- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.541
Aynen bende .. bugunluk bu kadar yeter . Yarinki testi yapmak icin sabirsizlaniyorumYaaaahaaaaa bu yumurtlama isi cok allak bullak yaaa defter degil duvarlara bile yazsak bu isin icinden cikilmazz. Hele gece gece beni sarsti senin test vallaha... Uyumak istiyorum.. Bu gunluk pes ediyorum. Harc bitti yapi paydos. Yarin bu konuyu detaylikonusalim. İyi geceler cancagizlarim. Kocaman operim sizi.
Ya tam yattim icim geciyordu pat ufaklik yataktan dustu aklim cikti yaaa cok sukur yatagi yere yakin birsey yok da ben birden korktummAynen bende .. bugunluk bu kadar yeter . Yarinki testi yapmak icin sabirsizlaniyorum
Hadi sanada iyi geceler bende optummmm kocaman
Yok canim miyavladi yerine koydum uyudu ama benim tasikardi yeni geciyoAy canim kiyamam , uyandimi bisry oldumu ? Bu cocuklarin isleri hic bitmiyo ,benimkide dusuyo kalkip yatiyor geri
Ben o gün testleri sabah yaptığımda çizgi silikti 3saat sonra baktığımda çizgi durunca koyulasmis diğer top ige sordum ilk 20 dakika icinde cikan sonuc dogru dediler yani bu gecersiz dediler kafam karisti testler durunca ozelligini kaybediyo dedilerCANım senin testşn 16.03.2017 de akşam 20 de pik olmuş ve 17.03 sabah çatlamış bile kaçırmadın tam tersi yımurtlaman bitmiş
Ben o gün testleri sabah yaptığımda çizgi silikti 3saat sonra baktığımda çizgi durunca koyulasmis diğer top ige sordum ilk 20 dakika icinde cikan sonuc dogru dediler yani bu gecersiz dediler kafam karisti testler durunca ozelligini kaybediyo dedilerCANım senin testşn 16.03.2017 de akşam 20 de pik olmuş ve 17.03 sabah çatlamış bile kaçırmadın tam tersi yımurtlaman bitmiş
Sıvı alımına dikkat ediyorum canim sabah 7 de wc ye gidiyorum saat 11 de testimi yapıyorum bu arada hiç şu icmiyorumCanım sıvı alımına çok dikkat et en iyi test sonucu öğlen 12-14 ve akşam 19-21 arası günde iki defa yap en az 4 saat sıvı alma
Cnm sen test yap 20 dk sonra resmini cek asil olan odur.Ben o gün testleri sabah yaptığımda çizgi silikti 3saat sonra baktığımda çizgi durunca koyulasmis diğer top ige sordum ilk 20 dakika icinde cikan sonuc dogru dediler yani bu gecersiz dediler kafam karisti testler durunca ozelligini kaybediyo dediler
O zaman ilk beş dakikada hiç çizgi yok o zaman ben daha yumurtlamadim bu testi çok kullanan var inşallah beni yaniltmazCanım ilk 5 dakikayı dikkate almalısın sonrası geçersiz laboquick için
İnsAllah cnm. Simdi senin tupler sperme yeni alisiyorlar. Sonucta spiral tupleri tikiyor. Alisik degil tupler farkli tepkiler vermesi normalO zaman ilk beş dakikada hiç çizgi yok o zaman ben daha yumurtlamadim bu testi çok kullanan var inşallah beni yaniltmaz
Canım ya içim hiç rahat değil keşke ben bu ay deneme yapmasaydimher kez başka bişey soyluyo hangisine inanacagima şaşırdım biri yumurtladin diyo biri daha var diyo kafam iyice karıştı sabahki testinde inşallah yumurtlamayi tam olarak görürümde içim rahatlarİnsAllah cnm. Simdi senin tupler sperme yeni alisiyorlar. Sonucta spiral tupleri tikiyor. Alisik degil tupler farkli tepkiler vermesi normal
İnsAllah canim. Hala durunca koyuluyor mu testler? Elinde cok test yoksa onumuzdeki ay degistir msrkayi cnm.Canım ya içim hiç rahat değil keşke ben bu ay deneme yapmasaydimher kez başka bişey soyluyo hangisine inanacagima şaşırdım biri yumurtladin diyo biri daha var diyo kafam iyice karıştı sabahki testinde inşallah yumurtlamayi tam olarak görürümde içim rahatlar
Gunaydin cnm sagolasin bilmukabele inan..amin ins .hepimiz icin nasip olsunNe demek canim. O kadar ince dusuncelisin ki eminim cevrende de cok sevilip sayilan bir insansin. Sahsen yakininda olmayi cok isterdim. Olsun ben anliyorum ve elimden geldigi kadar sartlarin elverdigi kadar her zaman yardimci olacagim hepinizi. Hepimiz de birbirimize Rabbimin izniyle. İnsAllah kizi da tuttururuz.
Gunaydin cnm laboguick kullaniyorum bende. 10 dk dan sinra cikan sonucu dikkate almayin diyorO zaman ilk beş dakikada hiç çizgi yok o zaman ben daha yumurtlamadim bu testi çok kullanan var inşallah beni yaniltmaz
Gunaydin cnm laboguick kullaniyorum bende. 10 dk dan sinra cikan sonucu dikkate almayin diyorO zaman ilk beş dakikada hiç çizgi yok o zaman ben daha yumurtlamadim bu testi çok kullanan var inşallah beni yaniltmaz
Dün yaptığımda durunca koyulasmis 30 adet aldim baya kullandım zaten olmadı bu ay bebek gelmezse değiştirmeyi düşünüyorum zatenİnsAllah canim. Hala durunca koyuluyor mu testler? Elinde cok test yoksa onumuzdeki ay degistir msrkayi cnm.
Canım Sana da hayırlı pazarlar bende kalktım tekrar yattım bende saat 11 yapicam evde her kez uyuyunca kalkmak istemiyosun ben uyumayı çok sevmemGunaydin...Hayirli mutlu pazarlar. Nasilsiniz? İlacimi ictim geri yattim. 10 da testimi yapicam. Hadi hayirli olsun insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?