Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hoş geldin canim bende adete yakın yapmayı düşünüyor dün baya araştırdım yumurtlamadan öncesi kiz olma olasılığı yüksek oluyorlar dediler bende öyle denedim bakalım beklicez görü cem inşallah hepimizin kızı olur

Onuda ii dozda ayarlamak lazım bence öyle yapıp adete yakın son bir haftada değerlendirilmeli çünki ben iki oğlumdada rahat son 8 9 günü boş geçirdim belki benim ikinci adete yakın olucak

İnan batillikla da hiic bir alakasi yok. Cinsiyeti erkek belirliyor. Biz sadece belki sansimizi arttirmaya calisiyoruz. Belki Rabbim kiz nasip edecek ve burasi da bu olayin vesilesi belki. Hersey onceden yazilmadi mi? Belki kizi olacak arkadaslari da Rabbimin izniyle bursa bulusturuyor hersey bir vesile. Bence yine soyluyorum yumurta takibi yapmalisin. Bak yumurta catlayinca 24 ile 36 saatte dollenir. Erkek spwrm hareketlidir. Eskilerin adete yakin demesinin nedeni eger adetle de yumurtluyorsan o yumurtanin kiz tutma olasiligina karsi soylenmistir. Burda da var mesela @zuleyha83 arkadasimiz adetliyken yumurtladi bu ay. Bu her zaman olmaz tabi ki. Ve her kadinda da olmaz.
Ben fikrimi beyan ettim tercih senin tabi ki. İnsAllah hakkinda hayirlisi olsun.

Onuda ii dozda ayarlamak lazım bence öyle yapıp adete yakın son bir haftada değerlendirilmeli çünki ben iki oğlumdada rahat son 8 9 günü boş geçirdim belki benim ikinci adete yakın olucak
Aslında bu konu tam netlik kazanmış değil gibi duyduklarimizi yapıyoruz gerisini allah bilir inşallah kızlarımıza kavusuruz

Whiteandblue canim biz bir grupta yasin okumustuk pazartesi persembe gunleri mesela pazartesi gunu whiteandblue icin isteyen yasin okusun seklinde o daha kolay olur cunku suan herkes kendi meryem suresine basladi herkes kendi okusun meryem suresini biz de yasin okuyalim olur mu her hafta da olabilir mesela bu hafta hem pazartesi hem persembe tek kisi icin okunsun seklinde

adete yakın derken öteki adete yakın diyorum ben yani senin deyiminle adet sonu

Merhaba kizlar bende katilmak istiyorum benim hic cocugum yok ama koz cocuklarini cok seviyorum yanlis anlasilmasin evimizde baya oglan cocugu torun var bende istiyoruum neler yapiyosunuzki icin dua ediyorsaniz hepsine hazirim benide alirnisiniz araniza ?

Aslında bu konu tam netlik kazanmış değil gibi duyduklarimizi yapıyoruz gerisini allah bilir inşallah kızlarımıza kavusuruz
sizin kaç çocuğunuz var yaşlarınız kaç çocuklar kaç yaşında vs

Estağfurullah canim almak almamak gibi bi durum yok isteyen hepsine katilir hosgeldin ins gonlune gore olur hayirlisiyla daha dua olayina karar vermedik karar verince katiliriz hep birlikte ilk sayfayi oku grnelde biz ovulasyon testi ile takip edip yumurta catlamadan once iliskiyi kesme durumunu denedik bi arkadadimiz da sirkeli su ile vajinal dus yapip denedi o ark hamile ama henuz cok yeni cinsiyet belli degil

Bence çok güzel fikir canım neden olmasın ben katılırım hergün bir kişiye okuyalım

Hosgeldin sefa getirdin yediverenim. Ne guzel guldur yediveren gulu. Bahcemde var yaz kis bitmez gullerim. Oncelikle yumurtlama gunu takibi yapmalisin canim ne zmn yumurtladigini bulursak ona gore calismaya caslayabilirsin. Adetin kac gun suruyor hic takip yaptin mi? Yapmadiysan oncelikle ovulasyon twsti temin et canim netten. Birde bana bat soyle ugur listemize ekleyelim. Cogumuz cocuklu sadece muzikk04 arkadadimizin ilk bebegi olacak insAllah o da kiz istiyor.. Dua olayini henuz kararlastirmadik. Ama 41 gun meryem suresininokumani tavsiye ederim. Dileginede hayirli saglikli bir kiz evlat dile. İnsAllah seninde bir kizin olur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…