Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
ardaemre merhaba canim. Ne guzel Rabbim saglikla kizina kavustursun insAllah. Bir yontem denedin mi? Bizde topiktwki arkadaslarla kiz bevek icin arastirma ve calisma icerisindeyiz. Bize yardimci olabilir misin?
Merhaba öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin gönlünüzün muradını versin inş bana bir yakınım Fatma ana eli otunu getirdi ona Meryem süresi okudum niyet ettim bir parça kopardım ve sütyenimde taşıdım sürekli ilişki sırasında bile elimdeydi banyo yaparken çıkardım üstünden sadece ve adet bitiminden sonra bir gün boş bir gün dolu değerlendirdim diğer adetime kadar birde her ilişkiden sonra hep sol tarafıma yattım bunu bana çok kişi söylemişti Rabbim nasip etti hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inş Rabbim sizlerde nasip etsin

İki oğlandan sonra mucize gibi geldi ben hep bu çocuğumda erkek dedim rüyamda hep erkek gördüm nasip oldu dualarımdasınız

RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN CNM

bir kızım var rabbim nasip ederse bir kızım daha olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ,

Mutlaka bir donem her evde yasaniyor cnm..sana 10 yillik birikimimle sunu soyleyeyim cnm..erkege ailesiyle ilgili koti seyler vs..soylemiceksin.sen hakli olsanda haklisin demez esin...me olursa olsun esinden yana ol.sasirsın...ona herzamankinden daha iyi ol onlarin yaninda..bak zamanla onunda degistigini goreceksin..eger esini seviyorsan evliligini Allah korusun bitirme dusuncen yoksa mutlaka dene cnm..erkek ruhu oksansin ister..hatta sen gidelim de hadi annenlere gidelim de.zamanla bibakmissin annene bile sık sık gitmissiniz..insanin ailesi onemli cani cigeri ama eşlerimizi Allah basimizdan eksik etmesin..bide dokun surekli..koluna yanagina sevginizi tekrardan olustur cnm...aslinda bunu kendin icin cocugun icin yapmis olacaksin. Cunku sonucunda sen mutlu olacaksin cnm.

Kizlarr masaAllah topik doluyo git gide .. yanliz ben karistirabilirim o yuzden ayni soruyu sorabilirim kusuruma bakmayin simdiden ..

Yeni gelenler hepinizde hosgeldiniz canlar

Bu arada fatma ana otu ne oluyo??

Bugun den basliyormuyuz okumaya ve meryem suresiylemi basliyoruz kizlarrr

Olsun cnm napsin o an oyle gelmis icinden soylemis ..olsun takma..amin ins..

Hosgeldin cnm

Cnm ben dun basladim meryemsuresini okumaya 41 i tanamlicam..ama katilirim sizede..

Canim meryem suresi yasinden daha kisa ve cocuk icin daha etkili. Cok arkadas tarafindan denenmis. Arapca bilmiyorsan turkceden de okuyabilirsin. Yinede sen bilirsin.
ewet duydum onu biliyorum

Ben 33 yaşındayım 13 ve 15 yaşında iki oğlum var bunca yıl sonra tekrar bebek istiyoruz
Yaaa ne gzeldir o eve bebek bide kız olursa ohhh yemede yanında yat
bazı aylarda strese dayanıklı olablır sıkma kendini acelen yoksa atla bu ayı bnce

@ceyagem arkadasimiz yumurtlamaya 2 gun kala birakmis iliskiyi kizi olmus.
ayy ne gzelll maşşlh sağlıkla büyütsün inşşaşh

Hos geldin canim
Kızları buluruzda hoşbulurız inşşalh canım rabbim nasip etsin hepimize

inşşalh canım benimkide çok ufak bilmiyorum naparımmm ama işte gönlüm istiyo sonra allah böyle yazmış diyorum hayel kırıklığına uğramaktanda korkuyorum bilmiyorum ama inanaıyorum ve rabbimden istiyorum allahım sen sağlıkla prenseslerimizi bize nasip eyle umarım en kısa zamanda işini bulursunda prenses için vaktin olur biraz daha

İki oğlandan sonra mucize gibi geldi ben hep bu çocuğumda erkek dedim rüyamda hep erkek gördüm nasip oldu dualarımdasınız
yaaaaa maşşalhhhh doğuma az kalmış ama doğduktan sonrada bırakma bizi umut oldun içime

hoşbuldum inşallh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…