- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.821
Ay canı m ne güzel iki oğlundan sonra kızı bulmak allah bize de nasip etsin inşallah çok sevin dim senin adınaİki oğlandan sonra mucize gibi geldi ben hep bu çocuğumda erkek dedim rüyamda hep erkek gördüm nasip oldu dualarımdasınız
gelicek inşşlh hayatım sadece biraz sabır acele etme bi makalede okudum her yöntemi 2 ay deneyin diye sonra değişik yöntemlere geçinYok canım üçüncü iki oğlum var 13 ve 15 yaşında birde kizim olsa ne güzel olur
Masallah canm ins olur 4.cüde olur en yakn zamanda ins ben okudim bugn duayı canm ben arapca degil latince seklinde okuyorum duayı olede kabul olur demeBen henuzhamile degilim en kucugum 9,5 aylik uc oglum var . Ben 4'cuye niyetliyim
Daha once hic test yaptirsin mi canim hic degerin 2 cikti mi? Benim en yuksek 0.3 cikardi hep mesela 2 de goreceli gibi geldi bana sanki ama umutlandirmakta istemem acikcasiWhiteandblue canım test 2.0 çıktı biliyodum aslında bu kadar erken varsa bile çıkmaz adetime daha 11 gün var
Insallah canim hayirlisiyla sagligiyla gonlyne gore en kisa zamanda gelsin insallah miniginNe guzel canm ya evet okudum okuyup hamile kalanları ben cocgm olsun istiyorum cinsiyete onem vermyrm yeterki olsun duam kabul olsun istyrm ins olur :)
Ay ne guzel umut oldun icimize. Rabbim bizede tattirsin bu duyguyu. Duauncesi bile nasil heyecan veriyor anlatamam. İnsAllah saglikla kavusursun cnm kizina. Sende biİm dualarimizdasin. Arada bize de ugra canim. Biz seni listemize ekliyoruz kinumut ol isik.ol bize canim. Benimde iki oglum var Rabbim.birde kiz nsip etsin insAllah...Merhaba öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin gönlünüzün muradını versin inş bana bir yakınım Fatma ana eli otunu getirdi ona Meryem süresi okudum niyet ettim bir parça kopardım ve sütyenimde taşıdım sürekli ilişki sırasında bile elimdeydi banyo yaparken çıkardım üstünden sadece ve adet bitiminden sonra bir gün boş bir gün dolu değerlendirdim diğer adetime kadar birde her ilişkiden sonra hep sol tarafıma yattım bunu bana çok kişi söylemişti Rabbim nasip etti hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inş Rabbim sizlerde nasip etsin
Canimsin saol bitanem Allah sizden de razi olsun. Sizlerin sayesinde oluyor bu aslinda. Sizler olmasaniz bu kadar guzel arkadasliklar paylasimlar olamaz ki. Hepinizi cok seviyorum inan ki. Sevgi yurekten gelir ve hepinizin kiz evlada sahip olmasi icin her gece dua ediyorum.hep yuregimdesiniz. İnsAllah hepimizin kizi olsun gelecek nesillere umut olsunCanım sayfa kurucumuz seni varya tebrik ediyorum ilk defa bir kız topiği bu kadar sayfalara geldi kk açardım kız için hep erkek topiği inş. Biz inş. Kızlarımızı buluruz bizden sonrakilerde oku bilgilenir Allah razı olsun arkadaşım
İns canm :)aminInsallah canim hayirlisiyla sagligiyla gonlyne gore en kisa zamanda gelsin insallah minigin
Cevap verwrek beni ve arkadaslarimi cok mutlu ettin canim. Allah razi olsunsenden. Saglikla kizina kavusman dilegimizle, dua ile.İki oğlandan sonra mucize gibi geldi ben hep bu çocuğumda erkek dedim rüyamda hep erkek gördüm nasip oldu dualarımdasınız
Dusunsenize hepimizin de kizi oluyomus
Bacim bende katilmak istiyorum okuma listesine benide ekleyebilirsin insallah birbirimize edilen dua en makbul olanidir. Elbette birimizden birininki kabul olur Allahin izniyle canim :)Tamam canim okuyabilecekler listesine ekliyorum seni.
Mefhaba cnim hosgeldin. Rabbim.tekrar nasip etsin canim.RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN CNM
bir kızım var rabbim nasip ederse bir kızım daha olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ,
Ekledim canim insAllahnhepimiz kavusuruz prenseslerimize Rabbimin izniyle.Bacim bende katilmak istiyorum okuma listesine benide ekleyebilirsin insallah birbirimize edilen dua en makbul olanidir. Elbette birimizden birininki kabul olur Allahin izniyle canim :)
züleyha kim onu çıkaramadım
Onunda üc oglu varya kiz bizim zülüzüleyha kim onu çıkaramadım
Whiteandblue canim biz bir grupta yasin okumustuk pazartesi persembe gunleri mesela pazartesi gunu whiteandblue icin isteyen yasin okusun seklinde o daha kolay olur cunku suan herkes kendi meryem suresine basladi herkes kendi okusun meryem suresini biz de yasin okuyalim olur mu her hafta da olabilir mesela bu hafta hem pazartesi hem persembe tek kisi icin okunsun seklinde[/QUOT evet yadin okuyabiliriz.meryem suresini bizim din hocamizda kendin okusan daha iyi dedi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?