Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Usteki dunun testi alttaki bugunun . Acaba gercekten yumurtladimmi ???

Eklentiler

• IMG_1015.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 55
Canim her zaman gerekmiyo demekki henuz lh yok sende , hadi bakalim bismillah bakalim sen kacinci gunu yumurtluyorsun , senin adet dongun uzun oldugu icin sende gec yumurtluyo olabilirsin belki
Valla ben yumurtladigimdan suphe ettim testi gorunce yeri bile yok. Neyse gecen ay 30. Gunde ondan once 35 gunde oldu. Adet takibi yapmadim hic. Anladigim cok duzenli degil gibi bakalim. Tuhaf olan rahimde sikinti yok pko vs yok. Neden duzensiz bilmiyorum.

Kiyamam yaa canim zor vallaha daha bir test yatim stresten dusununce bayilcak gibi oluyorum. Vallaha kendi kendimizi strese sokuyoruz Rabbim.ne derse o olacak. Bu saatten sonra insAllah hayirli saglikli bir evladin olsun cnm.

Selam herkese nasilsiniz kizlar. Buyuk oglani muzikale goturduk gorumcemlerle. Disarisi ne soguk yaa arabada donduk valla sirtimi dayadim petege dinlenme molasindayim. Aksama da gorumcem yemege cagirdi. Yemek faslim yok sisde nedir durumlar?

Kiyamam yaa canim zor vallaha daha bir test yatim stresten dusununce bayilcak gibi oluyorum. Vallaha kendi kendimizi strese sokuyoruz Rabbim.ne derse o olacak. Bu saatten sonra insAllah hayirli saglikli bir evladin olsun cnm.
Canım çok kötü fena bi stres ya aslında öle kalu belada ruhlarımız ztn toplanmıştı bide geçen bi yazı yüzlerce sperm içinde yumurtayı bi tane sperm döllüyormuş o sperm işte y DNAlı yada x DNAlı aslında kadının çokta etkisi yok

Cnm yumurta olusumunda etkili olan hormon salgilanmasindan kaynakli olabilir..ovutestin aciklamasindada Lh duzeyi artinca cumlesi var ya..dongunun uzun olmasida hem yapisal hemde hormanal..yani bu bir sikintidegil sakin olumsuz dusunme.

Selam herkese nasilsiniz kizlar. Buyuk oglani muzikale goturduk gorumcemlerle. Disarisi ne soguk yaa arabada donduk valla sirtimi dayadim petege dinlenme molasindayim. Aksama da gorumcem yemege cagirdi. Yemek faslim yok sisde nedir durumlar?
Ne iyi yapmissiniz cnm.Benimkide maca gitti babasiyla Teyzesi . bende bu arada bolbol dua okudum..simdide utü faslim baslicak..zaman akip geciyor.

Evet tibben oyle cnm..bizde yine tibbi bilgileri kullanarak x in suresi uzun oldugu icin ona uygun ortami haxirliyoruz.yaptigimiz bu aslinda ve manevi destegimiz

Dun istihareye yattim kizlar..namazindan sonra 21 tane Enam 103. ayeti de okudum.sabah cikdiracaktim..resmen oturdum ne gordum diye dusundum...ama hicccc bisey hatirlamadim..

Dun istihareye yattim kizlar..namazindan sonra 21 tane Enam 103. ayeti de okudum.sabah cikdiracaktim..resmen oturdum ne gordum diye dusundum...ama hicccc bisey hatirlamadim..
Devam et canim ben de yattim ama ruya mi gordum inan uyuyup uyumadigimi bile hatirlamiyorum insan uyudugunu bilmez mi cok garip

Pamuk ben de bazen hatta su siralar cok fazla takiliyorum gunluk hayatimi fazlasiyla etkiledi dusunmekten hic ir seye odaklanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…