Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım stres sinir sıkıntı buda çok büyük etken.

zuleyha kafa zehir gibi yemin ederim vallaha oyle dogru dedin. ya zaten 2 saat susuzluk beni benden aldi tuvaletim bile gelmedi yaa gunaaahh
dururum kiz neye furmiyim moralim bozuldu zaten hic cizgi gormeyince aklima gecen ay geldi. yarin yapmicam ben.

Selam herkese nasilsiniz kizlar. Buyuk oglani muzikale goturduk gorumcemlerle. Disarisi ne soguk yaa arabada donduk valla sirtimi dayadim petege dinlenme molasindayim. Aksama da gorumcem yemege cagirdi. Yemek faslim yok sisde nedir durumlar?
Maşallah canım Allah bozmasın iletisiminizi,bende çok isterdim böyle iletişim fakat maalesef,kıskandım valla..Allah'ım nazardan saklasin

Maşallah canım Allah bozmasın iletisiminizi,bende çok isterdim böyle iletişim fakat maalesef,kıskandım valla..Allah'ım nazardan saklasin
benim ablam yok en buyuk benim ablayim. o hem ablam hem kardesim gibidir saolsun. birbirimize yetiyoruz Rabbim yoklugunu gostermesin. cok severim gorumcegimi. kaynanami da severim annemden ayirmam pek. cok sukur Rabbim nazardan korusuuuunnn

Canım stres sinir sıkıntı buda çok büyük etken.
olabilir buyuk sikintilarim olmaz benim cok sukur stres hic bana gore degil. hic gezmiyim dolasmiyim hep evde olayim hic depresyona girmem ben.. cocuklarim saglik ben esim saglikliyiz sukurler olsun. evim de huzurluysa ben en zenginiyim bu dunyanin. benim bildim bileli hic duzenli olmadi. dogumlardan sonra biraz duzeldi yine sasti. birde rahim tersligi var bende. ama gebelige engel teskil etmiyor. belki ondandir.

Canım bende tamda ikinci çocuk yapmalımiyım diye düşünüyordum.esimin ailesinden kaynaklı..Allah'ım benimde herkesinde evladını bağışlasın..Desteğim olmadığı için eşimin neyine ikinci diyorum (%80 yük bende çocukla alakalı herşey) hoş ben hep tek çocuğum diye 2 çocuk dedim.yapsamda kendim için yaparım diyorum gelecekte büyüdüklerinde hayırlı evlat olurlarsa meyvesini toplayacagimi düşünüyorum,aklımda deli sorular...

Himm Olabilir canim

Kizlarrr offf ben çok kötüyüm.Hüngür hüngür ağlamak istiyorum avazim çıktığı kadar nedennnn diye bağırmak istiyorum.ama bu ikinci hamilelikten dolayı değil o ayrı.....Offff Offff kimseye bahsedemiyorum kusura bakmayın çok doluyum...Buraya yazmak istedim......

Ben catpat okuyabiliyorum oglum ogrenirken onunla ogrendim bende.cocugun anneye ogretecegi en guzel sey olsa gerek.. ama okurken cokta yanlis yaptigimin farkindayim oyuzden turkce arapcasini okuyorum cnm.mealinide arapcasinida dinledim buarada bugun..kaydettim cumalari dedigun zikirleri cekeyim.topigimizin basinada kaydederiz.

Cnmm noldu kuzumm bisey mi oldu..iyimisin..dur okuyorum sirayla

Demet normalde balik hafizaliyimdir ama seninkini unutmadim nedense uzerimde buyuk bi etki biraktin demekki ;-)
Iki gunde bir yap bari evet hem ziyan olmasin testlerin .

@Birdemetumut hayirdir canm onemli bisey degildir insaAllah korkutma kiz insani .. ne sikintin varsa insaAllah gitsin uzerinden duaya saril canim benimm, en guzel siginmacimiz Yaradanimiz bizi en iyi bilen taniyan o canim benim ..

Canim valla bende genelde tekim cocuk konusunda esim cok calisiyo evin yuku cocuklar alisveris vs hep bana .. hafta sonlari cocuklar goruyo babayi , bu konuda yanliz degildin bi cok kadin ayni durumda bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…