- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.641
Canım hayırlı olsun inşallah rabbim gonlundekini verir..hamilelik takvimi yap ta benimki gibi senide kaç haftalık falan oluyo takip ederiz sende hep bakarsın iyi olurCAnlarımmm günaydınnnn kızlar daha henüz cinsiyeti öğrenmedim ya belkide erkek olacak kesin bilgilendirme gibi olur diğer arkadaşlara yanıltıcı da olabilir kesin öğreniyim her şeyi detaylı anlatıyım Sizide çok iyi anlıyorum ay okadar sterliyimki İnan hamile kaldığınızda bana hak vereceksiniz sürekli kaşınıyorum düşünmekten
Cankm 21-35 gun araligindaki olan adet donguleri normal olarak degerlendiriliyo o yuzden duzensiz denmez seninkine sadece gun atliyo veya bi kac gun once geliyo yani yumurtladan buyuk ihtimal ona gore olacaktir . Okudugum ve anladigim kadariyla her ay ayni gun catlamasi gerekmiyormus yumurtanin yani bazi faktorler erken veya gec yumurtlama sebep olabiliyornus ve normalmisValla ben yumurtladigimdan suphe ettim testi gorunce yeri bile yok. Neyse gecen ay 30. Gunde ondan once 35 gunde oldu. Adet takibi yapmadim hic. Anladigim cok duzenli degil gibi bakalim. Tuhaf olan rahimde sikinti yok pko vs yok. Neden duzensiz bilmiyorum.
Demekki ben iki kere yumurtluyorum masaAllah fabrika uretken cikti goruyonmuValla bence yumurtladin cnm.adet donemi de gelisen yumurtan varsa bu dogal bir durum.
Hihh aynen cnm uyudugumu bile anlamadim Rabbim in vardir bildigi..devam edelim ama..Devam et canim ben de yattim ama ruya mi gordum inan uyuyup uyumadigimi bile hatirlamiyorum insan uyudugunu bilmez mi cok garip
Aynen canim Rabbimin mucizesi aslinda. Kizda olsa erkekte olsa sampiyon oluyor aslinda. Esime o videoyu izletmistim hala aklina gelir benim ogullarim sampiyon der durur.Canım çok kötü fena bi stres ya aslında öle kalu belada ruhlarımız ztn toplanmıştı bide geçen bi yazı yüzlerce sperm içinde yumurtayı bi tane sperm döllüyormuş o sperm işte y DNAlı yada x DNAlı aslında kadının çokta etkisi yok
7 gun devam edilmeliymis cnm.Dun istihareye yattim kizlar..namazindan sonra 21 tane Enam 103. ayeti de okudum.sabah cikdiracaktim..resmen oturdum ne gordum diye dusundum...ama hicccc bisey hatirlamadim..
Sakin canim sakin yapma hayatini etkilemesine izin verme. Ben de ayni oldu iki ay kaygi bozuklugumu tetikledi. Sonu depresyon oluyor gerek yok bu kadar strese. Kz da olsa erkek de bas tacimiz olacak. Ben artik cook takilmiyorum bu mevzuya yoksa beni benden aliyor streslerim.Pamuk ben de bazen hatta su siralar cok fazla takiliyorum gunluk hayatimi fazlasiyla etkiledi dusunmekten hic ir seye odaklanamiyorum
masallah canimm oh ne guzel bir ayda kiz tutturma sansin iki oluyo yani adet oncesi son iliski de kiza yer yapiyorDemekki ben iki kere yumurtluyorum masaAllah fabrika uretken cikti goruyonmu
Bazen oluyordu bazen de hiç akıntı olmuyordu bende genellikle adet ol cam gibi kasık ağrısı olurdu bu ay hiç belirti yokCnm sen test kullanmaya baslamadan once akintini falan seziyomuydun..yada kuruluk falan nezaman oluyodu..hani gecmiste test yapmasanda belki anlarsin diye sordum..tabi herkeste olmayabilir
Evet bendede olurdu mesela adet agrisi gibi hatta iki ay iyi dinledim kendimi iki ay hamile gibi hissettim hep.Bazen oluyordu bazen de hiç akıntı olmuyordu bende genellikle adet ol cam gibi kasık ağrısı olurdu bu ay hiç belirti yok
Gecen ay bende cok takintiliydim suanda erteledigim icin biraz daha rahatim . Oluruna birakalim testlerimizi takip ederek ona gore iliski olur .Aynen canim Rabbimin mucizesi aslinda. Kizda olsa erkekte olsa sampiyon oluyor aslinda. Esime o videoyu izletmistim hala aklina gelir benim ogullarim sampiyon der durur.
7 gun devam edilmeliymis cnm.
Sakin canim sakin yapma hayatini etkilemesine izin verme. Ben de ayni oldu iki ay kaygi bozuklugumu tetikledi. Sonu depresyon oluyor gerek yok bu kadar strese. Kz da olsa erkek de bas tacimiz olacak. Ben artik cook takilmiyorum bu mevzuya yoksa beni benden aliyor streslerim.
masallah canimm oh ne guzel bir ayda kiz tutturma sansin iki oluyo yani adet oncesi son iliski de kiza yer yapiyor
Evet o da dogru canim. Hakkimizda hayirlisi olsun cnm islerden haber var miGecen ay bende cok takintiliydim suanda erteledigim icin biraz daha rahatim . Oluruna birakalim testlerimizi takip ederek ona gore iliski olur .
Whiteandblue canim evet adetten oncede deneme yapabilirim ama yumurtlama 4-5 ci gune denk geldigi icin tutmamaya bilir
Korkma canim farzetki hamilesin dr yine ilac verecek mecburen. Yumurtlamani etkilemez antibiyotik verdiyse belki geciktirir ama zaten yumurtan baya olusmustur su durumda bugun 11 gundu.Ben bide bağırsak enfeksiyonu olmuşum kızlar kac gündür şiddetli karın ağrısı çekiyordum bu gün dayanamadım doktora gittim bir sürü ilaç verdi birde iğne vurdu ya şimdi ben hamile kalırsam ne olacak bebeği etkiler mi yumurtladimmi yumurtlamadimmi derken bide bu çıktı naapcam bilmiyorum
Valla bende ufak bi delirme kismi olacak gibi geliyor o kadarki dusuncem diye gunluk islerimi yapamiyorum kafam surekli kizda toparlanmaliyim ama nasil adet olana kadar boyle devam eder hatta hamile kalip cinsiyeti ogrenene kadar erkek olursa da vay halime bayagi taktim ben yaHerkese iyi geceler canlarim nasilsiniz? Simdi geldik oglanlari uyutuyorum. Teste baktim hic cizgi yok hala ilginc oldu bu. Neyse devam edelim bakalim.
Bu arada nacizane bir tavsiyem olacak sizlere. Kiz mevzusunu hayatinizin odak noktasi yapmayin sakin. Bu sefer hayatiniz olumsuz etkileniyor ki benim oyle olmustu. Su anda onceligim tabi ki evlatlarim esim ve sonra 3. Evlat. Buna hala hazir olup olmama konusu tartisilir benim icin. Su var ki erkek de olursa deli uzuntum olmayacak. 4. Yapmam o kesin bakamam cunku maddi ve manevi olarak. Rabbim insAllah gonlumuzdekini nasip etsin bizlere. Bunu isterken de delirmeyelim olur mu? Biraz daha keyfi gibi olsun ki suan bize ihtiyaci olan evlatlarimiz var.
Seviyorum sizleriii
Yapma canim diyorim ya aynisiydim bak dr gittim.ilac verdi ilaci kullanmadim kendimi telkin ettim keyfi yapmaya basladim ve takinti yapmadigim zaman gebe kalmaya karar verdim. Cunku hu durumda cocuklarima da odaklanamazdim ufakligin bana ihtiyaci var buyugun dersleri var. Ben iyi olmazsam dogacak bebegimede faydam olmaz. Boyle dusun canim. Ve yanlis anlama canim bol bol sevis.. Bana iyi geliyor relaxim artiyor. Bak adet bitti relax oldumValla bende ufak bi delirme kismi olacak gibi geliyor o kadarki dusuncem diye gunluk islerimi yapamiyorum kafam surekli kizda toparlanmaliyim ama nasil adet olana kadar boyle devam eder hatta hamile kalip cinsiyeti ogrenene kadar erkek olursa da vay halime bayagi taktim ben ya
Ogluma da odaklanamıyorum gercekten esime de hic bir sey iyi gelmiyor oyle deyim yarin namaza baslicam beni de namaz rahatlatiyor bakalim dusunmemeye calisicam artik onumuzdeki hafta yogun gececek daha iyi benim icin bos kaldikca dusunuyorum tesekkurler canim tavsiyelerin icinYapma canim diyorim ya aynisiydim bak dr gittim.ilac verdi ilaci kullanmadim kendimi telkin ettim keyfi yapmaya basladim ve takinti yapmadigim zaman gebe kalmaya karar verdim. Cunku hu durumda cocuklarima da odaklanamazdim ufakligin bana ihtiyaci var buyugun dersleri var. Ben iyi olmazsam dogacak bebegimede faydam olmaz. Boyle dusun canim. Ve yanlis anlama canim bol bol sevis.. Bana iyi geliyor relaxim artiyor. Bak adet bitti relax oldum
Cnm cok gecmis olsun..dr a sorsaydin keske ilaclarin etkisini.yada yarin aike hekimine danisabilirsin..Ben bide bağırsak enfeksiyonu olmuşum kızlar kac gündür şiddetli karın ağrısı çekiyordum bu gün dayanamadım doktora gittim bir sürü ilaç verdi birde iğne vurdu ya şimdi ben hamile kalırsam ne olacak bebeği etkiler mi yumurtladimmi yumurtlamadimmi derken bide bu çıktı naapcam bilmiyorum
Ayy bende bir ara baslamisti. Namaza biraktim cok gunah yaaa. Cok gunaha girdim. Simdi cesaretim yok sanki yine birakirim diye korkuyorum. Keske baslasam bazen kapanmak istiyorum sonra yapamazsin demet diyorum. Bu konuda iyi bir hocayla konusmam lazim fikir almam lazim sohbete katilmam lazim. Akil vrren yokOgluma da odaklanamıyorum gercekten esime de hic bir sey iyi gelmiyor oyle deyim yarin namaza baslicam beni de namaz rahatlatiyor bakalim dusunmemeye calisicam artik onumuzdeki hafta yogun gececek daha iyi benim icin bos kaldikca dusunuyorum tesekkurler canim tavsiyelerin icin
Sordum canim ilaçlar hamilelik oluştuğu zaman ilk aylarda kullanamazsin dedi ama şu anlık hamilelik yoksa kullan dedi bende başladım çok ağrım var içmeden dayanamadımCnm cok gecmis olsun..dr a sorsaydin keske ilaclarin etkisini.yada yarin aike hekimine danisabilirsin..
Cnm ben gecen hafta cok kafaya taktigim icin gercekten bi ara bosluga dustugumu hissettim..bugun ozellikle bolbol okudum dua ettim Rabbim kabul ederse..Herkese iyi geceler canlarim nasilsiniz? Simdi geldik oglanlari uyutuyorum. Teste baktim hic cizgi yok hala ilginc oldu bu. Neyse devam edelim bakalim.
Bu arada nacizane bir tavsiyem olacak sizlere. Kiz mevzusunu hayatinizin odak noktasi yapmayin sakin. Bu sefer hayatiniz olumsuz etkileniyor ki benim oyle olmustu. Su anda onceligim tabi ki evlatlarim esim ve sonra 3. Evlat. Buna hala hazir olup olmama konusu tartisilir benim icin. Su var ki erkek de olursa deli uzuntum olmayacak. 4. Yapmam o kesin bakamam cunku maddi ve manevi olarak. Rabbim insAllah gonlumuzdekini nasip etsin bizlere. Bunu isterken de delirmeyelim olur mu? Biraz daha keyfi gibi olsun ki suan bize ihtiyaci olan evlatlarimiz var.
Seviyorum sizleriii
Aslinda insan istediği zaman yapamayacağı hiç bi şey yok canim can i gönülden istersen yaparsın bende açık gezerdi m sonradan kapandim her kez sen kapalı yapamazsın diyorlardı ama isteyince oluyoAyy bende bir ara baslamisti. Namaza biraktim cok gunah yaaa. Cok gunaha girdim. Simdi cesaretim yok sanki yine birakirim diye korkuyorum. Keske baslasam bazen kapanmak istiyorum sonra yapamazsin demet diyorum. Bu konuda iyi bir hocayla konusmam lazim fikir almam lazim sohbete katilmam lazim. Akil vrren yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?