- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.621
Hay masallah canim benim..ne guzel iyi itinayla yapmissin okadar testi..Kizlarrr benim ganimetler,tam 26 adet ovu testi harcamisim.gercekten gına gelmisti artık.
Whiteandblue canım bak benim ortalarda silik çizgi de var
hayatsn
sessizcekimsesizce Pamuk13 zuleyha83 @Bursalim 123
Etiketleyemedigim arkadaşlarım sizde bakın benim testlere
Bende 16sinda catlamis diye yorumladim ama cnm..Kizlarrr benim ganimetler,tam 26 adet ovu testi harcamisim.gercekten gına gelmisti artık.
hayatsn
Seninki buyuk ihtimalle 15-16'da catlamisKizlarrr benim ganimetler,tam 26 adet ovu testi harcamisim.gercekten gına gelmisti artık.
hayatsn
Cnm alttakini sabah mi yaptin..evet bugun yumurtan catlicak oluscak.cizgi siliklesmeye baslamis.Usteki dunun testi alttaki bugunun . Acaba gercekten yumurtladimmi ???
Valla ben yumurtladigimdan suphe ettim testi gorunce yeri bile yok. Neyse gecen ay 30. Gunde ondan once 35 gunde oldu. Adet takibi yapmadim hic. Anladigim cok duzenli degil gibi bakalim. Tuhaf olan rahimde sikinti yok pko vs yok. Neden duzensiz bilmiyorum.Canim her zaman gerekmiyo demekki henuz lh yok sende , hadi bakalim bismillah bakalim sen kacinci gunu yumurtluyorsun , senin adet dongun uzun oldugu icin sende gec yumurtluyo olabilirsin belki
Kiyamam yaa canim zor vallaha daha bir test yatim stresten dusununce bayilcak gibi oluyorum. Vallaha kendi kendimizi strese sokuyoruz Rabbim.ne derse o olacak. Bu saatten sonra insAllah hayirli saglikli bir evladin olsun cnm.CAnlarımmm günaydınnnn kızlar daha henüz cinsiyeti öğrenmedim ya belkide erkek olacak kesin bilgilendirme gibi olur diğer arkadaşlara yanıltıcı da olabilir kesin öğreniyim her şeyi detaylı anlatıyım Sizide çok iyi anlıyorum ay okadar sterliyimki İnan hamile kaldığınızda bana hak vereceksiniz sürekli kaşınıyorum düşünmekten
Soyle duydum koyulmadan iyice siliklesir sonra koyulurmus. Tabi ne kadar dogru arastirnak lazimBe
benim ilk günden beri silik vardı ama biraz koyulacak gibi oldu gene açıldı ilk 10 dakika hiç bişey yok yumurtlama yaklaşmadan bir kac gün öncede n koyulasmaya başlaması gerekmezmi
Birinci sayfada açıklaması var gebe kalınan tarih ile yaşınız tek veya çift ise kız biri tek diğeri çift ise erkek oluyormusMaya takvimi hangisi canim
Valla bence yumurtladin cnm.adet donemi de gelisen yumurtan varsa bu dogal bir durum.Usteki dunun testi alttaki bugunun . Acaba gercekten yumurtladimmi ???
Canım çok kötü fena bi stres ya aslında öle kalu belada ruhlarımız ztn toplanmıştı bide geçen bi yazı yüzlerce sperm içinde yumurtayı bi tane sperm döllüyormuş o sperm işte y DNAlı yada x DNAlı aslında kadının çokta etkisi yokKiyamam yaa canim zor vallaha daha bir test yatim stresten dusununce bayilcak gibi oluyorum. Vallaha kendi kendimizi strese sokuyoruz Rabbim.ne derse o olacak. Bu saatten sonra insAllah hayirli saglikli bir evladin olsun cnm.
Cnm yumurta olusumunda etkili olan hormon salgilanmasindan kaynakli olabilir..ovutestin aciklamasindada Lh duzeyi artinca cumlesi var ya..dongunun uzun olmasida hem yapisal hemde hormanal..yani bu bir sikintidegil sakin olumsuz dusunme.Valla ben yumurtladigimdan suphe ettim testi gorunce yeri bile yok. Neyse gecen ay 30. Gunde ondan once 35 gunde oldu. Adet takibi yapmadim hic. Anladigim cok duzenli degil gibi bakalim. Tuhaf olan rahimde sikinti yok pko vs yok. Neden duzensiz bilmiyorum.
Ne iyi yapmissiniz cnm.Benimkide maca gitti babasiyla Teyzesi . bende bu arada bolbol dua okudum..simdide utü faslim baslicak..zaman akip geciyor.Selam herkese nasilsiniz kizlar. Buyuk oglani muzikale goturduk gorumcemlerle. Disarisi ne soguk yaa arabada donduk valla sirtimi dayadim petege dinlenme molasindayim. Aksama da gorumcem yemege cagirdi. Yemek faslim yok sisde nedir durumlar?
Evet tibben oyle cnm..bizde yine tibbi bilgileri kullanarak x in suresi uzun oldugu icin ona uygun ortami haxirliyoruz.yaptigimiz bu aslinda ve manevi destegimizCanım çok kötü fena bi stres ya aslında öle kalu belada ruhlarımız ztn toplanmıştı bide geçen bi yazı yüzlerce sperm içinde yumurtayı bi tane sperm döllüyormuş o sperm işte y DNAlı yada x DNAlı aslında kadının çokta etkisi yok
Devam et canim ben de yattim ama ruya mi gordum inan uyuyup uyumadigimi bile hatirlamiyorum insan uyudugunu bilmez mi cok garipDun istihareye yattim kizlar..namazindan sonra 21 tane Enam 103. ayeti de okudum.sabah cikdiracaktim..resmen oturdum ne gordum diye dusundum...ama hicccc bisey hatirlamadim..
Pamuk ben de bazen hatta su siralar cok fazla takiliyorum gunluk hayatimi fazlasiyla etkiledi dusunmekten hic ir seye odaklanamiyorumCanım çok kötü fena bi stres ya aslında öle kalu belada ruhlarımız ztn toplanmıştı bide geçen bi yazı yüzlerce sperm içinde yumurtayı bi tane sperm döllüyormuş o sperm işte y DNAlı yada x DNAlı aslında kadının çokta etkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?