- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.581
Evet canim adet bittiği gibi başladım ama hala çözemedim ya bende bir sorun var ya testlerde her şeye dikkat ederek yapıyorum baştan hiç bişey olmuyo testler duruncakoyulasiyo ben hala yumurtlamadigimi düşünüyorum yada ben yaniliyorumYapmaya devam et bakalım belki geç yumurtluyorsundur.adet bitince başladın dimi teste
Yok ovu testi kullanmıyorum çocuk yok henüzHosgeldin canım.amin inşallah..Kendinden bahsedermisin.cocugun var mı.ovu testi kullandın mı hic
Duran testlere guvenme derim 10dk yada 5 dk icerinse ne gosteriyorsa ona guvenEvet canim adet bittiği gibi başladım ama hala çözemedim ya bende bir sorun var ya testlerde her şeye dikkat ederek yapıyorum baştan hiç bişey olmuyo testler duruncakoyulasiyo ben hala yumurtlamadigimi düşünüyorum yada ben yaniliyorum
Hosgeldin canim insaAllah sende bi kiz bebis annesi olursun , senin ilkmis daha olmazsa bile deneme hakkin var tekrar ben uc erkek annesiyim bu son sans denemesi olacak ama henuz cogunuz yumurta takibine basladik su anda bu yontemle ilk hamilemiz pamuk arkadasimiz ve ins saglikli biz kizi olurYok ovu testi kullanmıyorum çocuk yok henüz
Maya takvimi hangisi canimYaş 29 kısmetse ilk bebeğim olacak.yumurta takibi yapmıyorum ilk sayfayı okudum maya takvimi tam benlik bu sene
Evet bende oyle gordum canim. Bence de ya gec yumurtluyorda olabilirsinm gerci daha gec degil 11. Gun daha. Bugun yaptim ilk testimi hiiic silik bile yok yahu bende lh yok mu hic acabaaKesmedim canim devam akşam baya araştırdım benim testi kullananlarda çizgiler o kadar belirmiski benim hiç öyle olmadı
Canim her zaman gerekmiyo demekki henuz lh yok sende , hadi bakalim bismillah bakalim sen kacinci gunu yumurtluyorsun , senin adet dongun uzun oldugu icin sende gec yumurtluyo olabilirsin belkiBuldum canim @Birdemetumut ama bak sende de hep silik cikmis bende hiic cizgi yok yahu enteresan degil mi? Accik da olsa cizgi olmasi gerekmiyor mi acaba?
CAnlarımmm günaydınnnn kızlar daha henüz cinsiyeti öğrenmedim ya belkide erkek olacak kesin bilgilendirme gibi olur diğer arkadaşlara yanıltıcı da olabilir kesin öğreniyim her şeyi detaylı anlatıyım Sizide çok iyi anlıyorum ay okadar sterliyimki İnan hamile kaldığınızda bana hak vereceksiniz sürekli kaşınıyorum düşünmektenTabi ki ondan etiketledim pamuğu bilgisi olsun diye canım
Hoş bulduk cnm hadi inşallah hepimizeHosgeldin canim insaAllah sende bi kiz bebis annesi olursun , senin ilkmis daha olmazsa bile deneme hakkin var tekrar ben uc erkek annesiyim bu son sans denemesi olacak ama henuz cogunuz yumurta takibine basladik su anda bu yontemle ilk hamilemiz pamuk arkadasimiz ve ins saglikli biz kizi olur
Ah canim . Anliyorum ustelik ilk hamisimiz sensin.Allah insaAllah hayirlisi ile saglikli sihhattli bi kiz evladi nasib eder bizede bi umut olur .. hamile kalma asamadi oldu simdide uc ay cinsiyeti bekliyecez hep birlikte cok heyecan yapiyo dusundukce . Hep birlikte bekliyecez o gunu aklimizda ve dualarimizdasin canimCAnlarımmm günaydınnnn kızlar daha henüz cinsiyeti öğrenmedim ya belkide erkek olacak kesin bilgilendirme gibi olur diğer arkadaşlara yanıltıcı da olabilir kesin öğreniyim her şeyi detaylı anlatıyım Sizide çok iyi anlıyorum ay okadar sterliyimki İnan hamile kaldığınızda bana hak vereceksiniz sürekli kaşınıyorum düşünmekten
26 günde bir oluyorumGunaydınlarrr ıyı pazarlar..
Bursalim 123 canım sen kac gunde adet oluyorsun ? Eger bugun daha 11'ci gunse catlamamis olabilir tabi bu dongune bagli
Sen kaç günde adet oluyorsun canimBursalim 123 canim ben 11'ci gun baslamistim silikti testlerim 12'ci gunde silikti 13'cu gun daha koyuydu 14 gun pik 'ti
benim ilk günden beri silik vardı ama biraz koyulacak gibi oldu gene açıldı ilk 10 dakika hiç bişey yok yumurtlama yaklaşmadan bir kac gün öncede n koyulasmaya başlaması gerekmezmiEvet bende oyle gordum canim. Bence de ya gec yumurtluyorda olabilirsinm gerci daha gec degil 11. Gun daha. Bugun yaptim ilk testimi hiiic silik bile yok yahu bende lh yok mu hic acabaa
Bencede bencede:))CanımPamuk13 denediği yöntemi de eklesek nasıl olur ikide bir sormamis oluruz
Örn:
Pamuk13 ;
Sat...( .....gun Sürüyor adet günü)
Yumurtlama...
İlişki su tarihler...Gibi
Canım yanıltmasın.bak benim şöyleydi.Evet canim adet bittiği gibi başladım ama hala çözemedim ya bende bir sorun var ya testlerde her şeye dikkat ederek yapıyorum baştan hiç bişey olmuyo testler duruncakoyulasiyo ben hala yumurtlamadigimi düşünüyorum yada ben yaniliyorum
Bencede bencede:))CanımPamuk13 denediği yöntemi de eklesek nasıl olur ikide bir sormamis oluruz
Örn:
Pamuk13 ;
Sat...( .....gun Sürüyor adet günü)
Yumurtlama...
İlişki su tarihler...Gibi
Mrb.hosgeldin..Günaydınlar ben de sağlıklı Mutlu huzurlu bir kızım olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?