- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.561
CanımÇok duzenleyemedım fırsat olmadı ama begendıgım faydslı gorugum yazıları ekledım cnm. Eklemek ıstedıgınız bızr yazı gorurenız benı etıktleyıp pylsın sızde
Nasıl vücut bu,her kadının bir olmadığı gibi,neden olmasın olabilir belkide..Bu yumurtlarin mantığını aklım hayalim almıyor :))))Adetli iken de lh yukselir mi acaba yoksa cidden suan adetken yumurtlama mi oluyorki bilemedim yahu
Bu teoriye göre benim oğlan uyuyor buna göre.suan adetten beş gün öncesi yumurtladim adetten 3 gün önce catladiysaSesli guldum yemin ederim ya benim kasik agriyo sen yumurtluyon vay arkadas etkiye tepki olayi oldu. Canim bunun anlami hani bir teori var adetten temizlenince hmn iliski olsun tek iliskiyle erkegi tutturanlar bu iste. Yarin pic olur adet sonu dollenirse oglan olur mantik bu gibi geldi bana.
Hangimizin karışık degil kiAhahah .. tovbe tovbeee
Bi arkadasta diyorki facede bu adetten once olan iliskide de kiz olur diyo hani adetliyken yumurta catliyor ve kizi tutturuyo adet bitersede ve olursa iliski hemen erkek oluyo diye .
Benim harddisk yine karisti toparlamam lazim
Geçmiş olsun canım.yere yakın olması iyi.nasil iyi mı minikYa tam yattim icim geciyordu pat ufaklik yataktan dustu aklim cikti yaaa cok sukur yatagi yere yakin birsey yok da ben birden korktumm
Benfe sevmem aslinda ama herkes uyuyor hava kapali gunes yok enerji yok bende. Simdi uyandim testimi yapicam. Testlerin durunca koyulasmasi cok ilginc grliyor bana. Ama ayni koyuluga ulasmiyor. Bugun 15. Gunun galiba dimiCanım Sana da hayırlı pazarlar bende kalktım tekrar yattım bende saat 11 yapicam evde her kez uyuyunca kalkmak istemiyosun ben uyumayı çok sevmem
Saol cnm valla tepembe vizirdiyor yine. Cok miymintiyiz bu aralar her seye aglar vizildar oldu iyi cok sukur cnm.Geçmiş olsun canım.yere yakın olması iyi.nasil iyi mı minik
Merhabahosgeldin topigimize. Kendinden bahseder misin biraz? Yas kac kacinci cocuk? Yumurta takibi yapiyor musun? Bas sayfada arastirmalar yontemler var.Günaydınlar ben de sağlıklı Mutlu huzurlu bir kızım olsun istiyorum
Ayın sekisizinde adet başlangıcı bu gün 11.gün oluyo az önce testimi yaptım hala aynı silik yoksa ben sağlıklı yumurtlamicammi biraz araştırdım sağlıklı yumurtlama olmayınca böyle oluyormuş hakkımda hayırlısı otomatik hesaplamalar yumurtlama günü olarak yarını gösteri yo ne kadar doğru olur bilmiyorumBenfe sevmem aslinda ama herkes uyuyor hava kapali gunes yok enerji yok bende. Simdi uyandim testimi yapicam. Testlerin durunca koyulasmasi cok ilginc grliyor bana. Ama ayni koyuluga ulasmiyor. Bugun 15. Gunun galiba dimi
hoş geldin topigimize inşallah hepimiz kavusuruz kızlarımızaGünaydınlar ben de sağlıklı Mutlu huzurlu bir kızım olsun istiyorum
Bunun icin pamuktan izin almaliyim. İliski gunleri yazilmasi fazla ozel gibi geldi bana sanki yine de bir soralim olur mu cnmCanımPamuk13 denediği yöntemi de eklesek nasıl olur ikide bir sormamis oluruz
Örn:
Pamuk13 ;
Sat...( .....gun Sürüyor adet günü)
Yumurtlama...
İlişki su tarihler...Gibi
Hormonlar yumurtlamayi farklilastirir. Bende troit yuksekken yumurta buyumuyordu kucukken sonuyordu. İlacla troitiduzelttikve corekotu kuruyle yu.urtayi gelistirdim oglum oldu. Onunda caresi var cnm. İliski ne durumda,kestin miAyın sekisizinde adet başlangıcı bu gün 11.gün oluyo az önce testimi yaptım hala aynı silik yoksa ben sağlıklı yumurtlamicammi biraz araştırdım sağlıklı yumurtlama olmayınca böyle oluyormuş hakkımda hayırlısı otomatik hesaplamalar yumurtlama günü olarak yarını gösteri yo ne kadar doğru olur bilmiyorum
Hosgeldin canım.amin inşallah..Kendinden bahsedermisin.cocugun var mı.ovu testi kullandın mı hicGünaydınlar ben de sağlıklı Mutlu huzurlu bir kızım olsun istiyorum
Yapmaya devam et bakalım belki geç yumurtluyorsundur.adet bitince başladın dimi testeAyın sekisizinde adet başlangıcı bu gün 11.gün oluyo az önce testimi yaptım hala aynı silik yoksa ben sağlıklı yumurtlamicammi biraz araştırdım sağlıklı yumurtlama olmayınca böyle oluyormuş hakkımda hayırlısı otomatik hesaplamalar yumurtlama günü olarak yarını gösteri yo ne kadar doğru olur bilmiyorum
Tabi ki ondan etiketledim pamuğu bilgisi olsun diye canımBunun icin pamuktan izin almaliyim. İliski gunleri yazilmasi fazla ozel gibi geldi bana sanki yine de bir soralim olur mu cnm
Kesmedim canim devam akşam baya araştırdım benim testi kullananlarda çizgiler o kadar belirmiski benim hiç öyle olmadıHormonlar yumurtlamayi farklilastirir. Bende troit yuksekken yumurta buyumuyordu kucukken sonuyordu. İlacla troitiduzelttikve corekotu kuruyle yu.urtayi gelistirdim oglum oldu. Onunda caresi var cnm. İliski ne durumda,kestin mi
Yaş 29 kısmetse ilk bebeğim olacak.yumurta takibi yapmıyorum ilk sayfayı okudum maya takvimi tam benlik bu seneMerhabahosgeldin topigimize. Kendinden bahseder misin biraz? Yas kac kacinci cocuk? Yumurta takibi yapiyor musun? Bas sayfada arastirmalar yontemler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?