Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Benim 2 yaşında oğlum var adet ilk günü olan ilişkiden :)))
Canm demekki farkli arkdsmda adetin son gunu kaldi kiz cocugu olcak :) ins tutar benimde canm ackcası kiz cocguda istyrm tatli elbiseler giydirmek ne guzel smdiki kiyafetler :) aslnda olsunda fark etmez:)

Ne guzel .. ama bu yumurtlamaya yakinniliskiden korkuyorum ben yaa .. ben son ikide hep sagima yattim yani bildigimden degil saga yatmak daha hayirlidir dusuncesiyle .. ikinci oglumda adet bitiminden 10'cu gunu ve sadece 13'cu gunki iliskiden oldu. Ucuncude adet gununu sayarak 10'cu 11'ci ve yine 13'cu gunlerdeki iliskiden oldu .. yani bu yontemleri hic bilmiyordum ben bilseydim ona gore deneme yapardim . Ama gun asiri iliskiyi kiz icin bende duydum .
Benimde arkadasim iki oglu var suan hamile oda adetten sonraki ilk gun ve yumurtlamadan 2-3 gun once birakmis iliskiyi ve su an bi kizbebisi olacak

Tesekkur ederim cnm sagolasin
.14 undede kalp var ogundemi iliski oldu.yumurtlama gununmuydu ogun

Canim senin 10 11 12 ve 13 tarihlerin bosnu gecti ?? Birde tek sayili gunlerde iliskiye girin diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum

Aynen canım sık ilişki ve sola yat mutlaka tabiki allahın takdiri Rabbim ne derse o olur hepimizin gönlüne göre olsun herşey inş ama çok güzel bir duygu eşimle geçen konuşuyoruz odasını falan yaptık çaktırmıyor ama benden daha hevesli herşeyde pembe :) inş pembeli günler gelir sizide bulur

Ay canim ins .. bizde aksam kizimizolursa kime benzesin mihhabeti yapiyoruzkizi buldukta kime benziyecegini konusuyoruz amadusuncesi bile heyecan veriyo .. sabirsizlaniyorum bi an evvel isimi bulsamda baslasam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…