Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Arkadaslar meehaba bende varım ama benim kız yada erkek olsun fark etmez yeterki olsun bende meryem suresini okuyorum rabbik ins kabul eder duamı bende hamis olurum:)

ardaemre merhaba canim. Ne guzel Rabbim saglikla kizina kavustursun insAllah. Bir yontem denedin mi? Bizde topiktwki arkadaslarla kiz bevek icin arastirma ve calisma icerisindeyiz. Bize yardimci olabilir misin?

Canim benim Allah yardimcin olsun insaAllah .. zamanla duzelir ve ins esinin evliliginize ve sana bakis acisi degisir . Keske bazen buyuklerde kucuklere karsi cahildir genctir diyerek biraz daha anlayisli olsalar..

Hos geldin canim

Bana uyar canim iyi fikir

Zannedersem yok canim ben yeni başladım ama ben daha önce duymuştum çocuğu olmayipta okuyunca hamile kalanları ne zamandır bebek istiyorsunuz
Canm 8 ay olcak nisanda merak ettim bu topikte kalan varmi diye :) yurekten umudunu kaybetmeyerek okursak hepimizin hamike kalcgmza inanayrz yeterki inanalm :) 5. Gunndym duanın ben ya sen cnm ilk cock mu ?

Ben ogluma hamile kalmadan once okumustum bitirdikten sonra da yanlis hatirlamiyosam 1 hafta 10 gun icinde ogrenmistim hamileligimi ustelik ayda iki iliski ile olmaz.heralde dedigim aydi
Ne guzel canm ya evet okudum okuyup hamile kalanları ben cocgm olsun istiyorum cinsiyete onem vermyrm yeterki olsun duam kabul olsun istyrm ins olur :)

Benim de icim kipir kipir oluyo kizim sozcugune .. canim ben 34 yasinda uc tane oglusum var hepsinin arasida 5 yas neredeyse . En kucugum 9,5 aylik . Bende bi cilginlik yapip bu son ikiyide bir arada buyuteyim diye . Ben yurt disindayim annelik iznim bitmek uzere ve is bulmam gerekiyo isi bulmadanda bebis planini erteledim biraz o yuzden size yeti bilmem icin bana dua edinki hemen isi bulup bebisimi kizimiiii yapiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…