Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bencede yumurta takibi bu tez benimde annemin tezi adete yakın kız olur öle yap dedi 5 ay denedim tutmuyor öyle yumurta atılmış oluyor sperm neyi döllesin en iyi ihtimalle adet sonrası takip yapmak aynı koyuluğa gelmeden ilişki bırakmak buda ortalama bi kadında 3/4 ilişki yapıyor tabi bence sirkeli su ve DUA sonrada kadere razı olmak

flower fairy hosgeldin enerji verdin topige :) bu aralar modumuz genel itibariyle düsuk Whiteandblue ve srnin gibi yuksek enerjili insanlar lazim bizeee
inşşalh kızlarımız olursa neşemize neşe katılırrr

Ben 33 yasindayim. 7 yadinda ve 26 aylik iki oglum var sukurler olsun.
Çokmu küçük acaba benimki ya 10 aylık daha
Canimmm seviliyorsun biliyosun dimi
Sizi mutlu edebiliyorsam bu cok guzel bir duygu benim icin.

benm annemde öyle der hep bi kuzen denedi 1 sene olmadı sonra kızını hamile kaldı kuçağına aldı benim oğlumsan 1 ay büyük

Ondaki tutma mantigi bazi donemlerde adete yakin tekrar yumurta olusur ve dollenmek icin atilir genelde dollenme zamani adet oldugu icin oncesi dollenirse kiz olur yani ayni mantik aslinda.

bence çok mantıklı bi olay bu babannem bile der bana hep öyle dene diye benim ailem sapık yaw babam bile dua ediyo benden çok istiyolar eşimin umrunda değil erkek delisidirr ooo diyo ben hep erkek istedm rabbim verdi şimdi sıra bende diyorum bana dua et bide kızımız olsun olur olur diyo sıkma canını

Bakabilecegini dusunuyorsan sikinti yok bence. İkisi birden buyurler.

U ucarslan
Canım hoşgeldin :)))
İlk sayfayı oku derim bilgiler orda var.

Kızlar kursdan arkadaşım.mayis da düğünü var.o da kız bebek istiyor.gerekli tyolari verdim.zaten benim yumurta takibimde şahit oldu
Hadi bakalım herkesin gönlüne göre olsun
Yeni gelen arkadaşlar da hosgelmisler

Canımcım teşekkür ederim. Bakıyorum hemen ☺

Ben bu gidişle yumurtlayamicam sabah test yaptım gene silik çizgi biraz isim vardı hallettim bir baktım ki test durunca gene koyulasmis yanlız kızlar bugün benim kasiklarim çok agriyo hafiften akıntı da başladı akşam üstü tekrar test yapamamış bu da testimin resmi yanlı z durunca böyle olmus

Eklentiler

• 1490010637664-418287724.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 51
Canim aksam benim adamda testleri gorunce yinemi basladin diyerek sakayla cikisti , yok csnim sadece ne zaman yumurtladigimi takip ediyorum dedim . Yeter uc cocuk falan dedi tosunlarimiz var dedi bende birde prensesimiz olsun dedim oda guldu , erkekler erkege doymuyor . Sonra iki numaramiz kiz guzeli , once dedimki fenami olur bi prensesin olur babasi sana benzer dedim . Bana benzerse evde kalir aman haa dedi ozaman iki numara olan ardaya benzesin dedim guzelya hani , yok dedi disarda ki it kopukla ugrastirma dedi, geride hayirli evlat saliha bi kiz olsun ins diye dua ettik . Uzun lafin kisasi erkek cocuklarini tercih ediyo aman icten ice bi kizda istiyo ama bana cok caktirmiyo nedense .. ama 4'te oglan olur diye benide gicik etmiyor degil hani

İkisi de ayni koyulukta olmali bu sekilde degil cnm diger cizgi cok ince cunku. Aksamada test yap belki yakindir dun iliski oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…