- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.761
Canimmm seviliyorsun biliyosun dimiflower fairy hosgeldin enerji verdin topige :) bu aralar modumuz genel itibariyle düsuk Whiteandblue ve srnin gibi yuksek enerjili insanlar lazim bizeee
Kızlar bencede yumurta takibi bu tez benimde annemin tezi adete yakın kız olur öle yap dedi 5 ay denedim tutmuyor öyle yumurta atılmış oluyor sperm neyi döllesin en iyi ihtimalle adet sonrası takip yapmak aynı koyuluğa gelmeden ilişki bırakmak buda ortalama bi kadında 3/4 ilişki yapıyor tabi bence sirkeli su ve DUA sonrada kadere razı olmakHoş geldin canim bende adete yakın yapmayı düşünüyor dün baya araştırdım yumurtlamadan öncesi kiz olma olasılığı yüksek oluyorlar dediler bende öyle denedim bakalım beklicez görü cem inşallah hepimizin kızı olur
Bata yakin yani benden onden bahsediyorum cnmadete yakın derken öteki adete yakın diyorum ben yani senin deyiminle adet sonu
Ekle canım herzaman hazırımTamam canim okuyabilecekler listesine ekliyorum seni.
inşşalh kızlarımız olursa neşemize neşe katılırrrflower fairy hosgeldin enerji verdin topige :) bu aralar modumuz genel itibariyle düsuk Whiteandblue ve srnin gibi yuksek enerjili insanlar lazim bizeee
Çokmu küçük acaba benimki ya 10 aylık dahaBen 33 yasindayim. 7 yadinda ve 26 aylik iki oglum var sukurler olsun.
Canimmm seviliyorsun biliyosun dimi
Sizi mutlu edebiliyorsam bu cok guzel bir duygu benim icin.
benm annemde öyle der hep bi kuzen denedi 1 sene olmadı sonra kızını hamile kaldı kuçağına aldı benim oğlumsan 1 ay büyükKızlar bencede yumurta takibi bu tez benimde annemin tezi adete yakın kız olur öle yap dedi 5 ay denedim tutmuyor öyle yumurta atılmış oluyor sperm neyi döllesin en iyi ihtimalle adet sonrası takip yapmak aynı koyuluğa gelmeden ilişki bırakmak buda ortalama bi kadında 3/4 ilişki yapıyor tabi bence sirkeli su ve DUA sonrada kadere razı olmak
Ondaki tutma mantigi bazi donemlerde adete yakin tekrar yumurta olusur ve dollenmek icin atilir genelde dollenme zamani adet oldugu icin oncesi dollenirse kiz olur yani ayni mantik aslinda.Kızlar bencede yumurta takibi bu tez benimde annemin tezi adete yakın kız olur öle yap dedi 5 ay denedim tutmuyor öyle yumurta atılmış oluyor sperm neyi döllesin en iyi ihtimalle adet sonrası takip yapmak aynı koyuluğa gelmeden ilişki bırakmak buda ortalama bi kadında 3/4 ilişki yapıyor tabi bence sirkeli su ve DUA sonrada kadere razı olmak
Bakabilecegini dusunuyorsan sikinti yok bence. İkisi birden buyurler.inşşalh kızlarımız olursa neşemize neşe katılırrr
Çokmu küçük acaba benimki ya 10 aylık daha
benm annemde öyle der hep bi kuzen denedi 1 sene olmadı sonra kızını hamile kaldı kuçağına aldı benim oğlumsan 1 ay büyük
Canim meryem suresi yasinden daha kisa ve cocuk icin daha etkili. Cok arkadas tarafindan denenmis. Arapca bilmiyorsan turkceden de okuyabilirsin. Yinede sen bilirsin.Bende yasin okuyabilirim canımWhiteandblue
Ben 33 yaşındayım 13 ve 15 yaşında iki oğlum var bunca yıl sonra tekrar bebek istiyoruzsizin kaç çocuğunuz var yaşlarınız kaç çocuklar kaç yaşında vs
Canim aksam benim adamda testleri gorunce yinemi basladin diyerek sakayla cikisti , yok csnim sadece ne zaman yumurtladigimi takip ediyorum dedim . Yeter uc cocuk falan dedi tosunlarimiz var dedi bende birde prensesimiz olsun dedim oda guldu , erkekler erkege doymuyor . Sonra iki numaramiz kiz guzeli , once dedimki fenami olur bi prensesin olur babasi sana benzer dedim . Bana benzerse evde kalir aman haa dediGunaydin ben de cok sinirliyim desem yeri kizlar sabah esim diyoki ogluma bakarak su oglana baktikca bitane daha oglum olsun diyorum deyince ben de Allah sana erkek cocuk vermesin bir daha dedim tovbeee cektii ya bile bile sinirimi bozuyo insallah Allah dualarimizi kabul edip hayırlı sağlıklı kız evlat verir hepimize
İkisi de ayni koyulukta olmali bu sekilde degil cnm diger cizgi cok ince cunku. Aksamada test yap belki yakindir dun iliski oldumuBen bu gidişle yumurtlayamicam sabah test yaptım gene silik çizgi biraz isim vardı hallettim bir baktım ki test durunca gene koyulasmis yanlız kızlar bugün benim kasiklarim çok agriyo hafiften akıntı da başladı akşam üstü tekrar test yapamamış bu da testimin resmi yanlı z durunca böyle olmus
Ekliyorum cnm listeyeBende okuya bilirim yasin de olabilir meryem süresinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?