- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #18.961
Anladım canım iftardan sonraCanim ilk tabloda anne ve babanin dogum aylarinin kesistigi yerdeki sayiyi aliyosun o sayiyi ikinci tablodo bulup hangi ayda hamile kaldiysan o ayi buluyorsun x fazlaligi hangisindeyse o cinsiyet oluyor canim benim 3 oglumdan ikisi %50 ihtimal digeride erkek cikti
Evet benim yumlar geç catladı .ovitre catlatma oldugum günler hamile kalamadım . Son yani hamile kaldıgım ayda ovitre catlatma yaptırmadım . O ay hamile kalmasam spiral düşünmüştüm benim 2 oglum var 26 ay hamile kalamadım 27 ayda gebelik testim pozitifti dediğim gibi pikten sonra mutlaka testlere devam edin kendinizi tanıyın ne zaman catlıyor takip edin 36 olmalı çatlaması yada 48 saat bunlara dikkat edinBide pikten sonra çatlama baya uzun sürmüş sanki cumartesi sabahı pik ,pazartesi öğlen yumurta çatlamış .hadi Pazartesi sabah bile olsa 48 saat eder
Pehrizdede erkek ihtimali yüksekBenm pekten 12 saat öncesindekinde oglum oldu ama öncesinde 4gün olmamıştı
Hadi ya nasıl olur ki y Lerin hiç yaşamıyor olması gerekmez miBenm pekten 12 saat öncesindekinde oglum oldu ama öncesinde 4gün olmamıştı
Ylerin artık yaşamaması gerekmiyor muPehrizdede erkek ihtimali yüksekkorunmalı olucak 2 güne bir korunmalı tek günü bulup korunmasız olucak
Bununla ilgili de bişi sorabilir miyimYok çok ilişkide gidiyor ara verildiğinde erkek olma ihtimali varmış ama korunmalı dediğim adeten sonra 5 günü erkek ihtimalide varmış
Nasip canım o yüzden y x sadece teori işin eğlencesi Allah neyi nasip ettiyse oHadi ya nasıl olur ki y Lerin hiç yaşamıyor olması gerekmez mi
Ne yapıp edip koruyacaksın kendini canımBununla ilgili de bişi sorabilir miyimben henüz takip etmedim ama en son oğlum için takip ettiğimde 14. Gün yumurta catlıyordu e adet 7 gün sürüyor .yani bir hafta sonra yumurta catlıyor .5 gün ilişki yasak demişsiniz ya erkek ihtimali yükselmez mi korunmasız ilişki olmuyor pek sonuçta
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim nasip ettiyse olur rüyayı çok kafanıza takmayın herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar olması önemli Allah gönlünüze göre versinDüşük yapmıştım acaba o da mı erkekti inşallah onu görmüşümdür AllahımSağlıklı saliha kızımız olsun Allahım
Aminn cümlemizin insallahHakkınızda hayırlısı olsun Rabbim nasip ettiyse olur rüyayı çok kafanıza takmayın herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar olması önemli Allah gönlünüze göre versin
KorununBununla ilgili de bişi sorabilir miyimben henüz takip etmedim ama en son oğlum için takip ettiğimde 14. Gün yumurta catlıyordu e adet 7 gün sürüyor .yani bir hafta sonra yumurta catlıyor .5 gün ilişki yasak demişsiniz ya erkek ihtimali yükselmez mi korunmasız ilişki olmuyor pek sonuçta
Yumurtlamaya denk gelebilir ama sık ilişki konusunda netim sık olmalıKizlar bi yerde okudum adetten sonra 12 gün sayarak gün asiri iliskiyle adete kadar kiz olasiligi yüksekmis sizce
Aminnnn cok guzel aciklamissinizHerkese merhaba kızlar bende daha önceleri giriyodum ama simdi fırsat bulamıyorım 3 cocukla beni semra arkadaşım bilir 2 oglum vardı 3.cüyü cok kız istiyodum Rabbim nasip etti cok şükür bin şükür Rabbim burdaki herkesin gönlüne göre versin ben özellikle birsey yapmadım test ovulasyon takip sadece şunu söyliyebilirim hatırladığım kadarıyla adetimle beraber 6 gün oluyodum o zaman adetten 2 gün sonra yani 8.gün birliktelik olmuştu korunmalı 10.gün korunmalı 12.gün bunu cok iyi hatırlıyorum korunmasız olmuştu ben cok özür dilıyorum üsteydim kızda bunun etkisi oldugunu düşünüyorm cünkü 2 oglumdada tam yumurtlama dönemi yani 15.16da(adet günümle birlikte hesaplayarak) hamile kaldığımı cok net hatırlıyorum ve biraz burda yazılanları okudum adetime 1 hafta kala ögrendim agzımın tadı degişmişti süphelendim elimde erken gebelik testi vardı hemen cıktı kızlarda teste erken cıkıyo sanırım bide elif diye bir arkadaşımız vardı 7.haftada ultrason görüntüsünden solda dedi kız dedi senin bebegin bu şekilde yardımcı olmak için yazdım Allah herkesin gönlüne göre versin bu mübarek ayın hürmetine ınşallah
Siz oglunuzda ovulasyon testi kullanmis miydinizYumurtlamaya denk gelebilir ama sık ilişki konusunda netim sık olmalı
Teşekkür edrimAminnnn cok guzel aciklamissiniz
Canım nasılsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin swni yeniden gördüğüme sevindimHerkese merhaba kızlar bende daha önceleri giriyodum ama simdi fırsat bulamıyorım 3 cocukla beni semra arkadaşım bilir 2 oglum vardı 3.cüyü cok kız istiyodum Rabbim nasip etti cok şükür bin şükür Rabbim burdaki herkesin gönlüne göre versin ben özellikle birsey yapmadım test ovulasyon takip sadece şunu söyliyebilirim hatırladığım kadarıyla adetimle beraber 6 gün oluyodum o zaman adetten 2 gün sonra yani 8.gün birliktelik olmuştu korunmalı 10.gün korunmalı 12.gün bunu cok iyi hatırlıyorum korunmasız olmuştu ben cok özür dilıyorum üsteydim kızda bunun etkisi oldugunu düşünüyorm cünkü 2 oglumdada tam yumurtlama dönemi yani 15.16da(adet günümle birlikte hesaplayarak) hamile kaldığımı cok net hatırlıyorum ve biraz burda yazılanları okudum adetime 1 hafta kala ögrendim agzımın tadı degişmişti süphelendim elimde erken gebelik testi vardı hemen cıktı kızlarda teste erken cıkıyo sanırım bide elif diye bir arkadaşımız vardı 7.haftada ultrason görüntüsünden solda dedi kız dedi senin bebegin bu şekilde yardımcı olmak için yazdım Allah herkesin gönlüne göre versin bu mübarek ayın hürmetine ınşallah
İyiym canım cok şükür bende cok sevındim seni gördüğüme amin canım benim seninde güzel haberlerini alırız inşallah en son düşünmüyodun ertelemiştin bebeği Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsinCanım nasılsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin swni yeniden gördüğüme sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?