- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.601
Anladim cnm. Bi iki gun sonra muhtemelen yumurtanin catlamasi gerekir diye tahmin ediyorum testlere devam et26 günde bir oluyorum
Canım sanırım bende de yok olduğu zamanlar oldu.musait olunca aticam topige inceleyelim..Siliklesmesi yumurtlama zamanı geliyor demekmiş.bende öyle olduBuldum canim @Birdemetumut ama bak sende de hep silik cikmis bende hiic cizgi yok yahu enteresan degil mi? Accik da olsa cizgi olmasi gerekmiyor mi acaba?
Tamam canım sırayla dizeyim, resim çekip atayım ganimetleri :))))@Birdemetumut cnm testin resimlerini bulamadim tekrar atar misin bana. Ayni marka kullaniyotuz. Bugun basladim silik bile yoktu
Testlerin Geçerliligi ilk beş dk içinde kızlarDuran testlere guvenme derim 10dk yada 5 dk icerinse ne gosteriyorsa ona guven
Bencede bencede:))CanımPamuk13 denediği yöntemi de eklesek nasıl olur ikide bir sormamis oluruz
Örn:
Pamuk13 ;
Sat...( .....gun Sürüyor adet günü)
Yumurtlama...
İlişki su tarihler...Gibi
Mrb.hosgeldin..Günaydınlar ben de sağlıklı Mutlu huzurlu bir kızım olsun istiyorum
Cnm birdemetumut cum gibidir seninde belki dert etme cnm..hesaplamada gosterilen her insana uyacak diye bisey yokki.sen uzme kendini cnm..Ayın sekisizinde adet başlangıcı bu gün 11.gün oluyo az önce testimi yaptım hala aynı silik yoksa ben sağlıklı yumurtlamicammi biraz araştırdım sağlıklı yumurtlama olmayınca böyle oluyormuş hakkımda hayırlısı otomatik hesaplamalar yumurtlama günü olarak yarını gösteri yo ne kadar doğru olur bilmiyorum
Bencede bencede:))CanımPamuk13 denediği yöntemi de eklesek nasıl olur ikide bir sormamis oluruz
Örn:
Pamuk13 ;
Sat...( .....gun Sürüyor adet günü)
Yumurtlama...
İlişki su tarihler...Gibi
Mrb.hosgeldin..Günaydınlar ben de sağlıklı Mutlu huzurlu bir kızım olsun istiyorum
Cnm birdemetumut cum gibidir seninde belki dert etme cnm..hesaplamada gosterilen her insana uyacak diye bisey yokki.sen uzme kendini cnm..Ayın sekisizinde adet başlangıcı bu gün 11.gün oluyo az önce testimi yaptım hala aynı silik yoksa ben sağlıklı yumurtlamicammi biraz araştırdım sağlıklı yumurtlama olmayınca böyle oluyormuş hakkımda hayırlısı otomatik hesaplamalar yumurtlama günü olarak yarını gösteri yo ne kadar doğru olur bilmiyorum
Saol cnm valla tepembe vizirdiyor yine. Cok miymintiyiz bu aralar her seye aglar vizildar oldu iyi cok sukur cnm.
27 gunde adet oluyorum dogum yapali 9 ay oldu o yuzden ilk baslarda gec oldum simdi yeni yeni duzeldi . Ben pozitif testi 27 gunde olmamam ragmen netteki hesaplara gøre daha erken yumurtlamis olmam gerekiyo ama testte 14-15 gunu yumurtam catladi .Sen kaç günde adet oluyorsun canim
Bencede bencede:))
Mrb.hosgeldin..
Cnm birdemetumut cum gibidir seninde belki dert etme cnm..hesaplamada gosterilen her insana uyacak diye bisey yokki.sen uzme kendini cnm..
Anlayışınız için sağolun dualarınızda beni unutmayın sizede çok hak veriyorumda kesin değil yâ oyüzden öpüyorum herkesiAh canim . Anliyorum ustelik ilk hamisimiz sensin.Allah insaAllah hayirlisi ile saglikli sihhattli bi kiz evladi nasib eder bizede bi umut olur .. hamile kalma asamadi oldu simdide uc ay cinsiyeti bekliyecez hep birlikte cok heyecan yapiyo dusundukce . Hep birlikte bekliyecez o gunu aklimizda ve dualarimizdasin canim
Cnm kuzular havalar isinip disarda nezaman oynamayabaslarlarsa ozaman enerjilerini atabilcekler...soyle topraga parka salalim bi isinsada havalar.:))Saol cnm valla tepembe vizirdiyor yine. Cok miymintiyiz bu aralar her seye aglar vizildar oldu iyi cok sukur cnm.
Evet ya ogunleride goricez degil mi..hep birlikte beklicez belki ozamana hamislerimizde cogalir ne guzelAnlayışınız için sağolun dualarınızda beni unutmayın sizede çok hak veriyorumda kesin değil yâ oyüzden öpüyorum herkesi
Bekleyip gorecez canim . Once hayirlisi sonra sagliklisi ve kizi istiyoruz ins ..Anlayışınız için sağolun dualarınızda beni unutmayın sizede çok hak veriyorumda kesin değil yâ oyüzden öpüyorum herkesi
Cnm sen test kullanmaya baslamadan once akintini falan seziyomuydun..yada kuruluk falan nezaman oluyodu..hani gecmiste test yapmasanda belki anlarsin diye sordum..tabi herkeste olmayabilirAyın sekisizinde adet başlangıcı bu gün 11.gün oluyo az önce testimi yaptım hala aynı silik yoksa ben sağlıklı yumurtlamicammi biraz araştırdım sağlıklı yumurtlama olmayınca böyle oluyormuş hakkımda hayırlısı otomatik hesaplamalar yumurtlama günü olarak yarını gösteri yo ne kadar doğru olur bilmiyorum
Aminn cnm aminnnHerkese günaydın kızlar,hayırlı sağlıklı huzur dolu bir pazar günü olsun..Hepimizin kalbine göre versin Allah'ım...(aminnnnn)
Aminn cnm aminnnHerkese günaydın kızlar,hayırlı sağlıklı huzur dolu bir pazar günü olsun..Hepimizin kalbine göre versin Allah'ım...(aminnnnn)
Mesela nasil yorumlucaz bu testi acaba 16si ile 17 si arasinda mi catlamis sizceKizlarrr benim ganimetler,tam 26 adet ovu testi harcamisim.gercekten gına gelmisti artık.
Whiteandblue canım bak benim ortalarda silik çizgi de var
hayatsn
sessizcekimsesizce Pamuk13 zuleyha83 Bursalim 123
Etiketleyemedigim arkadaşlarım sizde bakın benim testlere
Cnm benim testim sizunkinden degil ama benimde ilk gun 2.cizgim hic yoktu yani silik bile yoktu.Buldum canim @Birdemetumut ama bak sende de hep silik cikmis bende hiic cizgi yok yahu enteresan degil mi? Accik da olsa cizgi olmasi gerekmiyor mi acaba?
Cnm benim testim sizunkinden degil ama benimde ilk gun 2.cizgim hic yoktu yani silik bile yoktu.Buldum canim @Birdemetumut ama bak sende de hep silik cikmis bende hiic cizgi yok yahu enteresan degil mi? Accik da olsa cizgi olmasi gerekmiyor mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?