Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yapmaya devam et bakalım belki geç yumurtluyorsundur.adet bitince başladın dimi teste
Evet canim adet bittiği gibi başladım ama hala çözemedim ya bende bir sorun var ya testlerde her şeye dikkat ederek yapıyorum baştan hiç bişey olmuyo testler duruncakoyulasiyo ben hala yumurtlamadigimi düşünüyorum yada ben yaniliyorum

Duran testlere guvenme derim 10dk yada 5 dk icerinse ne gosteriyorsa ona guven

Yok ovu testi kullanmıyorum çocuk yok henüz
Hosgeldin canim insaAllah sende bi kiz bebis annesi olursun , senin ilkmis daha olmazsa bile deneme hakkin var tekrar ben uc erkek annesiyim bu son sans denemesi olacak ama henuz cogunuz yumurta takibine basladik su anda bu yontemle ilk hamilemiz pamuk arkadasimiz ve ins saglikli biz kizi olur

Kesmedim canim devam akşam baya araştırdım benim testi kullananlarda çizgiler o kadar belirmiski benim hiç öyle olmadı
Evet bende oyle gordum canim. Bence de ya gec yumurtluyorda olabilirsinm gerci daha gec degil 11. Gun daha. Bugun yaptim ilk testimi hiiic silik bile yok yahu bende lh yok mu hic acabaa

Buldum canim @Birdemetumut ama bak sende de hep silik cikmis bende hiic cizgi yok yahu enteresan degil mi? Accik da olsa cizgi olmasi gerekmiyor mi acaba?
Canim her zaman gerekmiyo demekki henuz lh yok sende , hadi bakalim bismillah bakalim sen kacinci gunu yumurtluyorsun , senin adet dongun uzun oldugu icin sende gec yumurtluyo olabilirsin belki

Tabi ki ondan etiketledim pamuğu bilgisi olsun diye canım
CAnlarımmm günaydınnnn kızlar daha henüz cinsiyeti öğrenmedim ya belkide erkek olacak kesin bilgilendirme gibi olur diğer arkadaşlara yanıltıcı da olabilir kesin öğreniyim her şeyi detaylı anlatıyım Sizide çok iyi anlıyorum ay okadar sterliyimki İnan hamile kaldığınızda bana hak vereceksiniz sürekli kaşınıyorum düşünmekten

Hoş bulduk cnm hadi inşallah hepimize

Ah canim . Anliyorum ustelik ilk hamisimiz sensin.Allah insaAllah hayirlisi ile saglikli sihhattli bi kiz evladi nasib eder bizede bi umut olur .. hamile kalma asamadi oldu simdide uc ay cinsiyeti bekliyecez hep birlikte cok heyecan yapiyo dusundukce . Hep birlikte bekliyecez o gunu aklimizda ve dualarimizdasin canim

Be
Evet bende oyle gordum canim. Bence de ya gec yumurtluyorda olabilirsinm gerci daha gec degil 11. Gun daha. Bugun yaptim ilk testimi hiiic silik bile yok yahu bende lh yok mu hic acabaa
benim ilk günden beri silik vardı ama biraz koyulacak gibi oldu gene açıldı ilk 10 dakika hiç bişey yok yumurtlama yaklaşmadan bir kac gün öncede n koyulasmaya başlaması gerekmezmi

Canım yanıltmasın.bak benim şöyleydi.
19 Şubat bat 6 gün sürüyor 24 Şubat bitiş.
27 Şubat ovu testi başlangıcı (adet bitiş sonrası 3.gun yani)
15-16 mart çizgiler aynı koyuluga geldi.yani 19.gunde düşün..Bende öyle düşünüyordum.megersem geç yumurtluyormusum adete 4-5 gün kala.
Testler ilk 5 dk içinde geçerli
Sabah 7 de ilk idrar yapıyordum.11 de testi
Tabi saatler 30-45 dk değişebiliyordu durumuna göre.ayni koyuluğu yakaladım da,4 saat ara ile akşam 8 e kadar yaptim.
Akşam 8 den sonra test yanıltabilir diyorlar lh hormonundan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…