- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.701
Kiyamam bende telas olurum iş varken gelen olunca..kim geldi cnm.yakininsa takmasaydin olsun ev hali..Tamam canım yeni girebildim.testleri atarken eşim dolap montaj ediyordu heryer heryerdeydi o ara attım zaten ovu resimini sonra bı baktım.davetsiz misafirim geldi.o halde,sinir oldum heryer heryerdeydi insan yerine koyulup aranmadim bile..Neyse ondan geç girdim yorumlarinizi yeni okuyorum kusura bakmayın(
Catlamistir cnm cunku oglen 12 deki oyleydi..sabah yapinca at bakalim olurmuCatlamistir simdi yaa
Amin cnm Allah bozmasin ins.benim ablam yok en buyuk benim ablayim. o hem ablam hem kardesim gibidir saolsun. birbirimize yetiyoruz Rabbim yoklugunu gostermesin. cok severim gorumcegimi. kaynanami da severim annemden ayirmam pek. cok sukur Rabbim nazardan korusuuuunnn
Kuzummm iyimisin simdi..sakin ol olur mu...dua et yat sabaha ferahlik versin Rabbim ins.Canım stres sinir sıkıntı buda çok büyük etken.
Yarin yine ayni saatte test yaparim atarim birdaCatlamistir cnm cunku oglen 12 deki oyleydi..sabah yapinca at bakalim olurmu
hayirdir bitanem ne oldu kim uzdu seniKizlarrr offf ben çok kötüyüm.Hüngür hüngür ağlamak istiyorum avazim çıktığı kadar nedennnn diye bağırmak istiyorum.ama bu ikinci hamilelikten dolayı değil o ayrı.....Offff Offff kimseye bahsedemiyorum kusura bakmayın çok doluyum...Buraya yazmak istedim......
Gunaydin canim. Evleneli kac yil oldu? Ayni sorunlar emin ol herkesde olur. Canim esinle bu konulari konusma sana avantaj degil dezavantaj olarak doner. Oncelikle esinle asla ailesi ile ilgili konusmayacaksin. Ailesiyle ilgili sorunlari eltin yada kaynananla konusacaksin. Esini ekarte et. Kalabalikta esine kizsan bile asla belli etmeyecek her zaman mutlu aile pozlari cizeceksin. Esini onlarin yaninda yucelteceksin. Sen esinin gururunu oksarsan odak noktasi abisi olmaktan cikar sen olursun. Seni anliyorum bende yasadim bir donem ama bu taktikle kurtuldum ve esime de dedim benim hayatimin onceligi sen ve cocuklarim diger kimse umurum degil. Hayatimizda bir sekilde varlar ama odak noktamiz asla olamazlar.Kızlar günaydın akşamki kadar kotu değilim.tesekkur ederim.inanin buraya giriyorum kafam dağılıyor..Misafir gelmesinden yana rahatsız değilim elbette başım üstüne ama habersiz geliyorlar yani benim haberim yokken.oglen oğlanı uykuya yatırırken eşimin tel çaldı tabi sormadım o da bişey söylemedi.eltim aramış meğerse..1-2 saat sonra da eşim dolap kurarken abisi watsapdan yazmış annemlere geliyoruz diye..Tam bende dolabını kuruldu mutfak talan diğer tarafları söylemiyorum.yerlestiriyorum.paldir küldür kaynana kayınpeder eltimler gelmezmi..anoayamadigim neden benim haberim yok bu evde bende yaşıyorum.yanlismiyim.tabi ki çıban başı eşim..Sözde haberi yokmuş..Normalde de zaten kaynım komutan eşim er...X gel x git x şunu böyle yap x şunu şöyle yap..En basiti uzun saç yakistirmiyorum sana dedim bı gün eşime yok ya uzatcam dedi sen bilirsin dedim bı zaman geçti kaynimlarla ortamdayiz,eşime oğlum uzun saç iyi olmamış kestir dedi gitti bir hafta sonra kestirdi..Düşünün yani..İnsan yerine koydurmuyor ailesinin içinde..evlendigimden beri sadece ailesi yüzünden anlasamiyoruz.ben yanında robot gibi gel y git y ,sanki zorla gidiyormusum gibi oluyor..Plan yapılır en son benim haberim olur uymam gerekir...Annesi babası yanında espiri gırla..Neden olumsuz bişey duyarlarsa bizle alakalı üzülürler...Gibi gibi..Canım sıkılıyor insan yerine konulmamam.yanlismiyim?
Annem yanlız bir kadın tek damat başka çocuğu yok annemin bir ben..Bir gün kapısını çalıp yoklamis değil..Lafa gelince annesini de yoklamiyormus..
Ya ben artık ailesiyle görüşmek istemiyorum mutsuz ediyorlar beni..Ne yapmalıyım sizce..Çıkış yolu bulmak istiyorum..Benim fikrim sorulmuyorsa o ortamda isim ne?
Konu dışı kızlar hakkınızı helal edin,dünden beri çok üzgünüm.esim her defasında ailesi yüzünden yerer beni((
Günaydın canim buralardayiz malum pazartesi sendromu oğlanlar okula eşim ise bende temizligeHerkese gunaydin. Kimsecikler yok nerelerdesiniz kizlar?
Gunaydinlarr herkese .. oglusumun kahvaltisini verdim krese birakacagim ..
@Birdemetumut
Canim inanki bi cok ailede bu gibi seyler oluyo . Simdi kac yillik evlilisin bilmiyorum ama , bu gibi sorunlari asmak senin elinde deyim yerindeyse biraz kurnaz olacaksin . Kayinvalidenler degil daha cok sorunun sanki habersiz gelmeleri disinda . Esinede surekli hatalarini yuzune vurmak yakinlasmaktan cok araya mesafe sokar, bazen susmak zor olur tabi ona bisey diyemem ama etkili bi yontem tabi yerine gore.
Mesela esine arayip gelmek istedikleri zaman tabiki gelsinler ama haber etki ona gore hazirligimi yapiyim evimiz derli toplu olsun kotu karsilamak istemem gibi ." Onemsedigini gostermek icin gibilerinden"
Allah kolaylik versin canim insaAllah duzelir .
Ahhh canim denemedigimi sanıyorsun..5.5 yıllık evliyim.ne diyorum bişey olur en son benim haberim olur ben olağan şeye uymak zorunda konumuna sokuluyorum...Çünkü eşime emir geliyor olay bitiyor en küçügu ailenin..Abisi ile arası da 3 yas...Aralarındaki ilişki saygıdan ayrı bişey..Gunaydin canim. Evleneli kac yil oldu? Ayni sorunlar emin ol herkesde olur. Canim esinle bu konulari konusma sana avantaj degil dezavantaj olarak doner. Oncelikle esinle asla ailesi ile ilgili konusmayacaksin. Ailesiyle ilgili sorunlari eltin yada kaynananla konusacaksin. Esini ekarte et. Kalabalikta esine kizsan bile asla belli etmeyecek her zaman mutlu aile pozlari cizeceksin. Esini onlarin yaninda yucelteceksin. Sen esinin gururunu oksarsan odak noktasi abisi olmaktan cikar sen olursun. Seni anliyorum bende yasadim bir donem ama bu taktikle kurtuldum ve esime de dedim benim hayatimin onceligi sen ve cocuklarim diger kimse umurum degil. Hayatimizda bir sekilde varlar ama odak noktamiz asla olamazlar.
Dua et canim rahatlatir Allah yardimcin olsunKizlarrr offf ben çok kötüyüm.Hüngür hüngür ağlamak istiyorum avazim çıktığı kadar nedennnn diye bağırmak istiyorum.ama bu ikinci hamilelikten dolayı değil o ayrı.....Offff Offff kimseye bahsedemiyorum kusura bakmayın çok doluyum...Buraya yazmak istedim......
Amin canim bozma moralini insAllah bir kizin olur. Nasil geciyor bekleme durumu?Gunaydin ben de cok sinirliyim desem yeri kizlar sabah esim diyoki ogluma bakarak su oglana baktikca bitane daha oglum olsun diyorum deyince ben de Allah sana erkek cocuk vermesin bir daha dedim tovbeee cektii ya bile bile sinirimi bozuyo insallah Allah dualarimizi kabul edip hayırlı sağlıklı kız evlat verir hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?