Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aynen bende .. bugunluk bu kadar yeter . Yarinki testi yapmak icin sabirsizlaniyorum
Hadi sanada iyi geceler bende optummmm kocaman

Ay canim kiyamam , uyandimi bisry oldumu ? Bu cocuklarin isleri hic bitmiyo ,benimkide dusuyo kalkip yatiyor geri

CANım senin testşn 16.03.2017 de akşam 20 de pik olmuş ve 17.03 sabah çatlamış bile kaçırmadın tam tersi yımurtlaman bitmiş
Ben o gün testleri sabah yaptığımda çizgi silikti 3saat sonra baktığımda çizgi durunca koyulasmis diğer top ige sordum ilk 20 dakika icinde cikan sonuc dogru dediler yani bu gecersiz dediler kafam karisti testler durunca ozelligini kaybediyo dediler

CANım senin testşn 16.03.2017 de akşam 20 de pik olmuş ve 17.03 sabah çatlamış bile kaçırmadın tam tersi yımurtlaman bitmiş
Ben o gün testleri sabah yaptığımda çizgi silikti 3saat sonra baktığımda çizgi durunca koyulasmis diğer top ige sordum ilk 20 dakika icinde cikan sonuc dogru dediler yani bu gecersiz dediler kafam karisti testler durunca ozelligini kaybediyo dediler

Cnm sen test yap 20 dk sonra resmini cek asil olan odur.

İnsAllah cnm. Simdi senin tupler sperme yeni alisiyorlar. Sonucta spiral tupleri tikiyor. Alisik degil tupler farkli tepkiler vermesi normal
Canım ya içim hiç rahat değil keşke ben bu ay deneme yapmasaydimher kez başka bişey soyluyo hangisine inanacagima şaşırdım biri yumurtladin diyo biri daha var diyo kafam iyice karıştı sabahki testinde inşallah yumurtlamayi tam olarak görürümde içim rahatlar

İnsAllah canim. Hala durunca koyuluyor mu testler? Elinde cok test yoksa onumuzdeki ay degistir msrkayi cnm.

Gunaydin cnm sagolasin bilmukabele inan..amin ins .hepimiz icin nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…