Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Çok duzenleyemedım fırsat olmadı ama begendıgım faydslı gorugum yazıları ekledım cnm. Eklemek ıstedıgınız bızr yazı gorurenız benı etıktleyıp pylsın sızde
Canım Pamuk13 denediği yöntemi de eklesek nasıl olur ikide bir sormamis oluruz
Örn:
Pamuk13 ;
Sat...( .....gun Sürüyor adet günü)
Yumurtlama...
İlişki su tarihler...Gibi

Bu teoriye göre benim oğlan uyuyor buna göre.suan adetten beş gün öncesi yumurtladim adetten 3 gün önce catladiysa
Ben adet ilk günü olan ilişkide hamile kaldim,sonuç geç döllenme erkek..Demekki adetten sonra da içerde çatlak yumurtam varmış ki geç dollemis :))))))

Hangimizin karışık degil ki

Canım Sana da hayırlı pazarlar bende kalktım tekrar yattım bende saat 11 yapicam evde her kez uyuyunca kalkmak istemiyosun ben uyumayı çok sevmem
Benfe sevmem aslinda ama herkes uyuyor hava kapali gunes yok enerji yok bende. Simdi uyandim testimi yapicam. Testlerin durunca koyulasmasi cok ilginc grliyor bana. Ama ayni koyuluga ulasmiyor. Bugun 15. Gunun galiba dimi

Benfe sevmem aslinda ama herkes uyuyor hava kapali gunes yok enerji yok bende. Simdi uyandim testimi yapicam. Testlerin durunca koyulasmasi cok ilginc grliyor bana. Ama ayni koyuluga ulasmiyor. Bugun 15. Gunun galiba dimi
Ayın sekisizinde adet başlangıcı bu gün 11.gün oluyo az önce testimi yaptım hala aynı silik yoksa ben sağlıklı yumurtlamicammi biraz araştırdım sağlıklı yumurtlama olmayınca böyle oluyormuş hakkımda hayırlısı otomatik hesaplamalar yumurtlama günü olarak yarını gösteri yo ne kadar doğru olur bilmiyorum

Canım Pamuk13 denediği yöntemi de eklesek nasıl olur ikide bir sormamis oluruz
Örn:
Pamuk13 ;
Sat...( .....gun Sürüyor adet günü)
Yumurtlama...
İlişki su tarihler...Gibi
Bunun icin pamuktan izin almaliyim. İliski gunleri yazilmasi fazla ozel gibi geldi bana sanki yine de bir soralim olur mu cnm

Hormonlar yumurtlamayi farklilastirir. Bende troit yuksekken yumurta buyumuyordu kucukken sonuyordu. İlacla troitiduzelttikve corekotu kuruyle yu.urtayi gelistirdim oglum oldu. Onunda caresi var cnm. İliski ne durumda,kestin mi

Yapmaya devam et bakalım belki geç yumurtluyorsundur.adet bitince başladın dimi teste

Hormonlar yumurtlamayi farklilastirir. Bende troit yuksekken yumurta buyumuyordu kucukken sonuyordu. İlacla troitiduzelttikve corekotu kuruyle yu.urtayi gelistirdim oglum oldu. Onunda caresi var cnm. İliski ne durumda,kestin mi
Kesmedim canim devam akşam baya araştırdım benim testi kullananlarda çizgiler o kadar belirmiski benim hiç öyle olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…