- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.801
Merhaba öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin gönlünüzün muradını versin inş bana bir yakınım Fatma ana eli otunu getirdi ona Meryem süresi okudum niyet ettim bir parça kopardım ve sütyenimde taşıdım sürekli ilişki sırasında bile elimdeydi banyo yaparken çıkardım üstünden sadece ve adet bitiminden sonra bir gün boş bir gün dolu değerlendirdim diğer adetime kadar birde her ilişkiden sonra hep sol tarafıma yattım bunu bana çok kişi söylemişti Rabbim nasip etti hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inş Rabbim sizlerde nasip etsinardaemre merhaba canim. Ne guzel Rabbim saglikla kizina kavustursun insAllah. Bir yontem denedin mi? Bizde topiktwki arkadaslarla kiz bevek icin arastirma ve calisma icerisindeyiz. Bize yardimci olabilir misin?
Hosgeldin cankm. Ins bebegine kavusursu sendeArkadaslar meehaba bende varım ama benim kız yada erkek olsun fark etmez yeterki olsun bende meryem suresini okuyorum rabbik ins kabul eder duamı bende hamis olurum:)
İki oğlandan sonra mucize gibi geldi ben hep bu çocuğumda erkek dedim rüyamda hep erkek gördüm nasip oldu dualarımdasınız
Âmin inşRABBİM DUALARINI KABUL ETSİN CNM
bir kızım var rabbim nasip ederse bir kızım daha olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ,
Mutlaka bir donem her evde yasaniyor cnm..sana 10 yillik birikimimle sunu soyleyeyim cnm..erkege ailesiyle ilgili koti seyler vs..soylemiceksin.sen hakli olsanda haklisin demez esin...me olursa olsun esinden yana ol.sasirsın...ona herzamankinden daha iyi ol onlarin yaninda..bak zamanla onunda degistigini goreceksin..eger esini seviyorsan evliligini Allah korusun bitirme dusuncen yoksa mutlaka dene cnm..erkek ruhu oksansin ister..hatta sen gidelim de hadi annenlere gidelim de.zamanla bibakmissin annene bile sık sık gitmissiniz..insanin ailesi onemli cani cigeri ama eşlerimizi Allah basimizdan eksik etmesin..bide dokun surekli..koluna yanagina sevginizi tekrardan olustur cnm...aslinda bunu kendin icin cocugun icin yapmis olacaksin. Cunku sonucunda sen mutlu olacaksin cnm.Kızlar günaydın akşamki kadar kotu değilim.tesekkur ederim.inanin buraya giriyorum kafam dağılıyor..Misafir gelmesinden yana rahatsız değilim elbette başım üstüne ama habersiz geliyorlar yani benim haberim yokken.oglen oğlanı uykuya yatırırken eşimin tel çaldı tabi sormadım o da bişey söylemedi.eltim aramış meğerse..1-2 saat sonra da eşim dolap kurarken abisi watsapdan yazmış annemlere geliyoruz diye..Tam bende dolabını kuruldu mutfak talan diğer tarafları söylemiyorum.yerlestiriyorum.paldir küldür kaynana kayınpeder eltimler gelmezmi..anoayamadigim neden benim haberim yok bu evde bende yaşıyorum.yanlismiyim.tabi ki çıban başı eşim..Sözde haberi yokmuş..Normalde de zaten kaynım komutan eşim er...X gel x git x şunu böyle yap x şunu şöyle yap..En basiti uzun saç yakistirmiyorum sana dedim bı gün eşime yok ya uzatcam dedi sen bilirsin dedim bı zaman geçti kaynimlarla ortamdayiz,eşime oğlum uzun saç iyi olmamış kestir dedi gitti bir hafta sonra kestirdi..Düşünün yani..İnsan yerine koydurmuyor ailesinin içinde..evlendigimden beri sadece ailesi yüzünden anlasamiyoruz.ben yanında robot gibi gel y git y ,sanki zorla gidiyormusum gibi oluyor..Plan yapılır en son benim haberim olur uymam gerekir...Annesi babası yanında espiri gırla..Neden olumsuz bişey duyarlarsa bizle alakalı üzülürler...Gibi gibi..Canım sıkılıyor insan yerine konulmamam.yanlismiyim?
Annem yanlız bir kadın tek damat başka çocuğu yok annemin bir ben..Bir gün kapısını çalıp yoklamis değil..Lafa gelince annesini de yoklamiyormus..
Ya ben artık ailesiyle görüşmek istemiyorum mutsuz ediyorlar beni..Ne yapmalıyım sizce..Çıkış yolu bulmak istiyorum..Benim fikrim sorulmuyorsa o ortamda isim ne?
Konu dışı kızlar hakkınızı helal edin,dünden beri çok üzgünüm.esim her defasında ailesi yüzünden yerer beni((
Hosbulduk canm ins hepimjz kavusuruz yakn zamanda canm ya:)sennde ikinci cocgn galibaHosgeldin cankm. Ins bebegine kavusursu sende
Olsun cnm napsin o an oyle gelmis icinden soylemis ..olsun takma..amin ins..Gunaydin ben de cok sinirliyim desem yeri kizlar sabah esim diyoki ogluma bakarak su oglana baktikca bitane daha oglum olsun diyorum deyince ben de Allah sana erkek cocuk vermesin bir daha dedim tovbeee cektii ya bile bile sinirimi bozuyo insallah Allah dualarimizi kabul edip hayırlı sağlıklı kız evlat verir hepimize
Hosgeldin cnmEmojileri bile özlemişimmmm Herneysee bende iki paşa annesiyim ve bir prenses istiyorumm üstelik 10 aylık paşamm bir delilik peşindeyim rabbim nasip eder inşşalh Whiteandblue benide listeye alırmısın canım ben sayfa birden başlıyorum okumaya size yetiştiğimde yorum yazmaya başlarım inşalh geliyorum son sürat
Cnm ben dun basladim meryemsuresini okumaya 41 i tanamlicam..ama katilirim sizede..Arkadaslar soyle bir fikrim geldi evi toplarken siz ne dersiniz?
Her gun bir arkadasimiz icin gruptan 41 meryen suresi okuyalim. Muminin mumine duasi en buyuk duaymis. Herkes musait oldugunda turkce yada arapcadan okur kac tane okuyabilirse o kadar alir. Ne dersiniz. Zaten turkceden on dk bile surmuyor. Kabul edrrseniz bas sayfadan once hamile arkadsslarimizdan sonra da bat tarihi sonra denemelerle boyle bir dongu yapalim. Sadece cumartesi pazar ara verelim. Ne dersiniz yapabilir miyiz? Her aksam da bittigini arkadasimiza soyleriz o da duasini yapar. Olur mu?
ewet duydum onu biliyorumCanim meryem suresi yasinden daha kisa ve cocuk icin daha etkili. Cok arkadas tarafindan denenmis. Arapca bilmiyorsan turkceden de okuyabilirsin. Yinede sen bilirsin.
Yaaa ne gzeldir o eve bebek bide kız olursa ohhh yemede yanında yatBen 33 yaşındayım 13 ve 15 yaşında iki oğlum var bunca yıl sonra tekrar bebek istiyoruz
bazı aylarda strese dayanıklı olablır sıkma kendini acelen yoksa atla bu ayı bnceBen bu gidişle yumurtlayamicam sabah test yaptım gene silik çizgi biraz isim vardı hallettim bir baktım ki test durunca gene koyulasmis yanlız kızlar bugün benim kasiklarim çok agriyo hafiften akıntı da başladı akşam üstü tekrar test yapamamış bu da testimin resmi yanlı z durunca böyle olmus
Ben henuzhamile degilim en kucugum 9,5 aylik uc oglum var . Ben 4'cuye niyetliyimHosbulduk canm ins hepimjz kavusuruz yakn zamanda canm ya:)sennde ikinci cocgn galiba
ayy ne gzelll maşşlh sağlıkla büyütsün inşşaşh@ceyagem arkadasimiz yumurtlamaya 2 gun kala birakmis iliskiyi kizi olmus.
Kızları buluruzda hoşbulurız inşşalh canım rabbim nasip etsin hepimizeHos geldin canim
inşşalh canım benimkide çok ufak bilmiyorum naparımmm ama işte gönlüm istiyo sonra allah böyle yazmış diyorum hayel kırıklığına uğramaktanda korkuyorum bilmiyorum ama inanaıyorum ve rabbimden istiyorum allahım sen sağlıkla prenseslerimizi bize nasip eyle umarım en kısa zamanda işini bulursunda prenses için vaktin olur biraz dahaBenim de icim kipir kipir oluyo kizim sozcugune .. canim ben 34 yasinda uc tane oglusum var hepsinin arasida 5 yas neredeyse . En kucugum 9,5 aylik . Bende bi cilginlik yapip bu son ikiyide bir arada buyuteyim diye . Ben yurt disindayim annelik iznim bitmek uzere ve is bulmam gerekiyo isi bulmadanda bebis planini erteledim biraz o yuzden size yeti bilmem icin bana dua edinki hemen isi bulup bebisimi kizimiiii yapiyimm
yaaaaa maşşalhhhh doğuma az kalmış ama doğduktan sonrada bırakma bizi umut oldun içimeİki oğlandan sonra mucize gibi geldi ben hep bu çocuğumda erkek dedim rüyamda hep erkek gördüm nasip oldu dualarımdasınız
hoşbuldum inşallh canımHosgeldin cnm
Yok canım üçüncü iki oğlum var 13 ve 15 yaşında birde kizim olsa ne güzel olurCanm 8 ay olcak nisanda merak ettim bu topikte kalan varmi diye :) yurekten umudunu kaybetmeyerek okursak hepimizin hamike kalcgmza inanayrz yeterki inanalm :) 5. Gunndym duanın ben ya sen cnm ilk cock mu ?
Kanmı verdin keşke biraz daha bekleseydin canım çok şaibeli verdiğin tarihWhiteandblue canım test 2.0 çıktı biliyodum aslında bu kadar erken varsa bile çıkmaz adetime daha 11 gün var
Masallah canm ya ins olur ben aranzda en kucugum heralde cnm yasm 20 ya :)Yok canım üçüncü iki oğlum var 13 ve 15 yaşında birde kizim olsa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?