- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.681
Sorma canım gına geldi ama saptamak için mecburHay masallah canim benim..ne guzel iyi itinayla yapmissin okadar testi..
Canım stres sinir sıkıntı buda çok büyük etken.Valla ben yumurtladigimdan suphe ettim testi gorunce yeri bile yok. Neyse gecen ay 30. Gunde ondan once 35 gunde oldu. Adet takibi yapmadim hic. Anladigim cok duzenli degil gibi bakalim. Tuhaf olan rahimde sikinti yok pko vs yok. Neden duzensiz bilmiyorum.
zuleyha kafa zehir gibi yemin ederim vallaha oyle dogru dedin. ya zaten 2 saat susuzluk beni benden aldi tuvaletim bile gelmedi yaa gunaaahhYapma desem acaba durabilecekmisin ??? Hiicc sanmiyorum . Istersen bekle bi kac gun , benim tahminim sen gec yumurtluyorsundur gecen ay sanki adet sancisi gibi yumurtlama sancisi cektin ama adete bir hafta kala pek kalmamisti ?sanirim ucuncu haftada yumurtluyo olabilirsin canim
hakkinda hayirlisi olsun meslegin ne canim?persembe cuma gonderdim hemen cevap gelmez bi kac yere daha gonderecegim canim bekliyorum ins bi an evvel bir yerden is bulurumda bebisimi yapmaya baslarim
Maşallah canım Allah bozmasın iletisiminizi,bende çok isterdim böyle iletişim fakat maalesef,kıskandım valla..Allah'ım nazardan saklasinSelam herkese nasilsiniz kizlar. Buyuk oglani muzikale goturduk gorumcemlerle. Disarisi ne soguk yaa arabada donduk valla sirtimi dayadim petege dinlenme molasindayim. Aksama da gorumcem yemege cagirdi. Yemek faslim yok sisde nedir durumlar?
benim ablam yok en buyuk benim ablayim. o hem ablam hem kardesim gibidir saolsun. birbirimize yetiyoruz Rabbim yoklugunu gostermesin. cok severim gorumcegimi. kaynanami da severim annemden ayirmam pek. cok sukur Rabbim nazardan korusuuuunnnMaşallah canım Allah bozmasın iletisiminizi,bende çok isterdim böyle iletişim fakat maalesef,kıskandım valla..Allah'ım nazardan saklasin
olabilir buyuk sikintilarim olmaz benim cok sukur stres hic bana gore degil. hic gezmiyim dolasmiyim hep evde olayim hic depresyona girmem ben.. cocuklarim saglik ben esim saglikliyiz sukurler olsun. evim de huzurluysa ben en zenginiyim bu dunyanin. benim bildim bileli hic duzenli olmadi. dogumlardan sonra biraz duzeldi yine sasti. birde rahim tersligi var bende. ama gebelige engel teskil etmiyor. belki ondandir.Canım stres sinir sıkıntı buda çok büyük etken.
Canım bende tamda ikinci çocuk yapmalımiyım diye düşünüyordum.esimin ailesinden kaynaklı..Allah'ım benimde herkesinde evladını bağışlasın..Desteğim olmadığı için eşimin neyine ikinci diyorum (%80 yük bende çocukla alakalı herşey) hoş ben hep tek çocuğum diye 2 çocuk dedim.yapsamda kendim için yaparım diyorum gelecekte büyüdüklerinde hayırlı evlat olurlarsa meyvesini toplayacagimi düşünüyorum,aklımda deli sorular...Herkese iyi geceler canlarim nasilsiniz? Simdi geldik oglanlari uyutuyorum. Teste baktim hic cizgi yok hala ilginc oldu bu. Neyse devam edelim bakalim.
Bu arada nacizane bir tavsiyem olacak sizlere. Kiz mevzusunu hayatinizin odak noktasi yapmayin sakin. Bu sefer hayatiniz olumsuz etkileniyor ki benim oyle olmustu. Su anda onceligim tabi ki evlatlarim esim ve sonra 3. Evlat. Buna hala hazir olup olmama konusu tartisilir benim icin. Su var ki erkek de olursa deli uzuntum olmayacak. 4. Yapmam o kesin bakamam cunku maddi ve manevi olarak. Rabbim insAllah gonlumuzdekini nasip etsin bizlere. Bunu isterken de delirmeyelim olur mu? Biraz daha keyfi gibi olsun ki suan bize ihtiyaci olan evlatlarimiz var.
Seviyorum sizleriii
Himm Olabilir canimolabilir buyuk sikintilarim olmaz benim cok sukur stres hic bana gore degil. hic gezmiyim dolasmiyim hep evde olayim hic depresyona girmem ben.. cocuklarim saglik ben esim saglikliyiz sukurler olsun. evim de huzurluysa ben en zenginiyim bu dunyanin. benim bildim bileli hic duzenli olmadi. dogumlardan sonra biraz duzeldi yine sasti. birde rahim tersligi var bende. ama gebelige engel teskil etmiyor. belki ondandir.
Ben catpat okuyabiliyorum oglum ogrenirken onunla ogrendim bende.cocugun anneye ogretecegi en guzel sey olsa gerek.. ama okurken cokta yanlis yaptigimin farkindayim oyuzden turkce arapcasini okuyorum cnm.mealinide arapcasinida dinledim buarada bugun..kaydettim cumalari dedigun zikirleri cekeyim.topigimizin basinada kaydederiz.ben meal okuyorum canim sanirim arapcada var o tilavet secdesi demi cok guzel bir sure ya meryem suresi cok ozel benim icin dogum sancilarim badladiginda bile okudum ben sanci aralarinda dogumum kolay oldu ya varis de 707 kez cekiliyor 1000 ya evvel 4 cuma ustuste ben cekerken hep kiz niyetiyle cekiyodum oglumda kiz erkek demeden cekmistim
Canim benim:)))galiba bu hafta herkes kotuydu. Dua ile kizlar bolbol.Ohooooo kizlar olmaz boyle bu topik size stres veriyorsa konusmak sterlendiriyorsa vallaha kapattiririm heee.. Burada birbirimizi anlamak icin birbirimize dua etmek icin variz.
Cnmm noldu kuzumm bisey mi oldu..iyimisin..dur okuyorum siraylaKizlarrr offf ben çok kötüyüm.Hüngür hüngür ağlamak istiyorum avazim çıktığı kadar nedennnn diye bağırmak istiyorum.ama bu ikinci hamilelikten dolayı değil o ayrı.....Offff Offff kimseye bahsedemiyorum kusura bakmayın çok doluyum...Buraya yazmak istedim......
Ozaman bu aksam catlar dicektim onun icin sordum cnm:)Saat 12 gibiydi yaptigimda canim ..
:)))bende 3.gun basladim..dedim nasilsa daha olmaz cizgiAy bugun testte hic cikmwdi ya yarin yapmasam olar mi
Cvp gelsin ama mutlu edici gelsin insallah:))persembe cuma gonderdim hemen cevap gelmez bi kac yere daha gonderecegim canim bekliyorum ins bi an evvel bir yerden is bulurumda bebisimi yapmaya baslarim
Canim valla bende genelde tekim cocuk konusunda esim cok calisiyo evin yuku cocuklar alisveris vs hep bana .. hafta sonlari cocuklar goruyo babayi , bu konuda yanliz degildin bi cok kadin ayni durumda bende dahilCanım bende tamda ikinci çocuk yapmalımiyım diye düşünüyordum.esimin ailesinden kaynaklı..Allah'ım benimde herkesinde evladını bağışlasın..Desteğim olmadığı için eşimin neyine ikinci diyorum (%80 yük bende çocukla alakalı herşey) hoş ben hep tek çocuğum diye 2 çocuk dedim.yapsamda kendim için yaparım diyorum gelecekte büyüdüklerinde hayırlı evlat olurlarsa meyvesini toplayacagimi düşünüyorum,aklımda deli sorular...
Aminnn canimm insaAllah icimde bi heyecan umit var nedense bir yerden olacak gibi geliyo Allahin izniyleCvp gelsin ama mutlu edici gelsin insallah:))
Catlamistir simdi yaaOzaman bu aksam catlar dicektim onun icin sordum cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?