- 26 Nisan 2017
- 382
- 500
- 23
- 46
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.641
Allah razi olsun cnm insallah beklemek cok zor rabbim isteyen herkese nasip etsin benim suan belirtim yok hicbir hisde yok ne zaman baslamisti belirtilerİyi bir zamanlama bence canim hayirlisi olsun insAllah bakalim. Ruyanda cok guzel insAllah saglikli saliha bir kizin olur. Simdi bekleme zamani. Benim ilk belirtim gece usumelerim olmustu. Geceleri cok usuyordum hala da devam ediyor.
Allah kabul etsin canimGunaydin. Dun evde duamiz vardi kalabalik hizmetyorgunluk dun giremedum topige umarim herkes iyidir.
Birazdan uzun uzun gorusuruz. Oglani okula gonderecegim.
Amiin cnm rabbim hepimizin gonlune gore versin insallahRabbim gönlüne göre hayırlısını versin canım .
Beklemek zor gercekten insallah olmazsinKizlar yarin bat gunu tek fark buay lekelenmem olmadi..artik beklemkten baska care yok
Rabbim gönlündekini nasip etsin cnmGunaydin arkadaslar dun gece ruya gordum kendimi gelin olarak goruyorum anlamina baktim evli kadinin kendini gelin gormesi guzel bir kiz cocugu doguracagina veya iyi bir ise girisecegine isaretmis hayirla ciksin insallah psikolojimi etkiliyor bilmiyorum rabbim hepimizin muradini hayirla versin insallah
İnşallah gönlündeki tutunur canım hakkında hayırlısı olsun. benimde 50 saat önce olmuştu son ilişkim. ve 9/10/11/12. gecelerd her gece olmuştu.Son iliskim 7 mayis gecesi ooldu o gece ph 4.5 tu sirke kullanmadim bi tek o gece yaklasik 3 gun olmus iste
canım geç yumurtlamıştın sen öyle hatırlıyorum sanki. bekle bakalım inşallah bir melek tutunmuştur.Bata 3 varken kan testi 2 çıktı bu ay umut yok degilmi
canım bnim 2 gün kala bata çook silikti hatırlarsan. inşAllah vardır bebişin.Kizlar yarin bat gunu tek fark buay lekelenmem olmadi..artik beklemkten baska care yok
ahh ya senin durumunu bende çok merak ediyorum nedense :)Kizlar yarin bat gunu tek fark buay lekelenmem olmadi..artik beklemkten baska care yok
Canım sen adet oldun değil mi* bu ay kür vs deneyecek misin? birde yeni bat tarihini yazar mısın cnm uğurlu listemize ekleyelim.ahh ya senin durumunu bende çok merak ediyorum nedense :)
normal cnm her bünye bir olmuyor. benmde yum. zamanı ağrım olmuyor adete 10 gün kala başlıyor ağrıyıp sızlamaya 2/3 gün sürüp geçyorKizlar yumurta catladiktan sonra artik bugun baya silik 2. Cizgi gorunmuyor bile ama benim goguslerim cok agriyo normalmi
Amiin hepimizinkini insallahRabbim gönlündekini nasip etsin cnm
ay şimdi zaman geçmez size yaa bende o 13 gün geçmedi yaa her güne bir faaliyet koydum vallaha gezmek alışveriş temizllik vxAmiin hepimizinkini insallah
Evet yaaa gecmiyoray şimdi zaman geçmez size yaa bende o 13 gün geçmedi yaa her güne bir faaliyet koydum vallaha gezmek alışveriş temizllik vx
boyelıkle kendını de dınlemıyorsun. arkadaşlarınla dolaş avm lerde dolan ne bilim durma evde. son birkaç gun oğlan hasta ldu cıkamadık patladım vallaha ben.Evet yaaa gecmiyorbende oyle yapiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?