- 8 Aralık 2015
- 252
- 438
- 33
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.841
pamuk hamılemi takvimi yok amahayatsn ekledim canim
Kizlar aoyle yapalim. Mesela ilk bildigimiz yontemle hamile kalan arkadasimizPamuk13 un kizinolmasi niyetine 41 meryem suresi aciyorum. Bas sayfada sirayla yazacagim. Okuyan her aksam adet belirterek bu kafar okudum diye beni etiketlesin. 41 adet doldugunda bat listesine gore devam edelim olur mu? Uygun mudur canlarim?
Allah razı olsun sizdende her zaman elimden geldiğince yanınızda olmaya çalışırım Doğuma girmeden adlarınızı yazarsınız bana dua ederim size isminizleCevap verwrek beni ve arkadaslarimi cok mutlu ettin canim. Allah razi olsunsenden. Saglikla kizina kavusman dilegimizle, dua ile.
Allah razı olsun Rabbim sizinde kalbinize göre versin inşAy canı m ne güzel iki oğlundan sonra kızı bulmak allah bize de nasip etsin inşallah çok sevin dim senin adına
Meryem suresine katılcak arkadaşlardan bişey rica ediyorum izninizle ilk benim adıma okunacak şimdiden teşekkür ederim şöyle niyet edebilirmisiniz neticede bu hamile kalmak için de okunuyor ya (ismim Nur bu arada ) hz.Meryem gibi Saliha bi kız/ nasip et derseniz sevinirm arkadaşlarhayatsn ekledim canim
Kizlar aoyle yapalim. Mesela ilk bildigimiz yontemle hamile kalan arkadasimizPamuk13 un kizinolmasi niyetine 41 meryem suresi aciyorum. Bas sayfada sirayla yazacagim. Okuyan her aksam adet belirterek bu kafar okudum diye beni etiketlesin. 41 adet doldugunda bat listesine gore devam edelim olur mu? Uygun mudur canlarim?
Hamileyim canım da ben kk da yeniyim takvim falan bilmiyorum hem kaç haftalık hamileyim Onuda bilmiyrm Çarşamba doktorda netleşecek Allah hepimize nasip etsinpamuk hamılemi takvimi yok ama
Geçen ay 0.43 çıkmıştı ama 3 4 ay önce yine 2 çıkmıştıDaha once hic test yaptirsin mi canim hic degerin 2 cikti mi? Benim en yuksek 0.3 cikardi hep mesela 2 de goreceli gibi geldi bana sanki ama umutlandirmakta istemem acikcasi
Benimkide ufak iste bir arada buyusunler istiyorum digerinin arasi hep 5'er yas o yuzden sikinti cekmedim bu sefer bi minik gelirse iki kucugum olacak eminim zor olacak ama olsun hayirli saglikli bi kizimiz gelsinde insayy ne gzelll maşşlh sağlıkla büyütsün inşşaşh
Kızları buluruzda hoşbulurız inşşalh canım rabbim nasip etsin hepimize
inşşalh canım benimkide çok ufak bilmiyorum naparımmm ama işte gönlüm istiyo sonra allah böyle yazmış diyorum hayel kırıklığına uğramaktanda korkuyorum bilmiyorum ama inanaıyorum ve rabbimden istiyorum allahım sen sağlıkla prenseslerimizi bize nasip eyle umarım en kısa zamanda işini bulursunda prenses için vaktin olur biraz daha
yaaaaa maşşalhhhh doğuma az kalmış ama doğduktan sonrada bırakma bizi umut oldun içime
hoşbuldum inşallh canım
Cok erken canim henuz .. bi hafta kadar bekle cikar ozaman insWhiteandblue canım test 2.0 çıktı biliyodum aslında bu kadar erken varsa bile çıkmaz adetime daha 11 gün var
Ben basladimda biriremedim . Pamuk icin basliyoruz dimiKizlar ben okudum pamuk13 icin meryem suresi..dun bende kendim icin basladim..onuda okucam oyuzden 1 tane okuyabildim..hz meryem gibi Saliha bi kizin olsun cnm amin.
InsaAllah canim .. latincede okunur neden okunmasin . Ben arapca okuyorum ama anlayamadigim icin turkce mealli okumayi tercih ediyorum anliyarak okumak daha guzel olur diye dusunuyorumMasallah canm ins olur 4.cüde olur en yakn zamanda ins ben okudim bugn duayı canm ben arapca degil latince seklinde okuyorum duayı olede kabul olur deme
Aslinda isimleri soyleyerek okumak daha dogru olur diye duymustum ama bilmiyorumEvet cnm pamuk icin
Canm asagda turkce mealide yazyr ikisinde okyabiliyorum anlcn anlamınida biliyorum :) ins olurda alrz bole tatli pembis elbiseler cok guzel seyler var kiz cocklari icin :) cnm bana atarmsn okudgn yern linkiniInsaAllah canim .. latincede okunur neden okunmasin . Ben arapca okuyorum ama anlayamadigim icin turkce mealli okumayi tercih ediyorum anliyarak okumak daha guzel olur diye dusunuyorum
Cok uygundur kuzumhayatsn ekledim canim
Cnm ismi Nur arkadasin..yazmisti..bende oyle niyet ettim icimdenAslinda isimleri soyleyerek okumak daha dogru olur diye duymustum ama bilmiyorum
Ins canimCanm asagda turkce mealide yazyr ikisinde okyabiliyorum anlcn anlamınida biliyorum :) ins olurda alrz bole tatli pembis elbiseler cok guzel seyler var kiz cocklari icin :) cnm bana atarmsn okudgn yern linkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?