Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Anladım canım iftardan sonra benm iki oğlan da tuttu

Bide pikten sonra çatlama baya uzun sürmüş sanki cumartesi sabahı pik ,pazartesi öğlen yumurta çatlamış .hadi Pazartesi sabah bile olsa 48 saat eder
Evet benim yumlar geç catladı .ovitre catlatma oldugum günler hamile kalamadım . Son yani hamile kaldıgım ayda ovitre catlatma yaptırmadım . O ay hamile kalmasam spiral düşünmüştüm benim 2 oglum var 26 ay hamile kalamadım 27 ayda gebelik testim pozitifti dediğim gibi pikten sonra mutlaka testlere devam edin kendinizi tanıyın ne zaman catlıyor takip edin 36 olmalı çatlaması yada 48 saat bunlara dikkat edin rabbim yeterki ol desin pik olunca saati yazın silikleşme olunca saati yazın pik öncesini degerlendirin hesaplayın 36-48 saati bulun

Yok çok ilişkide gidiyor ara verildiğinde erkek olma ihtimali varmış ama korunmalı dediğim adeten sonra 5 günü erkek ihtimalide varmış
Bununla ilgili de bişi sorabilir miyim ben henüz takip etmedim ama en son oğlum için takip ettiğimde 14. Gün yumurta catlıyordu e adet 7 gün sürüyor .yani bir hafta sonra yumurta catlıyor .5 gün ilişki yasak demişsiniz ya erkek ihtimali yükselmez mi korunmasız ilişki olmuyor pek sonuçta

Ne yapıp edip koruyacaksın kendini canım gün aşırı korunmalı ilişki dedi Ikra meyra .Herşeyi ezberledik
Rüya yorumu bilen var mı ya geçen gün 3 aynı kolye gördüm, bugun de 3 yumurta sarısı gördüm benim 3 oğlum mu olacak acaba hiç denemesem mi

Düşük yapmıştım acaba o da mı erkekti inşallah onu görmüşümdür Allahım Sağlıklı saliha kızımız olsun Allahım
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim nasip ettiyse olur rüyayı çok kafanıza takmayın herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar olması önemli Allah gönlünüze göre versin

Korunun tek günü bulun

Herkese merhaba kızlar bende daha önceleri giriyodum ama simdi fırsat bulamıyorım 3 cocukla beni semra arkadaşım bilir 2 oglum vardı 3.cüyü cok kız istiyodum Rabbim nasip etti cok şükür bin şükür Rabbim burdaki herkesin gönlüne göre versin ben özellikle birsey yapmadım test ovulasyon takip sadece şunu söyliyebilirim hatırladığım kadarıyla adetimle beraber 6 gün oluyodum o zaman adetten 2 gün sonra yani 8.gün birliktelik olmuştu korunmalı 10.gün korunmalı 12.gün bunu cok iyi hatırlıyorum korunmasız olmuştu ben cok özür dilıyorum üsteydim kızda bunun etkisi oldugunu düşünüyorm cünkü 2 oglumdada tam yumurtlama dönemi yani 15.16da(adet günümle birlikte hesaplayarak) hamile kaldığımı cok net hatırlıyorum ve biraz burda yazılanları okudum adetime 1 hafta kala ögrendim agzımın tadı degişmişti süphelendim elimde erken gebelik testi vardı hemen cıktı kızlarda teste erken cıkıyo sanırım bide elif diye bir arkadaşımız vardı 7.haftada ultrason görüntüsünden solda dedi kız dedi senin bebegin bu şekilde yardımcı olmak için yazdım Allah herkesin gönlüne göre versin bu mübarek ayın hürmetine ınşallah

Aminnnn cok guzel aciklamissiniz

Canım nasılsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin swni yeniden gördüğüme sevindim

Canım nasılsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin swni yeniden gördüğüme sevindim
İyiym canım cok şükür bende cok sevındim seni gördüğüme amin canım benim seninde güzel haberlerini alırız inşallah en son düşünmüyodun ertelemiştin bebeği Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…