Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Sordum canim ilaçlar hamilelik oluştuğu zaman ilk aylarda kullanamazsin dedi ama şu anlık hamilelik yoksa kullan dedi bende başladım çok ağrım var içmeden dayanamadım
Tmm ozaman icin rahat olsun cnm..zaten ilaclari haftalarca kullancakta degilsin..suanki durumunu etkilemez yani.ama gecen bi ilac konusulmustu vajinayi bazik yapiyo denmisti..mantar icindi sanirim oda...icerigine bi bak bazik degeri falan yaziyomu

Bugun ben de enam suresi mealini okudum ya varis cektim meryem suresini de okucam dua ve namaz gercekten rahatlatip huzur veriyo
Bende :)))Enam ve meryem surelerini okudum..meryem suresinin 58.ayetinde secde yapiliyo cnm aklinda bulunsun..ve ben meryem suresini ojuduktan sonra youtube tan da actim dinledim..ne guzeldi huzur buldum..

Aynen ben işte bende böyleyim normal hayata dönemiyorum sadece kuran okurken huzur buluyorum kızlar hamile kalsanız daha fena valla ben oğlumda böyle değildim çok teslimdim ama onda da deli gibi erkek istiyordum

Bende :)))Enam ve meryem surelerini okudum..meryem suresinin 58.ayetinde secde yapiliyo cnm aklinda bulunsun..ve ben meryem suresini ojuduktan sonra youtube tan da actim dinledim..ne guzeldi huzur buldum..
ben meal okuyorum canim sanirim arapcada var o tilavet secdesi demi cok guzel bir sure ya meryem suresi cok ozel benim icin dogum sancilarim badladiginda bile okudum ben sanci aralarinda dogumum kolay oldu ya varis de 707 kez cekiliyor 1000 ya evvel 4 cuma ustuste ben cekerken hep kiz niyetiyle cekiyodum oglumda kiz erkek demeden cekmistim

Aynen ben işte bende böyleyim normal hayata dönemiyorum sadece kuran okurken huzur buluyorum kızlar hamile kalsanız daha fena valla ben oğlumda böyle değildim çok teslimdim ama onda da deli gibi erkek istiyordum

Ohooooo kizlar olmaz boyle bu topik size stres veriyorsa konusmak sterlendiriyorsa vallaha kapattiririm heee.. Burada birbirimizi anlamak icin birbirimize dua etmek icin variz.

Sağ ol
Kullan tabi ki canim oncelikle senin sagligin onemli. Gecmis olsun.

Sağ ol canım tabi ben iyi olcamku bebegimede bakayım ben zaten yıllardır önce midem le uğraştım tam geçti derken şimdi de bagirsaklarim böyle sağlık sorunları yaşarken hamilelik nasıl olacak doktoruna söyledim ben hamile kalmak istiyorum dedim zor olurmu dedim oda dedi ki belli olmaz kiminde de hamilelik iyi geliyo hiç sıkıntı yaşam iyi dedi bir sürü ilaç iciyom bazen inşallah hamileliktede böyle olmaz

Bak katiliyorum buyuk oglumdan sonra cesitli saglik sorunlarim oldu. 2. Dogdu mide sorunum gitti troit sorunum bitti. Rahim yenilendi. Yine basladi arada sorunlar yine cocuk yapalim ki vucut yenileniyor ya iyi geliyor aslinsa.

Cok gecmis olsun canim .. ben ikinci ogluma kalmadan once cok kotu migde agrisi cekiyordum . Bazen bisey yemeye korkardim yine agriyacak diye .. inan krizler geciriyordum bobreklerime vururdu .. hamile kaldim ikinciye, bi anda agri falan kalmadi iyi geldi yani ve Rabbime cok sukur ogun bugundur migdemde sorun kalmadi .. Rabbim sifani versin canim insaAllah hamilelikte birlikte hepsi silinir gider

Ay bugun testte hic cikmwdi ya yarin yapmasam olar mi
Yapma desem acaba durabilecekmisin ??? Hiicc sanmiyorum . Istersen bekle bi kac gun , benim tahminim sen gec yumurtluyorsundur gecen ay sanki adet sancisi gibi yumurtlama sancisi cektin ama adete bir hafta kala pek kalmamisti ?sanirim ucuncu haftada yumurtluyo olabilirsin canim

Ohooooo kizlar olmaz boyle bu topik size stres veriyorsa konusmak sterlendiriyorsa vallaha kapattiririm heee.. Burada birbirimizi anlamak icin birbirimize dua etmek icin variz.
Sağ ol canım güzel dileklerin için inşallah hamilelik bana şans getirsin

Bende ilk bebegimi hep erkek istemisimdir onuda benim abim olmadi bari cocuklarimin olsun dusuncesiyle .. rabbimde verdi ..

Yani dogru mu yorumluyoruz ki @Birdemetumut canum bir de ovu testlrrinin oldugu konuya atsana bu testleri ne dicekler
Tamam canım yeni girebildim.testleri atarken eşim dolap montaj ediyordu heryer heryerdeydi o ara attım zaten ovu resimini sonra bı baktım.davetsiz misafirim geldi.o halde,sinir oldum heryer heryerdeydi insan yerine koyulup aranmadim bile..Neyse ondan geç girdim yorumlarinizi yeni okuyorum kusura bakmayın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…