Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
pamuk hamılemi takvimi yok ama

Cevap verwrek beni ve arkadaslarimi cok mutlu ettin canim. Allah razi olsunsenden. Saglikla kizina kavusman dilegimizle, dua ile.
Allah razı olsun sizdende her zaman elimden geldiğince yanınızda olmaya çalışırım Doğuma girmeden adlarınızı yazarsınız bana dua ederim size isminizle

Meryem suresine katılcak arkadaşlardan bişey rica ediyorum izninizle ilk benim adıma okunacak şimdiden teşekkür ederim şöyle niyet edebilirmisiniz neticede bu hamile kalmak için de okunuyor ya (ismim Nur bu arada ) hz.Meryem gibi Saliha bi kız/ nasip et derseniz sevinirm arkadaşlar

Kizlar bugun cok giremedim topige..yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.ne guzel oldu cogaldik..pamuk13 ben okursam bugun mutlaka haber vericem..opyrm hepinizi.

Kizlar ben okudum pamuk13 icin meryem suresi..dun bende kendim icin basladim..onuda okucam oyuzden 1 tane okuyabildim..hz meryem gibi Saliha bi kizin olsun cnm amin.

Benimkide ufak iste bir arada buyusunler istiyorum digerinin arasi hep 5'er yas o yuzden sikinti cekmedim bu sefer bi minik gelirse iki kucugum olacak eminim zor olacak ama olsun hayirli saglikli bi kizimiz gelsinde ins

Masallah canm ins olur 4.cüde olur en yakn zamanda ins ben okudim bugn duayı canm ben arapca degil latince seklinde okuyorum duayı olede kabul olur deme
InsaAllah canim .. latincede okunur neden okunmasin . Ben arapca okuyorum ama anlayamadigim icin turkce mealli okumayi tercih ediyorum anliyarak okumak daha guzel olur diye dusunuyorum

InsaAllah canim .. latincede okunur neden okunmasin . Ben arapca okuyorum ama anlayamadigim icin turkce mealli okumayi tercih ediyorum anliyarak okumak daha guzel olur diye dusunuyorum
Canm asagda turkce mealide yazyr ikisinde okyabiliyorum anlcn anlamınida biliyorum :) ins olurda alrz bole tatli pembis elbiseler cok guzel seyler var kiz cocklari icin :) cnm bana atarmsn okudgn yern linkini

Cok uygundur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…