Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Son iliskim 7 mayis gecesi ooldu o gece ph 4.5 tu sirke kullanmadim bi tek o gece yaklasik 3 gun olmus iste
Bence zamanlaman guzel bu gece catlasaydi 3 gun olurdu yani 2 bucuk gun falan tabi sabahmi gecemi catladi oda onemli herhalukarda 2 gun gecmis 3 gun dolmamis bence guzel rabbim hayirli saglikli bir kiz nasip eder insallah

Bence zamanlaman guzel bu gece catlasaydi 3 gun olurdu yani 2 bucuk gun falan tabi sabahmi gecemi catladi oda onemli herhalukarda 2 gun gecmis 3 gun dolmamis bence guzel rabbim hayirli saglikli bir kiz nasip eder insallah

Insallah assagi yukari ayni gidiyoruz seninle insallah Allahim ikimize ve tum isteyen herkese nasip eder benim adetten sonra 3 .5 .7 mayis gunleri iliskim oldu sonra cift cizgiyi gordum hayirlisi bakalim

Insallah assagi yukari ayni gidiyoruz seninle insallah Allahim ikimize ve tum isteyen herkese nasip eder benim adetten sonra 3 .5 .7 mayis gunleri iliskim oldu sonra cift cizgiyi gordum hayirlisi bakalim
Amin insallah cnm senin testlerin cok guzel sonuclar verdi benimki biraz karisti anlayamadim bence ben dun yumurtladim agrim vardi islaklik vardi bugun yok senin belirtilerin olmadi galiba bu aksamda yapicam siliklesme varsa yumurtladim yoksa erken biraktim demektir

Sadece bugun akintim we goguslerim aciyo dun pek biseyim yoktu eger bunlar belirtiyse tabi

Daha gecen ay ben de lwkelenme yaşadım ama benim dr um leke geldiyse adet ilk günüdür demişti.
dr dan dr değişiyor ozaman.. Ozaman yarın 28.gün 12 Mayıs 29.gün daha da geç geleceğini sanmıyorum test yaptım şimdi çok ince çizgi var gibi ama göz yanılması olabilir..atamıyorum görmüyorsunuz çünkü.

tam ışığın altında bir fotoğraf at bakalım yine de
merak ettim

İnş hamilesindir tatlım. Benim de bugün baş ağrım başladı hamile değilim demekki adet öncesi olan ağrı bu sanırım ne yapalım önümüzdeki aylara bakıcaz

İnş hamilesindir tatlım. Benim de bugün baş ağrım başladı hamile değilim demekki adet öncesi olan ağrı bu sanırım ne yapalım önümüzdeki aylara bakıcaz
valla belirtilere bakarsan tamam buay oldu galiba dediğim ay yoktu birşey ilk gebeliğimde günümün geçmesinden anladın belki ozaman belirti bilmiyordurum yani aslında insan vucudunu tanıyor ama bunlar bazen yanıltıcı olabilyor günü geçmesini beklemek gerek sanırım en iyisi biz biraz aceleciyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…