- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.601
Evet cnm aynen oyle..Sanirim yumurtlamisim ben bugun silik cizgi sizce:)
Insallah saglikli hayırlı kızın olsun canim dua edicem hepinize bugün sizler de bana edinSaol cnm cok tesekkurler. Vallaha nereye yazdin gormedim cnm. Kusura bakma bu aralar kafa bi milyon.. İnsAllah saglikli olsun artik bakalim ne olacak.
Testini cok beklettinmi.5 dk dan sonra gecersiz oluyo cogu ,,silikken sonradan koyulasiyosa onu sayma..ama 2 kez de yumurtluyo olabilirsinmerhaba kızlar ben de ovulasyon testi ile yumurtlama zamanımı takip ediyorum geçen ay yumurtam çatlamamıştı ve 5 gun adet gecikmem oldu 28 günde bir adet görüyorum adet bitimi test yapmaya başladım adetten 11 gun sonra köyü çift çizgiyi gördüm 2 gun aynı koyulukta çıktıktan sonra siliklesti dün tekrar ovulasyon testi yaptım cizgi koyulasmisti sizce tekrar yumurtluyor olabilirmiyim adetine 12 gun kaldı
Cnm nasilsin? Daha iyimisin? Var mi gelisme..Insallah saglikli hayırlı kızın olsun canim dua edicem hepinize bugün sizler de bana edin
Senden de Allah razi olsun cnm benim..3 unude Birdemetumut okuyor..hatta okudu..bende 1 okudum 2 tanen kaldi okucam benCanim benim sagol kalan ucude ben okurum adetim biter bitmez ins .. Allah razi olsun bitanesi
Yumurtlayip 5 saat sonra çatlamış gözüküyor su durumdaBugunki testlerim kizlar
Yetistiremezsen yarın okurum kalan ikiyi de :)Senden de Allah razi olsun cnm benim..3 unude Birdemetumut okuyor..hatta okudu..bende 1 okudum 2 tanen kaldi okucam ben
Iyiyim canim tesekkur ederim daha iyiyim sukur 10. Haftadayiz bakalim bekliyoruz sen nasilsinCnm nasilsin? Daha iyimisin? Var mi gelisme..
Yumurtlayip 5 saat sonra çatlamış gözüküyor su durumda
isti , masaAllah kirk bin kereSaol cnm cok tesekkurler. Vallaha nereye yazdin gormedim cnm. Kusura bakma bu aralar kafa bi milyon.. İnsAllah saglikli olsun artik bakalim ne olacak.
İliskiden ne kadar donra catladi son iliski ne zmn oldu cnmEki Görüntüle 1993922 kizlar ben dun gece buyuk ihtimal catladim sabah silikti biraz simdi hemen hemen yok cok afedersiniz bugunde sari akintim oldu baya dun anlamistim belim kasiklarim agriyordu tahminen 48 50 saat arasi catladi insallah spermler dayanmistir bundan sonra beklemedeyim
Ben goremiyorum takvimi niyeki acabaSenin takvimini seviyim ben yaa nede yak
isti , masaAllah kirk bin kere
Haziranda basina olsun insAllah.Senin takvimini seviyim ben yaa nede yak
isti , masaAllah kirk bin kere
Tam net bilmiyorum cnm ama 46 50 saat arasi pazar gecesi oldu dun gece veya aksam catladiİliskiden ne kadar donra catladi son iliski ne zmn oldu cnm
Kuzumm sen yeterince okudun kiyamam..okurum ben 1 ini daha okudum kandil namazimdan sonra 1 kaldiYetistiremezsen yarın okurum kalan ikiyi de :)
Bende iyiyim cnm ayni..heycanla zamani bekliyorum :)))Iyiyim canim tesekkur ederim daha iyiyim sukur 10. Haftadayiz bakalim bekliyoruz sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?