- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.741
Esim ve gorumcem arasi 18 ay cnm.Sadece şından korkuyorum hemen peşine kalınan hamılelıkte aynı cinsiyet olma olasılığı çok fazla gibi varmı aranızda yaş aralığı yakın aynı veya farklı cinsiyet bebekleri olan kk topik açtım ama yazan olmadı pek
22 mart adet tarihimHakkinda hayirlisi cnm. Tercih senin tabiki bat tarihinibyazarsan listemize eklerim.
Hoş geldin canim bende adete yakın yapmayı düşünüyor dün baya araştırdım yumurtlamadan öncesi kiz olma olasılığı yüksek oluyorlar dediler bende öyle denedim bakalım beklicez görü cem inşallah hepimizin kızı oluryaa çok teşekkür ederim m
şuan hesapta kendimi dinliyorum ama kendimi dinledikçe sarpa sarıyo bedenim günlerim 32 gündü şimdi 35 e çıktı oğlum emmedi bıraktı emmeyi o yüzden bukadar erken düşünmeyebaşladım bazen vazgeçiyorum kız görünce yapıcam diyorum 23 yaşındayım büyük oğlum 4,5 yaşında ben adete yakın yapmayı çünkü adete yakın kız olma olasılığı daha yüksek tani herşey nasipten geçiyo mevlam yazdıysa doğar bizden doğacak olan çocuk sayısı belli rabbim inşşalh yazmıştır alın yazımıza kızım olsun allhım kızımmmdemk bile çok hoşuma gidiyo kızıııım kızıım öyle işte şimdilik bekliyorum bu ay bi kacamak oldu ama sanmıyorum hamile kaldığımı
benimle erkek kardeşimde 18 ay yani. 18-9 =9 allahımmm sen duy eşimle erkek kardeşinin arasıda 9 ayEsim ve gorumcem arasi 18 ay cnm.
benle agbinin arası 11 aybenimle erkek kardeşimde 18 ay yani. 18-9 =9 allahımmm sen duy eşimle erkek kardeşinin arasıda 9 ay
Onuda ii dozda ayarlamak lazım bence öyle yapıp adete yakın son bir haftada değerlendirilmeli çünki ben iki oğlumdada rahat son 8 9 günü boş geçirdim belki benim ikinci adete yakın olucakHoş geldin canim bende adete yakın yapmayı düşünüyor dün baya araştırdım yumurtlamadan öncesi kiz olma olasılığı yüksek oluyorlar dediler bende öyle denedim bakalım beklicez görü cem inşallah hepimizin kızı olur
İnan batillikla da hiic bir alakasi yok. Cinsiyeti erkek belirliyor. Biz sadece belki sansimizi arttirmaya calisiyoruz. Belki Rabbim kiz nasip edecek ve burasi da bu olayin vesilesi belki. Hersey onceden yazilmadi mi? Belki kizi olacak arkadaslari da Rabbimin izniyle bursa bulusturuyor hersey bir vesile. Bence yine soyluyorum yumurta takibi yapmalisin. Bak yumurta catlayinca 24 ile 36 saatte dollenir. Erkek spwrm hareketlidir. Eskilerin adete yakin demesinin nedeni eger adetle de yumurtluyorsan o yumurtanin kiz tutma olasiligina karsi soylenmistir. Burda da var mesela @zuleyha83 arkadasimiz adetliyken yumurtladi bu ay. Bu her zaman olmaz tabi ki. Ve her kadinda da olmaz.Sadece şından korkuyorum hemen peşine kalınan hamılelıkte aynı cinsiyet olma olasılığı çok fazla gibi varmı aranızda yaş aralığı yakın aynı veya farklı cinsiyet bebekleri olan kk topik açtım ama yazan olmadı pek
yaaaaa nasıl mutlu olıyorum bunları duyuncaaaaBenle agb
benle agbinin arası 11 ay
Aslında bu konu tam netlik kazanmış değil gibi duyduklarimizi yapıyoruz gerisini allah bilir inşallah kızlarımıza kavusuruzOnuda ii dozda ayarlamak lazım bence öyle yapıp adete yakın son bir haftada değerlendirilmeli çünki ben iki oğlumdada rahat son 8 9 günü boş geçirdim belki benim ikinci adete yakın olucak
adete yakın derken öteki adete yakın diyorum ben yani senin deyiminle adet sonuİnan batillikla da hiic bir alakasi yok. Cinsiyeti erkek belirliyor. Biz sadece belki sansimizi arttirmaya calisiyoruz. Belki Rabbim kiz nasip edecek ve burasi da bu olayin vesilesi belki. Hersey onceden yazilmadi mi? Belki kizi olacak arkadaslari da Rabbimin izniyle bursa bulusturuyor hersey bir vesile. Bence yine soyluyorum yumurta takibi yapmalisin. Bak yumurta catlayinca 24 ile 36 saatte dollenir. Erkek spwrm hareketlidir. Eskilerin adete yakin demesinin nedeni eger adetle de yumurtluyorsan o yumurtanin kiz tutma olasiligina karsi soylenmistir. Burda da var mesela @zuleyha83 arkadasimiz adetliyken yumurtladi bu ay. Bu her zaman olmaz tabi ki. Ve her kadinda da olmaz.
Ben fikrimi beyan ettim tercih senin tabi ki. İnsAllah hakkinda hayirlisi olsun.
inşşalh canımm inşşalhAslında bu konu tam netlik kazanmış değil gibi duyduklarimizi yapıyoruz gerisini allah bilir inşallah kızlarımıza kavusuruz
İnan batillikla da hiic bir alakasi yok. Cinsiyeti erkek belirliyor. Biz sadece belki sansimizi arttirmaya calisiyoruz. Belki Rabbim kiz nasip edecek ve burasi da bu olayin vesilesi belki. Hersey onceden yazilmadi mi? Belki kizi olacak arkadaslari da Rabbimin izniyle bursa bulusturuyor hersey bir vesile. Bence yine soyluyorum yumurta takibi yapmalisin. Bak yumurta catlayinca 24 ile 36 saatte dollenir. Erkek spwrm hareketlidir. Eskilerin adete yakin demesinin nedeni eger adetle de yumurtluyorsan o yumurtanin kiz tutma olasiligina karsi soylenmistir. Burda da var mesela @zuleyha83 arkadasimiz adetliyken yumurtladi bu ay. Bu her zaman olmaz tabi ki. Ve her kadinda da olmaz.
Ben fikrimi beyan ettim tercih senin tabi ki. İnsAllah hakkinda hayirlisi olsun.
sizin kaç çocuğunuz var yaşlarınız kaç çocuklar kaç yaşında vsAslında bu konu tam netlik kazanmış değil gibi duyduklarimizi yapıyoruz gerisini allah bilirinşallah kızlarımıza kavusuruz
Estağfurullah canim almak almamak gibi bi durum yok isteyen hepsine katilir hosgeldin ins gonlune gore olur hayirlisiyla daha dua olayina karar vermedik karar verince katiliriz hep birlikte ilk sayfayi oku grnelde biz ovulasyon testi ile takip edip yumurta catlamadan once iliskiyi kesme durumunu denedik bi arkadadimiz da sirkeli su ile vajinal dus yapip denedi o ark hamile ama henuz cok yeni cinsiyet belli degilMerhaba kizlar bende katilmak istiyorum benim hic cocugum yok ama koz cocuklarini cok seviyorum yanlis anlasilmasin evimizde baya oglan cocugu torun var bende istiyoruum neler yapiyosunuzki icin dua ediyorsaniz hepsine hazirim benide alirnisiniz araniza ?
Ben 33 yasindayim. 7 yadinda ve 26 aylik iki oglum var sukurler olsun.sizin kaç çocuğunuz var yaşlarınız kaç çocuklar kaç yaşında vs
Bence çok güzel fikir canım neden olmasın ben katılırım hergün bir kişiye okuyalımArkadaslar soyle bir fikrim geldi evi toplarken siz ne dersiniz?
Her gun bir arkadasimiz icin gruptan 41 meryen suresi okuyalim. Muminin mumine duasi en buyuk duaymis. Herkes musait oldugunda turkce yada arapcadan okur kac tane okuyabilirse o kadar alir. Ne dersiniz. Zaten turkceden on dk bile surmuyor. Kabul edrrseniz bas sayfadan once hamile arkadsslarimizdan sonra da bat tarihi sonra denemelerle boyle bir dongu yapalim. Sadece cumartesi pazar ara verelim. Ne dersiniz yapabilir miyiz? Her aksam da bittigini arkadasimiza soyleriz o da duasini yapar. Olur mu?
Cevap bekliyorum canlar...
zuleyha83 @hayatsn Pamuk13 sessizcekimsesizce @papatya1994 @Birdemetumut @Ebru5050 Bursalim 123 muzikk04
Hosgeldin sefa getirdin yediverenim. Ne guzel guldur yediveren gulu. Bahcemde var yaz kis bitmez gullerim. Oncelikle yumurtlama gunu takibi yapmalisin canim ne zmn yumurtladigini bulursak ona gore calismaya caslayabilirsin. Adetin kac gun suruyor hic takip yaptin mi? Yapmadiysan oncelikle ovulasyon twsti temin et canim netten. Birde bana bat soyle ugur listemize ekleyelim. Cogumuz cocuklu sadeceMerhaba kizlar bende katilmak istiyorum benim hic cocugum yok ama koz cocuklarini cok seviyorum yanlis anlasilmasin evimizde baya oglan cocugu torun var bende istiyoruum neler yapiyosunuzki icin dua ediyorsaniz hepsine hazirim benide alirnisiniz araniza ?
Tamam canim okuyabilecekler listesine ekliyorum seni.Bence çok güzel fikir canım neden olmasın ben katılırım hergün bir kişiye okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?