Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin arkadaşlar, Adet döngüsü 50-60 gün süren bir arkadaş vardı.aklima gelmedi adı.topiklerde gezerken bir arkadaşın 'adet döngüsü uzun' olanlara kür önermiş onu ekliyim ancak,o arkadaşım önce doktora gorunsun hormonlarina baktirsin gerekirse doktoruna bu kürü soylesin öyle denesin

Eklentiler

• _20170511_084742.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 66
Ben de o arkadaşa hayıt çayı öneriyorum nette tarifleri var.şifa olur inş

Gunaydin arkadaslar dun gece ruya gordum kendimi gelin olarak goruyorum anlamina baktim evli kadinin kendini gelin gormesi guzel bir kiz cocugu doguracagina veya iyi bir ise girisecegine isaretmis hayirla ciksin insallah psikolojimi etkiliyor bilmiyorum rabbim hepimizin muradini hayirla versin insallah

Amin cnm ruyanda hayir olsun anlami gibi olsun ins

Tam net bilmiyorum cnm ama 46 50 saat arasi pazar gecesi oldu dun gece veya aksam catladi
İyi bir zamanlama bence canim hayirlisi olsun insAllah bakalim. Ruyanda cok guzel insAllah saglikli saliha bir kizin olur. Simdi bekleme zamani. Benim ilk belirtim gece usumelerim olmustu. Geceleri cok usuyordum hala da devam ediyor.

Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…