Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben henuzhamile degilim en kucugum 9,5 aylik uc oglum var . Ben 4'cuye niyetliyim
Masallah canm ins olur 4.cüde olur en yakn zamanda ins ben okudim bugn duayı canm ben arapca degil latince seklinde okuyorum duayı olede kabul olur deme

Ay ne guzel umut oldun icimize. Rabbim bizede tattirsin bu duyguyu. Duauncesi bile nasil heyecan veriyor anlatamam. İnsAllah saglikla kavusursun cnm kizina. Sende biİm dualarimizdasin. Arada bize de ugra canim. Biz seni listemize ekliyoruz kinumut ol isik.ol bize canim. Benimde iki oglum var Rabbim.birde kiz nsip etsin insAllah...

Canimsin saol bitanem Allah sizden de razi olsun. Sizlerin sayesinde oluyor bu aslinda. Sizler olmasaniz bu kadar guzel arkadasliklar paylasimlar olamaz ki. Hepinizi cok seviyorum inan ki. Sevgi yurekten gelir ve hepinizin kiz evlada sahip olmasi icin her gece dua ediyorum.hep yuregimdesiniz. İnsAllah hepimizin kizi olsun gelecek nesillere umut olsun
Dua ile Allah aski ile sevgiyle gelsin meleklerimiz.

Kzlar ben adetten biteli4 gun oldu yumurtluyorum heralde akıntım var bende iyi degerlendiriyorum bu zamanları hamile kalma olasılıgm vardr deme 29-30 adet oluyorum ben

hayatsn ekledim canim

Kizlar aoyle yapalim. Mesela ilk bildigimiz yontemle hamile kalan arkadasimiz Pamuk13 un kizinolmasi niyetine 41 meryem suresi aciyorum. Bas sayfada sirayla yazacagim. Okuyan her aksam adet belirterek bu kafar okudum diye beni etiketlesin. 41 adet doldugunda bat listesine gore devam edelim olur mu? Uygun mudur canlarim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…