiyor ozaman.. Ozaman yarın 28.gün 12 Mayıs 29.gün daha da geç geleceğini sanmıyorum test yaptım şimdi çok ince çizgi var gibi ama göz yanılması olabilir..atamıyorum görmüyorsunuz çünkü.
13.gün pic gördümYumurtlaman hangi gün oldu
İnş hamilesindir tatlım. Benim de bugün baş ağrım başladı hamile değilim demekki adet öncesi olan ağrı bu sanırım ne yapalım önümüzdeki aylara bakıcazdr dan dr değişiyor ozaman.. Ozaman yarın 28.gün 12 Mayıs 29.gün daha da geç geleceğini sanmıyorum test yaptım şimdi çok ince çizgi var gibi ama göz yanılması olabilir..atamıyorum görmüyorsunuz çünkü.
Buyrun goz testinetam ışığın altında bir fotoğraf at bakalım yine de
merak ettim
sanki en sağda silik birşey görünüyor ama baya sağda değil mi?Buyrun goz testine
valla belirtilere bakarsan tamam buay oldu galiba dediğim ay yoktu birşey ilk gebeliğimde günümün geçmesinden anladın belki ozaman belirti bilmiyordurum yani aslında insan vucudunu tanıyor ama bunlar bazen yanıltıcı olabilyor günü geçmesini beklemek gerek sanırım en iyisi biz biraz aceleciyiz.İnş hamilesindir tatlım. Benim de bugün baş ağrım başladı hamile değilim demekki adet öncesi olan ağrı bu sanırım ne yapalım önümüzdeki aylara bakıcaz
senin için attım t çizgisisinin tam altında..sanki en sağda silik birşey görünüyor ama baya sağda değil mi?
aynı yerden bahsetmiyoruz, ekrandan bakarken elbet yanıltıyor ama inşallah vardır. bir iki güne netleşir.senin için attım t çizgisisinin tam altında..
Bende orda gordum bazen cektigin tarafa gorede degisebiliyor insallah vardirEki Görüntüle 1993622 Fotoda sanki silik gördüğüm yer tam burası canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?