- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.581
Canim benim sagol kalan ucude ben okurum adetim biter bitmez ins .. Allah razi olsun bitanesiKuzum benimkini okudum bitti...senin 3 taneni ben aliyorum rahat ol okuruz
Evetlh testleri mi?
atsın bakalım bi
Hamile olabilir msn cnmEki Görüntüle 1993652 dün yaptığım ovulasyon yumurtlama gününden 1 hafta sonra
Çatlamış sanırım:)Bugunki testlerim kizlar
Çatlamış sanırım:)
En son ilişki ne zamandıEvet cok sukur
Gözüküyor canım hamilesin bence benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi yaptırdım ama seninkinden daha koyuydu benim testim başta böyleydi bekleyince daha da koyulaşmıştı bence daha idrara Yen'i geçiyor yarın falan iyice çıkar çizgiKizlar bekletken koyulasti belki gorursunuz simdi
bende başka gören yok ne yazık ki..teşekkür ederim iyi dileklerin için benim ki umut işte gördüğüm bir şer şey var ama hemen çıkmadı bekledi biraz oyüzden tereddtlüyüm.Gözüküyor canım hamilesin bence benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi yaptırdım ama seninkinden daha koyuydu benim testim başta böyleydi bekleyince daha da koyulaşmıştı bence daha idrara Yen'i geçiyor yarın falan iyice çıkar çizgi
7mayis gecesi
İkinci bir yumurtlama olsbilir cnmEki Görüntüle 1993839
adetin 10. 11. günü koyu çıktı değerlendirdik sonra lh testi siliklesmeye başladı 16. 17. gunu tekrar yaptım (son yaptığım ) bugün bu şekilde daha çok koyulasmisti hamile olma ihtimali olabilirmi bu testlerde anlaşılır mi adetine henüz 12 gun var
İki kez mi yumurtluyorsun acaba bence bir doktora gözükün hamilelik değildir bu kadar erken yükselmezEki Görüntüle 1993839
adetin 10. 11. günü koyu çıktı değerlendirdik sonra lh testi siliklesmeye başladı 16. 17. gunu tekrar yaptım (son yaptığım ) bugün bu şekilde daha çok koyulasmisti hamile olma ihtimali olabilirmi bu testlerde anlaşılır mi adetine henüz 12 gun var
Bisey sorucam cnm senin bat 29 mayis erkenmi yumurtluyorsun normalde bat dan 14 gun once olur diyorlar ya senin 19 gun once olmus yanlismiyim ?
İki kez mi yumurtluyorsun acaba bence bir doktora gözükün hamilelik değildir bu kadar erken yükselmez
Demeett neler görüyorum takvim mi o kızımız mı geliyorcevap yazmayinca problem var sandim Allah korusun cok sevindim insallah prenses geliyo ya ne guzelll hayirli olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?