Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bi yerde okudum adetten sonra 12 gün sayarak gün asiri iliskiyle adete kadar kiz olasiligi yüksekmis sizce
2 oğlum da adetten sonra gün aşırı ilişkiyle oldu biri sağda biri soldaydı takvim bırakmadım hepsine baktım kız gösteriyordu 2. Ama yine erkek dua etmekten ve nasipten başkası yalan gibi geliyor 3. Şansımı da ovulasyondan yana kullanacağım artık kısmette varsa olur hepimiz için hayırlısı olsun

Hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız günün kosturmacasindan giremiyorum hiç var mi cinsiyet ogrenenler. Kızlarımız cogalmistir ınş.

Ama canim benim bahsettigim yumurta gectikten sonra

Evet yumurtlamadan 36-48 saat öncesi yakalamak en mantıklısı ve önceki günlerde korunmalı ilişki olmalı. Allahın izniyle tabi ama benim hep oğlum olacakmış gibi geliyor
Benim de öyle oluyor canım hep oğlum olacak gibi geliyo ana inşallah nasip eder Rabbim

Benim ikinci oğlum da 40 saat öncesi olmuştu çat dan ama beş gün perhiz vardı
Pehriz olmamalı korunmalı olup tek günü bulup korunmasız olmalı ve sag tarafına dönüp jenil pozisyonu almak lazım bende sag tarafıma dönmüştüm yinede her zaman derim rabbim yeterli ol desin kun fe yekun

Yani perhizden kastınız korunmalı da olmaması değil mi tam anlayamadım kusura bakmayın
Korunmalı ilişki olmalı pehrizde erkek ihtimalini arttırıyor yani eşiniz hep dışarı bırakmalı tek gün degerlendirilmeli aynı gün birinci dışarı ikinci içeri olucak şekilde

Son düzenleme:
Korunmalı ilişki olmalı pehrizde erkek ihtimalini arttırıyor yani eşiniz hep dışarı bırakmalı tek gün degerlendirilmeli aynı gün birinci dışarı ikinci içeri olucak şekilde
Ikra meyra bunların hepsini not aldım inşallah uygulayacağım ve olursa duacınızım Allahın izniyle tabi önce Ay ben dışarı bırakmalı yöntemi de göze alamam geç kalır falan riskli işimi sağlama almalıyım prezervatif candır

Selamün aleyküm eski uyelerdenim takip ediyorum ama pek aktif değilim üç çocuk annesiyim üç erkek ev askeriye gibi en küçüğm üç yasiinda yaş 31 bu ara bı aaska geliyorum bebek iciin kız olması için dua. Ediyorum artık sadece dua ya inanniyorum sizlerde dua edinherkesiin gönlünce istediği olsun inşaallah su mübarek günlerin hürmetine

Hayırlı saglıklı gönlündeki kız bebegi nasip etsin rabbim

Canim sende bendensin desene rabbim hayirlisiyla bizede nasip eder ins cok arastirdim cok okudum ama cesaretim yok hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…