Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bekletken koyulasti belki gorursunuz simdi
Gözüküyor canım hamilesin bence benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi yaptırdım ama seninkinden daha koyuydu benim testim başta böyleydi bekleyince daha da koyulaşmıştı bence daha idrara Yen'i geçiyor yarın falan iyice çıkar çizgi

bende başka gören yok ne yazık ki..teşekkür ederim iyi dileklerin için benim ki umut işte gördüğüm bir şer şey var ama hemen çıkmadı bekledi biraz oyüzden tereddtlüyüm.

Hamile olabilir msn cnm

adetin 10. 11. günü koyu çıktı değerlendirdik sonra lh testi siliklesmeye başladı 16. 17. gunu tekrar yaptım (son yaptığım ) bugün bu şekilde daha çok koyulasmisti hamile olma ihtimali olabilirmi bu testlerde anlaşılır mi adetine henüz 12 gun var

İki kez mi yumurtluyorsun acaba bence bir doktora gözükün hamilelik değildir bu kadar erken yükselmez

Bisey sorucam cnm senin bat 29 mayis erkenmi yumurtluyorsun normalde bat dan 14 gun once olur diyorlar ya senin 19 gun once olmus yanlismiyim ?

Evet canim gecen ay 1 ay arayla adet oldum normalde 26gund3 falan olurdum bu ayda erken yumurtlamadim biraz sasti yani 29 mayis gorunuyor gecen ayda 29nisanda oldum ona gore olursam 28mayis 29 mayis arasi olurum adet diye dusunuyorum ama belmide hic olmam:)

İki kez mi yumurtluyorsun acaba bence bir doktora gözükün hamilelik değildir bu kadar erken yükselmez

bu ay 2 sefer gittin ilk gittiğimde yumurtamin catlamadigini söyledi sol taraftaydı 2. gittigimde yumurtamin çatladığını solda yumurtamin olmadığını endometriyum çok iyi olduğunu sagda 8 8mm bir tane yumurta olduğunu söyledi.. durumun çok iyi hamile kalabilirsin dedi testler siliklesince ben de bırakmıştım tekrar test yapmayı sol tarafimda bir ağrı oldu tekrar tes yaptım koyulaşmaya başladı 2 gundur...

Demeett neler görüyorum takvim mi o kızımız mı geliyor cevap yazmayinca problem var sandim Allah korusun cok sevindim insallah prenses geliyo ya ne guzelll hayirli olsunn

Saol cnm cok tesekkurler. Vallaha nereye yazdin gormedim cnm. Kusura bakma bu aralar kafa bi milyon.. İnsAllah saglikli olsun artik bakalim ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…