Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım Pamuk13 denediği yöntemi de eklesek nasıl olur ikide bir sormamis oluruz
Örn:
Pamuk13 ;
Sat...( .....gun Sürüyor adet günü)
Yumurtlama...
İlişki su tarihler...Gibi
Bencede bencede:))
Günaydınlar ben de sağlıklı Mutlu huzurlu bir kızım olsun istiyorum
Mrb.hosgeldin..
Cnm birdemetumut cum gibidir seninde belki dert etme cnm..hesaplamada gosterilen her insana uyacak diye bisey yokki.sen uzme kendini cnm..

Canım Pamuk13 denediği yöntemi de eklesek nasıl olur ikide bir sormamis oluruz
Örn:
Pamuk13 ;
Sat...( .....gun Sürüyor adet günü)
Yumurtlama...
İlişki su tarihler...Gibi
Günaydınlar ben de sağlıklı Mutlu huzurlu bir kızım olsun istiyorum
Mrb.hosgeldin..
Cnm birdemetumut cum gibidir seninde belki dert etme cnm..hesaplamada gosterilen her insana uyacak diye bisey yokki.sen uzme kendini cnm..
Saol cnm valla tepembe vizirdiyor yine. Cok miymintiyiz bu aralar her seye aglar vizildar oldu iyi cok sukur cnm.

Sen kaç günde adet oluyorsun canim
27 gunde adet oluyorum dogum yapali 9 ay oldu o yuzden ilk baslarda gec oldum simdi yeni yeni duzeldi . Ben pozitif testi 27 gunde olmamam ragmen netteki hesaplara gøre daha erken yumurtlamis olmam gerekiyo ama testte 14-15 gunu yumurtam catladi .

Mrb.hosgeldin..

Bursalim 123 canım canını sıkma her kadının bünyesi bir değil sen yılmadan takip et zira ben adete 4-5 gün kala çift çizgide aynı koyuluğu gördüm düşün gına gelmisti,belki sen adete 1 gün kala belkide adet bitimi arkası yumurtluyorsundur..
Adetliyken bile belki yumurtlayan vardır olamaz mı yani,o yüzden devam...

Anlayışınız için sağolun dualarınızda beni unutmayın sizede çok hak veriyorumda kesin değil yâ oyüzden öpüyorum herkesi

Saol cnm valla tepembe vizirdiyor yine. Cok miymintiyiz bu aralar her seye aglar vizildar oldu iyi cok sukur cnm.
Cnm kuzular havalar isinip disarda nezaman oynamayabaslarlarsa ozaman enerjilerini atabilcekler...soyle topraga parka salalim bi isinsada havalar.:))

Cnm sen test kullanmaya baslamadan once akintini falan seziyomuydun..yada kuruluk falan nezaman oluyodu..hani gecmiste test yapmasanda belki anlarsin diye sordum..tabi herkeste olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…