Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Amin canım hayırlısı inşallah .ya ben senin dediğini de anlamadım çok komik oldu bu durum ya Pikten 24-36 saat sonra değil mi çatlama 10-12 saat nerden çıktı

Ay teşekkür ederim valla boşa para verecekmişiz bu çok saçma bişi ya oyleyse eğer yAni .zaten ilk oğlum için baktım da 8 çarpı kız , 1 çarpı erkek var yani

Tek ilişkiyle süper denk gelmiş valla

Ben şimdi buraya kadar çok iyi anladım hatta baya baya anladım ama tek sorum şu .sizin 36 saat sonra yumurtan çatlar diyor ya doktor onu söylediği an ,ovulasyon testinin ilk defa her ikisinin de aynı koyulukta kırmızı olduğu an mı yani pik yaptığı mı oluyor

Pike yakın zaman yumlara baktı pazartesi çatlar dedi bende o hafta ovitre iğne olmadım cuma gunu gittim dr pazartesi çatlar dedi bende cuma akşamı korunmasız oldu birinci dışarı ikinci içeri cumartesi sabahta pikti aynen ikisi aynı koyulukta kırmızıydı dediğiniz gibi kırmızıydı pazartesi öglen uzayan akıntı geldi bende merak ettim saat 4 civarı dr gittim zaten çagırmıştı ben gitmicektim akıntı gelince yerimde duramadım dayanamayım dr gittim baktı baktı yumurtan catlamış dedi o ayda ovitre igne olmadım zaten olmuyor dedim gebelik yumurtamda kendi ne zaman catlarsa catlar dediğim ayda regl bekledim gelmedi adetim 2 gün geçti 1 martta pozitifti gebelik testim

Amin canım hayırlısı inşallah .ya ben senin dediğini de anlamadım çok komik oldu bu durum ya Pikten 24-36 saat sonra değil mi çatlama 10-12 saat nerden çıktı
Pikten önceki 10-12 saat öncesini yakalamak için yazmış

Cuma akşamı derken gecesi oldu

Bazı siteler pikten 34-36 sonra çatlar diyor bazı siteler Lh yükselmeye başladıktan 34-36 sonra çatlar diyor. Bence tam piki beklersek geç kalabiliriz Y ler hala ortamda kalır pikten öncesini 10-12 saat öncesini bulursak kesin olur zaten Ikra meyra o şekilde olmuş ama herkesin vücudu farklıdır yine biz kendimize göre bakıp not ederek gitmeliyiz Allahın izniyle

Aaa nasıl hesapladın canım ya
Canım burda yazıyor

Ya sen harikasın valla çok teşekkür ederiz aklımızdaki her soruya cevap verdin her şeyi anladığımıza göre uygulamada Allah hayırlısını nasip etsin

Umarım yakalarız 10-12 saat öncesini çok riskliii en temizi oğlan çocuğu o yüzden pik günü ilişki tamam .benim oğlum öyle oldu

Bide pikten sonra çatlama baya uzun sürmüş sanki cumartesi sabahı pik ,pazartesi öğlen yumurta çatlamış .hadi Pazartesi sabah bile olsa 48 saat eder

İlk seferde mi hamile kaldınız.ben ilk çocuğuma öyle hemen hamile kalamamıstım bunda da zor olur mu diye korkmuyor değilim

Aaa nasıl hesapladın canım ya
Canim ilk tabloda anne ve babanin dogum aylarinin kesistigi yerdeki sayiyi aliyosun o sayiyi ikinci tablodo bulup hangi ayda hamile kaldiysan o ayi buluyorsun x fazlaligi hangisindeyse o cinsiyet oluyor canim benim 3 oglumdan ikisi %50 ihtimal digeride erkek cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…