- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.661
ne alemdesin cANIM? ne oldu testler hç atmamışsın testleri? son test bu var ama burda da koyulaşma yok bence.Ben bu ay erkenmi yumurtlucam acaba kızlar bu gün 8. Gün testim koyulasmaya başladı bile bu akşam ilişki yaşayıp biraksammi bilemedim geçen aylarda test hafif koyulasinca ertesi gün daha cok koyulasti ve çat oldu kafam karıştı dahada çok erken Eki Görüntüle 1992785
Topigi okudum cnm sen hangi tarafta hissediyorsun mide bulantisi vs varmi tahminen kac haftaliksin insallah rahat cok guzel bir hamilelik gecirirsin
ilk solda hissettim şşimdi ağrım vs yok çok ayakta iş yapınca ağrım oluyor ama belirli bir yerde değil yani yorgunluk ağrısı gibi. bel sırt göğüs ağrım yok. hiç hamile gibi hissetmiyorum. bulantım da yok. baş ağrım yok. göğüslerim büyümedi. sadece dondurmaya dayanamıyorum. birde iştahım kesildi normalde çok iştahlıyımdır. çay hiç sevemem mesela çay çok seviyorum sabah akşam içebilirim. bu kadar.Topigi okudum cnm sen hangi tarafta hissediyorsun mide bulantisi vs varmi tahminen kac haftaliksin insallah rahat cok guzel bir hamilelik gecirirsin
Insallah hep boyle gecer benim iki oglumdada goguslerim cok sismisti belim kasik agrim cok vardi yani cok zor bi hamilelik gecirmistim ve hep sagimda hissettim ikisinideilk solda hissettim şşimdi ağrım vs yok çok ayakta iş yapınca ağrım oluyor ama belirli bir yerde değil yani yorgunluk ağrısı gibi. bel sırt göğüs ağrım yok. hiç hamile gibi hissetmiyorum. bulantım da yok. baş ağrım yok. göğüslerim büyümedi. sadece dondurmaya dayanamıyorum. birde iştahım kesildi normalde çok iştahlıyımdır. çay hiç sevemem mesela çay çok seviyorum sabah akşam içebilirim. bu kadar.
bende aynı şekilde hele 2. oğlumda çok yoğun mide bulantısı halsizlik vs olmuştu ilk 4 ay. şükür şimdiik bir değilşiklik yok inşallah da böyle devam eder. zaten çok çorkuyordum açıkçası ya çok bulantı kusma olursa çocuklarla ılgılenemem dıye ama hiç olmaz ınsallah.Insallah hep boyle gecer benim iki oglumdada goguslerim cok sismisti belim kasik agrim cok vardi yani cok zor bi hamilelik gecirmistim ve hep sagimda hissettim ikisinide
görmez inşAllah canım. hakkında hayırlısı olsun. hamileykende antibiyotik veriyorlar bazen mecburen.Kan da cikmayinca antibiyotik ve ağrı kesici ilaç verdiler ve iğne yaptilar çok ağır bademcik geciriyorumeğer varsa zarar görcek
geçmiş olsun bu arada canım Allah şifa versn.Kan da cikmayinca antibiyotik ve ağrı kesici ilaç verdiler ve iğne yaptilar çok ağır bademcik geciriyorumeğer varsa zarar görcek
Estağ. Canımmerhaba arkadaşlar.Kalbimdeki duam ve @Sarimykt bu ayki çalışmalarınız ve zamanlamanız çok güzel oldu. bol bol dua edin inşAllah Rabbim gönlünüzdekini hayra çevirip saliha bir kız evladı nasip etsin sizlere.
E Eymenikonunannesi ne durumdasın cnm belirti vs var mı? bata az kaldı?güzel haberler ver inşAllah.bu arada dini bilgilerinin yüksek olması çok hoşuma gidiyor her mesajını titizlikle okuyorum MaşAllah canım.
Saol canım bu ay içerisinde senden umutluyum açıkçası farklı bir enerji veriyorsun o yüzden sürekli yazılarını takip ediyorum. Yumurtlamadan kaç gun gectı cnm? İnşAllah bebişin tutunmuştur sağlıkla hayırla.Estağ. Canımşimdilik ateş yükselmesi ve ara sıra batma dısında pek bişey yok belirti olarak.Senin benimle ilgili hissiyatın nedir ben de senin hissiyatının çok güçlü olduğunu düşünüyorum
Döllenme olmuş olabilir bol bol oku canım.eline karnına koy oku.inş bebişin seninledirKizlar yumurta catladiktan sonra artik bugun baya silik 2. Cizgi gorunmuyor bile ama benim goguslerim cok agriyo normalmi
ben bu ay 9 mayıs'ta oldum. birdaha 4 haziran görünüyor bat.Canım sen adet oldun değil mi* bu ay kür vs deneyecek misin? birde yeni bat tarihini yazar mısın cnm uğurlu listemize ekleyelim.
bacım sayende kör olmama az kaldı vallaha. her gönderdiğin testi buyutuyom küçültüyom sağa çevr sola çevir çok özür dileyerek ben birey göremiyorum. her seferınde farklı test kullan. bırde testı bıraz beklet 5 dk dan sonrası yalan derler ama olmazsa 5 dk sonrası bıle cıkmaz cogu testte. yumurtlamadan kaç gun gectı cnm senın?Benim bat yarin ama lekelenmenim oldugu gunleride eklersek regl olmam gwrekirdi ben gecen ay 2 gun lekelenmeyi saymadim direk 12 nisan olan regl 14 nisan da isaretledim takvimde..artik cumartesiye kadar gelmeZse suphe edicem buarada bugun usumeye basladim.
bu ay deneme yok takipttesin yani öyle mi?ben bu ay 9 mayıs'ta oldum. birdaha 4 haziran görünüyor bat.
ovulasyon takibi yapıcam, bide geçen ay çörekotu bal tarçın yapmamıştım. bu ay yapıyorum :)
inşallah bana da uğurlu gelir :) saol
Valla bende heyecanlaniyorum yumrt ustynden 13 gun gecti ama benim ilk gebelikte regl gunundede testim boyleydi oyuzden olabilirmi demekten kendimi alamiyorum.bacım sayende kör olmama az kaldı vallaha. her gönderdiğin testi buyutuyom küçültüyom sağa çevr sola çevir çok özür dileyerek ben birey göremiyorum. her seferınde farklı test kullan. bırde testı bıraz beklet 5 dk dan sonrası yalan derler ama olmazsa 5 dk sonrası bıle cıkmaz cogu testte. yumurtlamadan kaç gun gectı cnm senın?
Yumurtlama günümden 8 gün geçti cnm.şu an idrarda cıkmaz büyük ihtimalSaol canım bu ay içerisinde senden umutluyum açıkçası farklı bir enerji veriyorsun o yüzden sürekli yazılarını takip ediyorum. Yumurtlamadan kaç gun gectı cnm? İnşAllah bebişin tutunmuştur sağlıkla hayırla.
inşAllah vardır cnm. bekleyelim her bunyede farklılıklar oluyor. Rabbim nasip etsin inşAllah. Sabah baska marka ıle yap bence. yada kan testı yaptırsan varsa cıkar zatenValla bende heyecanlaniyorum yumrt ustynden 13 gun gecti ama benim ilk gebelikte regl gunundede testim boyleydi oyuzden olabilirmi demekten kendimi alamiyorum.
13. gun çıktı benim idrarda sabah ılk ıdrarla yapmıştım onuda. İnşallah vardır cnım bebiş.Yumurtlama günümden 8 gün geçti cnm.şu an idrarda cıkmaz büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?