- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #18.941
Amin canım hayırlısı inşallah .ya ben senin dediğini de anlamadım çok komik oldu bu durum yaŞöyle birşey okudum birkaç yerde LH yükselmeye başladıktan 34-36 saat sonra yani LH pikinden 10-12saat sonra yumurtlama olur. Yani biz pikten önceki 10-12 saati bulursak Allahın izniyle Y ler 24saat sonra ölür geriye Xler kalır.Ikra meyra siz pikten 8 saat önceyi bularak güzel yakalamışsınız darısı başımıza
O ozgemusa
Bu mesaja kadar hepsini anlamıştım aslındaAmin canım hayırlısı inşallah .ya ben senin dediğini de anlamadım çok komik oldu bu durum yaPikten 24-36 saat sonra değil mi çatlama 10-12 saat nerden çıktı
Ay teşekkür ederim valla boşa para verecekmişiz bu çok saçma bişi ya oyleyse eğer yAni .zaten ilk oğlum için baktım da 8 çarpı kız , 1 çarpı erkek var yaniCanım eş doğum tarihi kendi doğum tarihi ve son adet tarihi soruyor muhtemelen Japon Takvimi uyguluyorJapon Takvimine Göre Cinsiyet Hesaplama
Japon takvimi cinsiyet hesaplama nasıl yapılır? •Eşin doğduğu ay •Kadının doğduğu ay •Son adet tarihi Japon takvimi iki aşamalı hesaplamadan oluşur. Aşağıda ise bu hesaplamanın mantığını sizlere anlatmak istedik. Hemen aşağıda yer alan tabloya dikkatlice bakınız. İncelemenize gerek yok...www.kadinlarkulubu.com
Tek ilişkiyle süper denk gelmiş vallaDr igne veriyor 36 saat sonra çatlar diyordr yalancısıyım ayrıca ben pikten 8 saat önce tek korunmasız oldu 36+8 saat ile tabiki kişiden kişiye değişiyor arkadaşada yazdım pikten sonrada teste devam et ne zaman silikleşecek ögrenecek 1 ay sonrada deneme yapar yada 1-3 ay kendini tanıyabilirler
Hepsi uydurma gerçekten hiç birine inanmamak lazım en iyisi yumurtlamaHepsi erkek gösteriyordu 2. Hepsine kafa vurdu resmensağlıklı olsunlar da nasip artık ...
Ben şimdi buraya kadar çok iyi anladım hatta baya baya anladım ama tek sorum şu .sizin 36 saat sonra yumurtan çatlar diyor ya doktor onu söylediği an ,ovulasyon testinin ilk defa her ikisinin de aynı koyulukta kırmızı olduğu an mı yani pik yaptığı mı oluyorDr igne veriyor 36 saat sonra çatlar diyordr yalancısıyım ayrıca ben pikten 8 saat önce tek korunmasız oldu 36+8 saat ile tabiki kişiden kişiye değişiyor arkadaşada yazdım pikten sonrada teste devam et ne zaman silikleşecek ögrenecek 1 ay sonrada deneme yapar yada 1-3 ay kendini tanıyabilirler
Pike yakın zaman yumlara baktı pazartesi çatlar dedi bende o hafta ovitre iğne olmadım cuma gunu gittim dr pazartesi çatlar dedi bende cuma akşamı korunmasız oldu birinci dışarı ikinci içeriBen şimdi buraya kadar çok iyi anladım hatta baya baya anladım ama tek sorum şu .sizin 36 saat sonra yumurtan çatlar diyor ya doktor onu söylediği an ,ovulasyon testinin ilk defa her ikisinin de aynı koyulukta kırmızı olduğu an mı yani pik yaptığı mı oluyor
Pikten önceki 10-12 saat öncesini yakalamak için yazmışAmin canım hayırlısı inşallah .ya ben senin dediğini de anlamadım çok komik oldu bu durum yaPikten 24-36 saat sonra değil mi çatlama 10-12 saat nerden çıktı
Cuma akşamı derken gecesi olduPike yakın zaman yumlara baktı pazartesi çatlar dedi bende o hafta ovitre iğne olmadım cuma gunu gittim dr pazartesi çatlar dedi bende cuma akşamı korunmasız oldu birinci dışarı ikinci içericumartesi sabahta pikti aynen ikisi aynı koyulukta kırmızıydı dediğiniz gibi kırmızıydı pazartesi öglen uzayan akıntı geldi bende merak ettim saat 4 civarı dr gittim zaten çagırmıştı ben gitmicektim akıntı gelince yerimde duramadım dayanamayım dr gittim baktı baktı yumurtan catlamış dedi o ayda ovitre igne olmadım zaten olmuyor dedim gebelik yumurtamda kendi ne zaman catlarsa catlar dediğim ayda regl bekledim gelmedi adetim 2 gün geçti 1 martta pozitifti gebelik testim
Bazı siteler pikten 34-36 sonra çatlar diyor bazı siteler Lh yükselmeye başladıktan 34-36 sonra çatlar diyor. Bence tam piki beklersek geç kalabiliriz Y ler hala ortamda kalır pikten öncesini 10-12 saat öncesini bulursak kesin olur zatenAmin canım hayırlısı inşallah .ya ben senin dediğini de anlamadım çok komik oldu bu durum yaPikten 24-36 saat sonra değil mi çatlama 10-12 saat nerden çıktı
Canim erkek cikiyoYa bu Japon takvimini anlamadım biri bana hesaplar mibaba Nisan anne mayıs son adet eylül
Aaa nasıl hesapladın canım yaCanim erkek cikiyo
Aaa nasıl hesapladın canım ya
Ya sen harikasın valla çok teşekkür ederiz aklımızdaki her soruya cevap verdin her şeyi anladığımıza göre uygulamada Allah hayırlısını nasip etsinPike yakın zaman yumlara baktı pazartesi çatlar dedi bende o hafta ovitre iğne olmadım cuma gunu gittim dr pazartesi çatlar dedi bende cuma akşamı korunmasız oldu birinci dışarı ikinci içericumartesi sabahta pikti aynen ikisi aynı koyulukta kırmızıydı dediğiniz gibi kırmızıydı pazartesi öglen uzayan akıntı geldi bende merak ettim saat 4 civarı dr gittim zaten çagırmıştı ben gitmicektim akıntı gelince yerimde duramadım dayanamayım dr gittim baktı baktı yumurtan catlamış dedi o ayda ovitre igne olmadım zaten olmuyor dedim gebelik yumurtamda kendi ne zaman catlarsa catlar dediğim ayda regl bekledim gelmedi adetim 2 gün geçti 1 martta pozitifti gebelik testim
Umarım yakalarız 10-12 saat öncesiniBazı siteler pikten 34-36 sonra çatlar diyor bazı siteler Lh yükselmeye başladıktan 34-36 sonra çatlar diyor. Bence tam piki beklersek geç kalabiliriz Y ler hala ortamda kalır pikten öncesini 10-12 saat öncesini bulursak kesin olur zatenIkra meyra o şekilde olmuş ama herkesin vücudu farklıdır yine biz kendimize göre bakıp not ederek gitmeliyiz Allahın izniyle
Bide pikten sonra çatlama baya uzun sürmüş sanki cumartesi sabahı pik ,pazartesi öğlen yumurta çatlamış .hadi Pazartesi sabah bile olsa 48 saat ederPike yakın zaman yumlara baktı pazartesi çatlar dedi bende o hafta ovitre iğne olmadım cuma gunu gittim dr pazartesi çatlar dedi bende cuma akşamı korunmasız oldu birinci dışarı ikinci içericumartesi sabahta pikti aynen ikisi aynı koyulukta kırmızıydı dediğiniz gibi kırmızıydı pazartesi öglen uzayan akıntı geldi bende merak ettim saat 4 civarı dr gittim zaten çagırmıştı ben gitmicektim akıntı gelince yerimde duramadım dayanamayım dr gittim baktı baktı yumurtan catlamış dedi o ayda ovitre igne olmadım zaten olmuyor dedim gebelik yumurtamda kendi ne zaman catlarsa catlar dediğim ayda regl bekledim gelmedi adetim 2 gün geçti 1 martta pozitifti gebelik testim
İlk seferde mi hamile kaldınız.ben ilk çocuğuma öyle hemen hamile kalamamıstım bunda da zor olur mu diye korkmuyor değilimPike yakın zaman yumlara baktı pazartesi çatlar dedi bende o hafta ovitre iğne olmadım cuma gunu gittim dr pazartesi çatlar dedi bende cuma akşamı korunmasız oldu birinci dışarı ikinci içericumartesi sabahta pikti aynen ikisi aynı koyulukta kırmızıydı dediğiniz gibi kırmızıydı pazartesi öglen uzayan akıntı geldi bende merak ettim saat 4 civarı dr gittim zaten çagırmıştı ben gitmicektim akıntı gelince yerimde duramadım dayanamayım dr gittim baktı baktı yumurtan catlamış dedi o ayda ovitre igne olmadım zaten olmuyor dedim gebelik yumurtamda kendi ne zaman catlarsa catlar dediğim ayda regl bekledim gelmedi adetim 2 gün geçti 1 martta pozitifti gebelik testim
Benm pekten 12 saat öncesindekinde oglum oldu ama öncesinde 4gün olmamıştıUmarım yakalarız 10-12 saat öncesiniçok riskliii en temizi oğlan çocuğu o yüzden pik günü ilişki tamam .benim oğlum öyle oldu
Canim ilk tabloda anne ve babanin dogum aylarinin kesistigi yerdeki sayiyi aliyosun o sayiyi ikinci tablodo bulup hangi ayda hamile kaldiysan o ayi buluyorsun x fazlaligi hangisindeyse o cinsiyet oluyor canim benim 3 oglumdan ikisi %50 ihtimal digeride erkek ciktiAaa nasıl hesapladın canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?