- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.861
Tamm canimCnm ismi Nur arkadasin..yazmisti..bende oyle niyet ettim icimden
Ben ciktisini aldim kagit elimde iyi oluyoIns canim
Ben burasini buldum. Ama cok var zaten youtubedende okunuyo
http://www.bilx.net/form/sureler/meryem-suresi-latin-okunusu-ve-turkce-meali/
Nick isimlerini bende karistiriyorum ya . Benim ki belli zaten zuleyhaAslinda isimlerimizi bilsek ya iyi olmazmi..ben özlem:)))
En iyisi degil mi:))
Nick isimlerini bende karistiriyorum ya . Benim ki belli zaten zuleyha
Ben ciktisini aldim kagit elimde iyi oluyo
Insallah canimMeryem suresine katılcak arkadaşlardan bişey rica ediyorum izninizle ilk benim adıma okunacak şimdiden teşekkür ederim şöyle niyet edebilirmisiniz neticede bu hamile kalmak için de okunuyor ya (ismim Nur bu arada ) hz.Meryem gibi Saliha bi kız/ nasip et derseniz sevinirm arkadaşlar
Hoşgeldin canım sağlıkla al kızına,inşallah sıra ile bizede nasip olsun.evet Meryem Ana otunu duydum yanlız ben hamile kalamayan için duydum.atlet içine takılmasını.adet dongun ne kadar canım.kac gun suruyor.yumurtlaman ne zaman.adet dun bitti diyelim, bugün mu başladın ilişkiye..Kaç gün sürdü toplam ilişki.birde gün aşırı mı yoksa hergunmu oldu..Kimisi günaşırı ilişki diyorda.Merhaba öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin gönlünüzün muradını versin inş bana bir yakınım Fatma ana eli otunu getirdi ona Meryem süresi okudum niyet ettim bir parça kopardım ve sütyenimde taşıdım sürekli ilişki sırasında bile elimdeydi banyo yaparken çıkardım üstünden sadece ve adet bitiminden sonra bir gün boş bir gün dolu değerlendirdim diğer adetime kadar birde her ilişkiden sonra hep sol tarafıma yattım bunu bana çok kişi söylemişti Rabbim nasip etti hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inş Rabbim sizlerde nasip etsin
Canm tesekkur ederim ben yarn kan versem mi ya akntm var benim birde adetim biteli4 gun oldu erken deme kan versem mi vermesem mi bilemedmIns canim
Ben burasini buldum. Ama cok var zaten youtubedende okunuyo
http://www.bilx.net/form/sureler/meryem-suresi-latin-okunusu-ve-turkce-meali/
Ben ıkı Doğumdan sonra dış gebelik geçirdim sonra ark söyledi niyet et İnan olur diye bende o şekilde yaptım 28 gündü döngüm. 5 gün sürüyordu adet adetim bitti 5.gün abdest aldım 6.günü başladım bir gün yaptım bir gün yapmadım diğer adet dönemine kadar ovulasyon testi hikaye ark yaptı ama oğlu oldu gene sık ilişkide döl yatağında hep sperm oldu için yüksek ihtimal kız oluyor birde mutlaka sola yat o çok önemli ark sağına yat demiştim erkek olur aramızda 5 hafta var iki kızdan sonra oda oğlan annesi olucak inşallahHoşgeldin canım sağlıkla al kızına,inşallah sıra ile bizede nasip olsun.evet Meryem Ana otunu duydum yanlız ben hamile kalamayan için duydum.atlet içine takılmasını.adet dongun ne kadar canım.kac gun suruyor.yumurtlaman ne zaman.adet dun bitti diyelim, bugün mu başladın ilişkiye..Kaç gün sürdü toplam ilişki.birde gün aşırı mı yoksa hergunmu oldu..Kimisi günaşırı ilişki diyorda.
K. bakma çok soru sordum
Ayy yerim seni cnm ya sorularin benim icimi okuyo..:))) merakim gidiyo sayende.Hoşgeldin canım sağlıkla al kızına,inşallah sıra ile bizede nasip olsun.evet Meryem Ana otunu duydum yanlız ben hamile kalamayan için duydum.atlet içine takılmasını.adet dongun ne kadar canım.kac gun suruyor.yumurtlaman ne zaman.adet dun bitti diyelim, bugün mu başladın ilişkiye..Kaç gün sürdü toplam ilişki.birde gün aşırı mı yoksa hergunmu oldu..Kimisi günaşırı ilişki diyorda.
K. bakma çok soru sordum
Cnm benimle ayni dongun 28 gun de birm5 gun suruyo..peki nezaman durdurdun iliskiyi yumurtlama gunune nekadar once biraktin..kacinci gun yumurtan olusuyo..benimde 1 oglum var 2 aydir test ovuvtesti denedim..bu onumuzdeki 3 ay korunmasiz olmayi dusunuyorum..cvbini merakla bekliyorum cnm..okadar heycanliyimki gun yaklastikca..bu ay korundum ama.Ben ıkı Doğumdan sonra dış gebelik geçirdim sonra ark söyledi niyet et İnan olur diye bende o şekilde yaptım 28 gündü döngüm. 5 gün sürüyordu adet adetim bitti 5.gün abdest aldım 6.günü başladım bir gün yaptım bir gün yapmadım diğer adet dönemine kadar ovulasyon testi hikaye ark yaptı ama oğlu oldu gene sık ilişkide döl yatağında hep sperm oldu için yüksek ihtimal kız oluyor birde mutlaka sola yat o çok önemli ark sağına yat demiştim erkek olur aramızda 5 hafta var iki kızdan sonra oda oğlan annesi olucak inşallah
Bak resim ekliyorum p.c die bi program var onu yükledim ben ordan ilişki olan günleri işaretliyorsun benim adetim 31inde bitmiş ben 1inde başlamışım bak resim ekliyorum ordan daha iyi anlarsınız kalp olanlar ilişki olan günlerCnm benimle ayni dongun 28 gun de birm5 gun suruyo..peki nezaman durdurdun iliskiyi yumurtlama gunune nekadar once biraktin..kacinci gun yumurtan olusuyo..benimde 1 oglum var 2 aydir test ovuvtesti denedim..bu onumuzdeki 3 ay korunmasiz olmayi dusunuyorum..cvbini merakla bekliyorum cnm..okadar heycanliyimki gun yaklastikca..bu ay korundum ama.
Ben bir tane okudum meryem suresi
10-11-12-13 günleri Yumurtlama zamaninmiydi canım,sonra ne zaman adet baslangiciBak resim ekliyorum p.c die bi program var onu yükledim ben ordan ilişki olan günleri işaretliyorsun benim adetim 31inde bitmiş ben 1inde başlamışım bak resim ekliyorum ordan daha iyi anlarsınız kalp olanlar ilişki olan günler
10-11-12-13 günleri Yumurtlama zamaninmiydi canım,sonra ne zaman adet baslangiciBak resim ekliyorum p.c die bi program var onu yükledim ben ordan ilişki olan günleri işaretliyorsun benim adetim 31inde bitmiş ben 1inde başlamışım bak resim ekliyorum ordan daha iyi anlarsınız kalp olanlar ilişki olan günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?