Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bugün uzun zaman hiç görmedgim çok tuhaf bi sarı renginde akıntı geldi lavaboya gittim dedim heralde adet olmuşum baktım değil bi yandanda korkuyorum ilk ayda hemen tutmasindan dün gece 9 aylık hamile gibi sağa sola döndüm bel agrisindan uyuyamadim

Canim gecen ay bende cook belirti yasadim ama hepsi psikolojikti. Acaba fazla kafaya takiyor olabilir misin? Yada usutmus olabilirsin. Ben gecen ay usutmustum kasik bel agrim coktu. Sonra gecti. Bu kadar erken belirti olur mu bilemedim. İnsAllah hamilesindir. Neden ilk aydan tutmasi korkuttu seni.

Huhuuuuww cok tatlisin yaaa okudugum an enerji verdi yazin. Hosgeldin sefa getirdiiin. Benimde 7 yasinda ve 26 aylik oglum var. Eylule kadar yumurtlama takibi yapacagim. Sonra ona gore deneme insAllah. Sen nasil dusunuyorsun? Bende bir sure yumurtlama takibi yap. Adet dongun nasil? Hic takip yaptin mi? Buyuk oglun kac yasinda ve sen kac yasindasin cnm? İnsAllah tatli mi tatli bir kizin olur.

Pskolojik değil canım dediğin gibi belki üsuttum diye olabilir çünkü 4 gündür bel ağrım geçmedi hiç . Bilmiyorum yeni bi bebek dusununce korkuyorum buyutmesi çok zor ayrıca eşim hiç istemiyo benim zorumla olcak onun icinde tereddutluyum

direk dalicam konuya ama bence kişiden kişiye değişiyo benim bir oğlum 7 gün varken yanlış değil tam 1 hafta varken silik çizgiyle merhaba dedi diğeride 3 gün varken arkadaşımın zoruyla yaptığım teste öğrendim hamile olduğumu bana göre erken oluşan erkek geç döllenme olan kız kişiden kişiye değişiklik gösteriyor bu meseleler

Canim erkeklere sorumluluk almasi zor istememeleri normal. Emin ol olsa senden cok sevinir. Bosver takma onu. Bence bu ay olmazsa bir kac ay yumurta takibi yap ki kizda riske girmeye gerek yok bence. Belki yumurtluyorsun belki usuttun belki hamilesin bilemeyiz bekleyip gorecegiz. Gonlunden gecen olsun insAllah. Cnm.

Ayın 9 ve 10 nunda yumurtlama dan suphelendim ama bilmiyorum bugün oglumun ayaği için hastaneye gitcez dedim test yapsam çıkarmi
Eger 9/10 yumurtlama olduysa cikar cnm. Cunku on gun gecmis oluyor. İcin rahat edecekse yaptir cnm. Hazir gidiyorsun dedigin gibi. Halkinda hayirlisi insAllah.

Zaten bas sayfadada bir yontem var 0+12 diye yumurta catladiginda 12 saat icinde erkek 12 saat sonrasi kiz diyor teori. Bence yumurtlama ile alakali. Kiz istiyorsan kesinlikle takip yapmalisin birkac ay. Bak mesela arkadas 26 gun dongusu ve 19. Gunde catladi. Ama mantiken 12/13. Gun olmasi gerekiyor mesela.

Amin canim bozma moralini insAllah bir kizin olur. Nasil geciyor bekleme durumu?
Bugun daha iyiyim canim temizlik yapiyorum aksama da pasta borek yapicam yogunluk olunca dusunmuyorum bende pek brlirti de yok bu arada tutup tutmadigina dair bakalim 28 inde test yapicam erken gebelik testi belki 26 sinda filan da yapabilirim 14 u catlama idi 26 di gibi belli olabilir belki varsa yoksa da gelecek aya hayirlisiyla

Arkadaslar soyle bir fikrim geldi evi toplarken siz ne dersiniz?
Her gun bir arkadasimiz icin gruptan 41 meryen suresi okuyalim. Muminin mumine duasi en buyuk duaymis. Herkes musait oldugunda turkce yada arapcadan okur kac tane okuyabilirse o kadar alir. Ne dersiniz. Zaten turkceden on dk bile surmuyor. Kabul edrrseniz bas sayfadan once hamile arkadsslarimizdan sonra da bat tarihi sonra denemelerle boyle bir dongu yapalim. Sadece cumartesi pazar ara verelim. Ne dersiniz yapabilir miyiz? Her aksam da bittigini arkadasimiza soyleriz o da duasini yapar. Olur mu?

Cevap bekliyorum canlar...
zuleyha83 hayatsn Pamuk13 sessizcekimsesizce papatya1994 @Birdemetumut S Simay155 Bursalim 123 muzikk04

Hakkinda hayirlisi canim.

yaa çok teşekkür ederim m

şuan hesapta kendimi dinliyorum ama kendimi dinledikçe sarpa sarıyo bedenim günlerim 32 gündü şimdi 35 e çıktı oğlum emmedi bıraktı emmeyi o yüzden bukadar erken düşünmeyebaşladım bazen vazgeçiyorum kız görünce yapıcam diyorum 23 yaşındayım büyük oğlum 4,5 yaşında ben adete yakın yapmayı çünkü adete yakın kız olma olasılığı daha yüksek tani herşey nasipten geçiyo mevlam yazdıysa doğar bizden doğacak olan çocuk sayısı belli rabbim inşşalh yazmıştır alın yazımıza kızım olsun allhım kızımmm demk bile çok hoşuma gidiyo kızıııım kızıım öyle işte şimdilik bekliyorum bu ay bi kacamak oldu ama sanmıyorum hamile kaldığımı

Sadece şından korkuyorum hemen peşine kalınan hamılelıkte aynı cinsiyet olma olasılığı çok fazla gibi varmı aranızda yaş aralığı yakın aynı veya farklı cinsiyet bebekleri olan kk topik açtım ama yazan olmadı pek

Hakkinda hayirlisi cnm. Tercih senin tabiki bat tarihinibyazarsan listemize eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…