Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Insallah canim

Hoşgeldin canım sağlıkla al kızına,inşallah sıra ile bizede nasip olsun.evet Meryem Ana otunu duydum yanlız ben hamile kalamayan için duydum.atlet içine takılmasını.adet dongun ne kadar canım.kac gun suruyor.yumurtlaman ne zaman.adet dun bitti diyelim, bugün mu başladın ilişkiye..Kaç gün sürdü toplam ilişki.birde gün aşırı mı yoksa hergunmu oldu..Kimisi günaşırı ilişki diyorda.
K. bakma çok soru sordum

Ben ıkı Doğumdan sonra dış gebelik geçirdim sonra ark söyledi niyet et İnan olur diye bende o şekilde yaptım 28 gündü döngüm. 5 gün sürüyordu adet adetim bitti 5.gün abdest aldım 6.günü başladım bir gün yaptım bir gün yapmadım diğer adet dönemine kadar ovulasyon testi hikaye ark yaptı ama oğlu oldu gene sık ilişkide döl yatağında hep sperm oldu için yüksek ihtimal kız oluyor birde mutlaka sola yat o çok önemli ark sağına yat demiştim erkek olur aramızda 5 hafta var iki kızdan sonra oda oğlan annesi olucak inşallah

Ayy yerim seni cnm ya sorularin benim icimi okuyo..:))) merakim gidiyo sayende.

Son düzenleme:
Cnm benimle ayni dongun 28 gun de birm5 gun suruyo..peki nezaman durdurdun iliskiyi yumurtlama gunune nekadar once biraktin..kacinci gun yumurtan olusuyo..benimde 1 oglum var 2 aydir test ovuvtesti denedim..bu onumuzdeki 3 ay korunmasiz olmayi dusunuyorum..cvbini merakla bekliyorum cnm..okadar heycanliyimki gun yaklastikca..bu ay korundum ama.

Bak resim ekliyorum p.c die bi program var onu yükledim ben ordan ilişki olan günleri işaretliyorsun benim adetim 31inde bitmiş ben 1inde başlamışım bak resim ekliyorum ordan daha iyi anlarsınız kalp olanlar ilişki olan günler

Eklentiler

• IMG_6557.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bugün pek giremedim.oglanla ilgilendim mizmizdi...Yeni gelen arkadaşlarım tekrar hoşgeldiniz..
hayatsn canım bana yazdığın kağıdın resmini atıp watsapdan yollarmisin Meryem suresinin..Bende okudukça etiket atarım sana Whiteandblue

10-11-12-13 günleri Yumurtlama zamaninmiydi canım,sonra ne zaman adet baslangici

10-11-12-13 günleri Yumurtlama zamaninmiydi canım,sonra ne zaman adet baslangici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…