- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.881
Benim 2 yaşında oğlum var adet ilk günü olan ilişkiden :)))Kızlar bu arada adetin son gunu birlikte olanların genellikle kiz cocugu oluyor siz denediniz mi bu ay ben denedim bakalm:)
Evet yumurtlama dönemi genelde 12 gün oluyor benim ben 13.gün yapmışım sonra yapmadım adet olmadım zaten sonra hamile olduğumu ögrendim10-11-12-13 günleri Yumurtlama zamaninmiydi canım,sonra ne zaman adet baslangici
Benim 2 yaşında oğlum var adet ilk günü olan ilişkiden :)))Kızlar bu arada adetin son gunu birlikte olanların genellikle kiz cocugu oluyor siz denediniz mi bu ay ben denedim bakalm:)
Daha erken canim adetin yeni bitmisCanm tesekkur ederim ben yarn kan versem mi ya akntm var benim birde adetim biteli4 gun oldu erken deme kan versem mi vermesem mi bilemedm
Canm demekki farkli arkdsmda adetin son gunu kaldi kiz cocugu olcak :) ins tutar benimde canm ackcası kiz cocguda istyrm tatli elbiseler giydirmek ne guzel smdiki kiyafetler :) aslnda olsunda fark etmez:)Benim 2 yaşında oğlum var adet ilk günü olan ilişkiden :)))
Deme birazdaha bekliyim aslnda biliyorumda negatf ckcagni iste icim rhaatlasn dyeDaha erken canim adetin yeni bitmis
Ne guzel .. ama bu yumurtlamaya yakinniliskiden korkuyorum ben yaa .. ben son ikide hep sagima yattim yani bildigimden degil saga yatmak daha hayirlidir dusuncesiyle .. ikinci oglumda adet bitiminden 10'cu gunu ve sadece 13'cu gunki iliskiden oldu. Ucuncude adet gununu sayarak 10'cu 11'ci ve yine 13'cu gunlerdeki iliskiden oldu .. yani bu yontemleri hic bilmiyordum ben bilseydim ona gore deneme yapardim . Ama gun asiri iliskiyi kiz icin bende duydum .Ben ıkı Doğumdan sonra dış gebelik geçirdim sonra ark söyledi niyet et İnan olur diye bende o şekilde yaptım 28 gündü döngüm. 5 gün sürüyordu adet adetim bitti 5.gün abdest aldım 6.günü başladım bir gün yaptım bir gün yapmadım diğer adet dönemine kadar ovulasyon testi hikaye ark yaptı ama oğlu oldu gene sık ilişkide döl yatağında hep sperm oldu için yüksek ihtimal kız oluyor birde mutlaka sola yat o çok önemli ark sağına yat demiştim erkek olur aramızda 5 hafta var iki kızdan sonra oda oğlan annesi olucak inşallah
Sen calismalara devam et canim daha yeni bitmisadetinDeme birazdaha bekliyim aslnda biliyorumda negatf ckcagni iste icim rhaatlasn dye
Edyrum canm iki gunde bir oluyoruz zaten adetin son gunude oldum sonra ertesi gun iste bos brakmamaya calsyrm bakalm tutar ins bu ay:)Sen calismalara devam et canim daha yeni bitmisadetin
Tesekkur ederim cnm sagolasinBak resim ekliyorum p.c die bi program var onu yükledim ben ordan ilişki olan günleri işaretliyorsun benim adetim 31inde bitmiş ben 1inde başlamışım bak resim ekliyorum ordan daha iyi anlarsınız kalp olanlar ilişki olan günler
Canim senin 10 11 12 ve 13 tarihlerin bosnu gecti ?? Birde tek sayili gunlerde iliskiye girin diyorlar ne kadar dogru bilmiyorumBak resim ekliyorum p.c die bi program var onu yükledim ben ordan ilişki olan günleri işaretliyorsun benim adetim 31inde bitmiş ben 1inde başlamışım bak resim ekliyorum ordan daha iyi anlarsınız kalp olanlar ilişki olan günler
Atim cnm tmmKızlar bugün pek giremedim.oglanla ilgilendim mizmizdi...Yeni gelen arkadaşlarım tekrar hoşgeldiniz..
hayatsn canım bana yazdığın kağıdın resmini atıp watsapdan yollarmisin Meryem suresinin..Bende okudukça etiket atarım sana Whiteandblue
Aynen canım sık ilişki ve sola yat mutlaka tabiki allahın takdiri Rabbim ne derse o olur hepimizin gönlüne göre olsun herşey inş ama çok güzel bir duygu eşimle geçen konuşuyoruz odasını falan yaptık çaktırmıyor ama benden daha hevesli herşeyde pembe :) inş pembeli günler gelir sizide bulurNe guzel .. ama bu yumurtlamaya yakinniliskiden korkuyorum ben yaa .. ben son ikide hep sagima yattim yani bildigimden degil saga yatmak daha hayirlidir dusuncesiyle .. ikinci oglumda adet bitiminden 10'cu gunu ve sadece 13'cu gunki iliskiden oldu. Ucuncude adet gununu sayarak 10'cu 11'ci ve yine 13'cu gunlerdeki iliskiden oldu .. yani bu yontemleri hic bilmiyordum ben bilseydim ona gore deneme yapardim . Ama gun asiri iliskiyi kiz icin bende duydum .
Benimde arkadasim iki oglu var suan hamile oda adetten sonraki ilk gun ve yumurtlamadan 2-3 gun once birakmis iliskiyi ve su an bi kizbebisi olacak
InsaAllah Allah kucagini doldursun canimEdyrum canm iki gunde bir oluyoruz zaten adetin son gunude oldum sonra ertesi gun iste bos brakmamaya calsyrm bakalm tutar ins bu ay:)
AminInsaAllah Allah kucagini doldursun canim
Evet ama o 18 gün oluyor ben ilişki oldu die işaretlemişim yani adetin 18.günü oluyor benim yumurtlamam çoktan geçmiş oluyorTesekkur ederim cnm sagolasin
.14 undede kalp var ogundemi iliski oldu.yumurtlama gununmuydu ogun
Evet ozamana kadar yumurtlamıştım zatenCanim senin 10 11 12 ve 13 tarihlerin bosnu gecti ?? Birde tek sayili gunlerde iliskiye girin diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum
Ay canim ins .. bizde aksam kizimizolursa kime benzesin mihhabeti yapiyoruzkizi buldukta kime benziyecegini konusuyoruzAynen canım sık ilişki ve sola yat mutlaka tabiki allahın takdiri Rabbim ne derse o olur hepimizin gönlüne göre olsun herşey inş ama çok güzel bir duygu eşimle geçen konuşuyoruz odasını falan yaptık çaktırmıyor ama benden daha hevesli herşeyde pembe :) inş pembeli günler gelir sizide bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?