- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.781
Hosgeldin cnm.Canımcım teşekkür ederim. Bakıyorum hemen ☺
Dun sabah olmuştu akşam çizgiler koyulasirsa ilişki için dün geç değildi inşallahİkisi de ayni koyulukta olmali bu sekilde degil cnm diger cizgi cok ince cunku. Aksamada test yap belki yakindir dun iliski oldumu
Inşallah en yakın zamanda kavuştursun bebeğin e aramıza hoş geldinArkadaslar meehaba bende varım ama benim kız yada erkek olsun fark etmez yeterki olsun bende meryem suresini okuyorum rabbik ins kabul eder duamı bende hamis olurum:)
Aksam ikisi de ayni koyuluga gelirse ve yarin pic olursa tam zamaninda kesilmis olur cnm spermin 3 gun yasadigini dusunursek normal olur. Ama aksam koyulasma olmazsa iliskiye devam.Dun sabah olmuştu akşam çizgiler koyulasirsa ilişki için dün geç değildi inşallah
Canim benim Allah yardimcin olsun insaAllah .. zamanla duzelir ve ins esinin evliliginize ve sana bakis acisi degisir . Keske bazen buyuklerde kucuklere karsi cahildir genctir diyerek biraz daha anlayisli olsalar..Canım ben düzgün şekilde de soyledim.tartistigimizda oldu.yok anlamıyor.yabanci yermiymis.daginik olsa ne olurmuş?Bana göre de öyle değil işte el kızıyım gelinim ben diyorum.susarlar susarlar zamanı geldiğinde söylerler buna eminim yasadiklarimdan.ben eşime ailesini kotulemem elbette,her zaman yoluna göre söyleme tercihindeyim.ama gel Gorki bu konuda beni anlamıyor ben yanlışım.
Tabi böyle olunca da ben soguyorum.zaten kaynanam özellikle soğuk biri.iki yıl önce bana küsüp gitti evimden daha evine gelmem diyerek,kaldiki annemle nasıl konustuysam öyle konusmustum ona rağmen alındı.ama ona rağmen iki üç kez geldi evime.normalde kapima gelip nasıl torunum demezler.bekarken zırt pırt gelen insanlar cocukdan sonra en basit şeye darilir oldu..Eee onlar büyükse bende küçüğüm benim hiç yokmu darginligim,cokkkkk..Uzun lafın kısası artık sevmiyorum hiç birini,bana göre sadece mecburiyet var görüşmede.5.5 yıllık evliyim canım..Eşim boyleykende ikinci cocukda dusundurmuyor değil.onda böyle komutan er ilişkileri olduğu sürece.....
Howbulduk canm peki aranizda meryem suresini okuyup hamile kalan var mı?Inşallah en yakın zamanda kavuştursun bebeğin e aramıza hoş geldin
Hos geldin canimEmojileri bile özlemişimmmm Herneysee bende iki paşa annesiyim ve bir prenses istiyorumm üstelik 10 aylık paşamm bir delilik peşindeyim rabbim nasip eder inşşalh Whiteandblue benide listeye alırmısın canım ben sayfa birden başlıyorum okumaya size yetiştiğimde yorum yazmaya başlarım inşalh geliyorum son sürat
Zaman geçtikçe ilişkiye girmeye de korkuyorum bide birden catlarsa diyeAksam ikisi de ayni koyuluga gelirse ve yarin pic olursa tam zamaninda kesilmis olur cnm spermin 3 gun yasadigini dusunursek normal olur. Ama aksam koyulasma olmazsa iliskiye devam.
Zannedersem yok canim ben yeni başladım ama ben daha önce duymuştum çocuğu olmayipta okuyunca hamile kalanları ne zamandır bebek istiyorsunuzHowbulduk canm peki aranizda meryem suresini okuyup hamile kalan var mı?
Ben ogluma hamile kalmadan once okumustum bitirdikten sonra da yanlis hatirlamiyosam 1 hafta 10 gun icinde ogrenmistim hamileligimi ustelik ayda iki iliski ile olmaz.heralde dedigim aydiHowbulduk canm peki aranizda meryem suresini okuyup hamile kalan var mı?
Bana uyar canim iyi fikirArkadaslar soyle bir fikrim geldi evi toplarken siz ne dersiniz?
Her gun bir arkadasimiz icin gruptan 41 meryen suresi okuyalim. Muminin mumine duasi en buyuk duaymis. Herkes musait oldugunda turkce yada arapcadan okur kac tane okuyabilirse o kadar alir. Ne dersiniz. Zaten turkceden on dk bile surmuyor. Kabul edrrseniz bas sayfadan once hamile arkadsslarimizdan sonra da bat tarihi sonra denemelerle boyle bir dongu yapalim. Sadece cumartesi pazar ara verelim. Ne dersiniz yapabilir miyiz? Her aksam da bittigini arkadasimiza soyleriz o da duasini yapar. Olur mu?
Cevap bekliyorum canlar...
zuleyha83 @hayatsn Pamuk13 sessizcekimsesizce @papatya1994 @Birdemetumut @Ebru5050 Bursalim 123 @muzikk04
Canm 8 ay olcak nisanda merak ettim bu topikte kalan varmi diye :) yurekten umudunu kaybetmeyerek okursak hepimizin hamike kalcgmza inanayrz yeterki inanalm :) 5. Gunndym duanın ben ya sen cnm ilk cock mu ?Zannedersem yok canim ben yeni başladım ama ben daha önce duymuştum çocuğu olmayipta okuyunca hamile kalanları ne zamandır bebek istiyorsunuz
Ne guzel canm ya evet okudum okuyup hamile kalanları ben cocgm olsun istiyorum cinsiyete onem vermyrm yeterki olsun duam kabul olsun istyrm ins olur :)Ben ogluma hamile kalmadan once okumustum bitirdikten sonra da yanlis hatirlamiyosam 1 hafta 10 gun icinde ogrenmistim hamileligimi ustelik ayda iki iliski ile olmaz.heralde dedigim aydi
Hosgeldin canim. İnsAllah tez vakitte kavusursun bebisine canim. Allah kabul etsin insAllah.Arkadaslar meehaba bende varım ama benim kız yada erkek olsun fark etmez yeterki olsun bende meryem suresini okuyorum rabbik ins kabul eder duamı bende hamis olurum:)
Benim de icim kipir kipir oluyo kizim sozcugune .. canim ben 34 yasinda uc tane oglusum var hepsinin arasida 5 yas neredeyse . En kucugum 9,5 aylik . Bende bi cilginlik yapip bu son ikiyide bir arada buyuteyim diye . Ben yurt disindayim annelik iznim bitmek uzere ve is bulmam gerekiyo isi bulmadanda bebis planini erteledim biraz o yuzden size yeti bilmem icin bana dua edinki hemen isi bulup bebisimi kizimiiii yapiyimmSadece şından korkuyorum hemen peşine kalınan hamılelıkte aynı cinsiyet olma olasılığı çok fazla gibi varmı aranızda yaş aralığı yakın aynı veya farklı cinsiyet bebekleri olan kk topik açtım ama yazan olmadı pek
Hosbuldik canm amin ins hepmiz kavusuruz ins canm ya :)Hosgeldin canim. İnsAllah tez vakitte kavusursun bebisine canim. Allah kabul etsin insAllah.
Ne güzelll yaaa@ceyagem arkadasimiz yumurtlamaya 2 gun kala birakmis iliskiyi kizi olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?