Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Benimkide ufak iste bir arada buyusunler istiyorum digerinin arasi hep 5'er yas o yuzden sikinti cekmedim bu sefer bi minik gelirse iki kucugum olacak eminim zor olacak ama olsun hayirli saglikli bi kizimiz gelsinde ins
Ayy inşşalh yazdığımız hibi geçer iki miniği büyütürüz iki canavarı değil
Kızlar bu arada adetin son gunu birlikte olanların genellikle kiz cocugu oluyor siz denediniz mi bu ay ben denedim bakalm:)
adetin son günü derken temiz kaldığının son günümü yoksa temzlendiğinin ilk günümü

Evet yumurtlama dönemi genelde 12 gün oluyor benim ben 13.gün yapmışım sonra yapmadım adet olmadım zaten sonra hamile olduğumu ögrendim
tatlım belki üsteki sayfalarda açıkladın ama bende 2 erkek annesiyim ve kız istiyorum acaba banada yazarmısın hikayeni yaptıklarını şimdiden teşekkr ederim

Evet yumurtlama dönemi genelde 12 gün oluyor benim ben 13.gün yapmışım sonra yapmadım adet olmadım zaten sonra hamile olduğumu ögrendim
Yani asli da yumurtlamadan iki gun once iliskin olmus ve buda yine destekliyo yumurtlamadan iki uc gun once iliskiyi birakma olayini ayhhh valla icim kipirdiyo offff

flower fairy

InsaAllah canim .. sen hemen baslamayi dusunuyormusun yoksa yumurta takibimi yapacaksin

Yaaa kizlar merak ettim topigimizden esinize bahsettinizmi ? Ettiysenztepkisi ne ??
desem telefonu alır elimden kesin hiç sevmez sosyal medyayı hep değişik isimlerde acarım hiç kendi adımı kullanmadım olayları anlatırkende hep bişeyi değiştirir öyle yazarım sosyal medyaya girerde anlar diye psikopat kız benim eşim bende aksine internetli telefonum olduğumdan beri her uygulamada varımdır ne hikmetse gizli cezbediyo heralde

Canim benimlede ayniymis senin döngün
Baktim resimede yumurtlama gününede sanki iliski olmus gibi geldi bana

Hahahah, benimkine henuz bisey demedim desem acaba ne der diye dusunuyorum ., gizli yapilan hersey daha cezbrdici oluyo . Benim ki biliyo tlf elimden dusmuyo hic bazen kiziyo neki birak sunu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…