Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
İyi bir zamanlama bence canim hayirlisi olsun insAllah bakalim. Ruyanda cok guzel insAllah saglikli saliha bir kizin olur. Simdi bekleme zamani. Benim ilk belirtim gece usumelerim olmustu. Geceleri cok usuyordum hala da devam ediyor.
Allah razi olsun cnm insallah beklemek cok zor rabbim isteyen herkese nasip etsin benim suan belirtim yok hicbir hisde yok ne zaman baslamisti belirtiler

Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm

Son iliskim 7 mayis gecesi ooldu o gece ph 4.5 tu sirke kullanmadim bi tek o gece yaklasik 3 gun olmus iste
İnşallah gönlündeki tutunur canım hakkında hayırlısı olsun. benimde 50 saat önce olmuştu son ilişkim. ve 9/10/11/12. gecelerd her gece olmuştu.

Bata 3 varken kan testi 2 çıktı bu ay umut yok degilmi
canım geç yumurtlamıştın sen öyle hatırlıyorum sanki. bekle bakalım inşallah bir melek tutunmuştur.
Kizlar yarin bat gunu tek fark buay lekelenmem olmadi..artik beklemkten baska care yok
canım bnim 2 gün kala bata çook silikti hatırlarsan. inşAllah vardır bebişin.

merhaba arkadaşlar. Kalbimdeki duam ve S Sarimykt bu ayki çalışmalarınız ve zamanlamanız çok güzel oldu. bol bol dua edin inşAllah Rabbim gönlünüzdekini hayra çevirip saliha bir kız evladı nasip etsin sizlere.
E Eymenikonunannesi ne durumdasın cnm belirti vs var mı? bata az kaldı?güzel haberler ver inşAllah.bu arada dini bilgilerinin yüksek olması çok hoşuma gidiyor her mesajını titizlikle okuyorum MaşAllah canım.

Cumartesi gününden itibaren Bursalim 123 (Munevver) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz " Hayirli saglikli merhametli bir kiz evladi nasip et Ya Rabbim(AMİN)"
6 MAYIS Cumartesi başlıyor 12 MAYIS Cuma akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

@hayatsn9-6
@zuleyha833-3
@bursalim 1236
@Whiteandblue 6-3
@Birdemetumut 9-9
@ovuc23 6-6
@yunus_ciklet 5-3

ALLAH KABUL ETSİN.

duamız yarın bitiyor arkadaşlar.

Cumartesi gününden itibaren hayatsn (Özlem) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz " s/Sağlıklı eli ayağı düzgün,dili tatlı,sevgi dolu merhametli duru saliha bir kız evlat nasip etsin Rabbim(AMİN)"
13 MAYIS Cumartesi başlıyor 19 MAYIS Cuma akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

@hayatsn6
@zuleyha836
@bursalim 1236
@Whiteandblue 6
@Birdemetumut 6-3
@ovuc23 6
@yunus_ciklet 5

ALLAH KABUL ETSİN.

yarın akşamdan itibaren özlem arkadaşımıza başlıyoruz. baştaki liste günceldir bilgilerinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…