Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Mely canım sen kafa yapısına göre tahmin yapıyordun değil mi bana da var mı bir yorumun
Evet nubu karanlık zor seçiliyor emin değilim erkek gibi 13 haftasınıda paylaşın dedim teyit ederim

Evet nubu karanlık zor seçiliyor emin değilim erkek gibi 13 haftasınıda paylaşın dedim teyit ederim
Bu nlar da başka fotolar canım ama hepsi karanlıkta kalıyor sanırım sonuncu foto dokuz haftalik

Eklentiler

• IMG_20200501_221503.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20200501_221435.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20200501_221108.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu nlar da başka fotolar canım ama hepsi karanlıkta kalıyor sanırım sonuncu foto dokuz haftalik
11 haftamı usg digeride 9 ama hiç net değil karanlık zor seçiliyor diklik var gibi yok gibi kafasını ben erkegede yordum inşallah kızdır gönlünüz kız istiyor sanırım

11 haftamı usg digeride 9 ama hiç net değil karanlık zor seçiliyor diklik var gibi yok gibi kafasını ben erkegede yordum inşallah kızdır
Yani dediğim gibi ben ultrasonda izlerken erkek gibi geldi ama doktor kıza benzetince şaşırdım gerçi kesin değil görmedim dedi amabir kızım var çok şükür erkek olursa da kadar kiZ olursa da sevinirim sağlıklı olsun da ama insan merak ediyor çok teşekkürler öğrenince mutlaka yazicam

Bu topiğe yazınca kız istiyorsunuz sandım hayırlısı olsun

Merhaba bende aranıza yeni katıldım bir süredir araştırıyor okuyorum.
Benim 8 yaşında oğlum var rabbim tüm evlatlarımıza sağlıklı,sihatli uzun hayırlı ömürler versin inşallah isteyen herkese de nasip eder inşallah.
13 senelik evliyim ilk 2 sene doğum kontrol hapı ile korunma oldu sonra çocuk istediğimiz için bıraktım 3. Ay da hamile kalmıştım. 7 senedir kullanıyordum şubat 'ta bıraktım bir kızımız olsun Çok istiyorum Rabbim isteyenlere versin inşallah burdada okuyorum yumurtlamadan önce ki 3 4 gün diye yumurtlamam günün de olmuyor sanırım adet im yeni düzene giriyor bu ay ovulasyon takibi yapıp önümüz deki ay da hamiş kalmayı düşünüyorum allah 'ın izniyle acaba bu 3 4 gün ü nasıl planlıyorsunuz bir sürü makale dr. Yazıları vs okudum kafam çok karıştı sizlere de sormak istedim şimdiden çok teşekkürker.

Hoşgeldiniz Rabbim gönlünüze göre nasip etsin ovulasyon testi yaparak ayarlıyosun 2 3 gün öncesini yani 3 4 ay vücudunu çok iyi tanıman gerek test ne durumda ne oluyo bunları siz test yapip atarsanız yardımcı oluruz

Tesekkurler. Normalde 28 gün oluyordum d.k ilaç kullanırken 3. Adetimde sadece 25 gün sonra oldum ürktüm biraz da hatta 2 sene önce ilaç kullanırken hamile kalmışım kromozom bozukluğundan düşük yaptım malum hastane gidemiyorum da doktorlar kısıtlandı olduğum ilçede çok nadir oluyor.

İlk iş ovulasyon kiti almak olsun internet sitelerinde satılıyor sonrasında dr bakarsın şu virüs bitsinde

Teşekkürler yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin. Başladıktan sonra yine görüşürüz umarım, takipte kalıp paylaşımlarınızı okumaya devam edicem. Rabbim hepimizin gönlüne göreversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…