- 8 Aralık 2015
- 252
- 438
- 33
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.901
Ayy inşşalh yazdığımız hibi geçer iki miniği büyütürüz iki canavarı değilBenimkide ufak iste bir arada buyusunler istiyorum digerinin arasi hep 5'er yas o yuzden sikinti cekmedim bu sefer bi minik gelirse iki kucugum olacak eminim zor olacak ama olsun hayirli saglikli bi kizimiz gelsinde ins
adetin son günü derken temiz kaldığının son günümü yoksa temzlendiğinin ilk günümüKızlar bu arada adetin son gunu birlikte olanların genellikle kiz cocugu oluyor siz denediniz mi bu ay ben denedim bakalm:)
tatlım belki üsteki sayfalarda açıkladın ama bende 2 erkek annesiyim ve kız istiyorum acaba banada yazarmısın hikayeni yaptıklarını şimdiden teşekkr ederimEvet yumurtlama dönemi genelde 12 gün oluyor benim ben 13.gün yapmışım sonra yapmadım adet olmadım zaten sonra hamile olduğumu ögrendim
Kacindaadet olmustun hatirliyormusun ?Evet ozamana kadar yumurtlamıştım zaten
Olmadım kuzum o ay hamile kaldımKacindaadet olmustun hatirliyormusun ?
Yani asli da yumurtlamadan iki gun once iliskin olmus ve buda yine destekliyo yumurtlamadan iki uc gun once iliskiyi birakma olayini ayhhh valla icim kipirdiyo offffEvet yumurtlama dönemi genelde 12 gün oluyor benim ben 13.gün yapmışım sonra yapmadım adet olmadım zaten sonra hamile olduğumu ögrendim
Merhaba öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin gönlünüzün muradını versin inş bana bir yakınım Fatma ana eli otunu getirdi ona Meryem süresi okudum niyet ettim bir parça kopardım ve sütyenimde taşıdım sürekli ilişki sırasında bile elimdeydi banyo yaparken çıkardım üstünden sadece ve adet bitiminden sonra bir gün boş bir gün dolu değerlendirdim diğer adetime kadar birde her ilişkiden sonra hep sol tarafıma yattım bunu bana çok kişi söylemişti Rabbim nasip etti hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inş Rabbim sizlerde nasip etsin
Yani son adetin canim pardon onu demek istedimOlmadım kuzum o ay hamile kaldım
27 temmuzYani son adetin canim pardon onu demek istedim
InsaAllah canim .. sen hemen baslamayi dusunuyormusun yoksa yumurta takibimi yapacaksinAyy inşşalh yazdığımız hibi geçer iki miniği büyütürüz iki canavarı değil
adetin son günü derken temiz kaldığının son günümü yoksa temzlendiğinin ilk günümü
tatlım belki üsteki sayfalarda açıkladın ama bende 2 erkek annesiyim ve kız istiyorum acaba banada yazarmısın hikayeni yaptıklarını şimdiden teşekkr ederim
bu şekildemi tuttu prenses yok yüzeysel ilişki yok kadının daha istekli olması yumurta takibi 3 gün öncesi falan
desem telefonu alır elimden kesin hiç sevmez sosyal medyayı hep değişik isimlerde acarım hiç kendi adımı kullanmadım olayları anlatırkende hep bişeyi değiştirir öyle yazarım sosyal medyaya girerde anlar diye psikopat kız benim eşimYaaa kizlar merak ettim topigimizden esinize bahsettinizmi ? Ettiysenztepkisi ne ??
Kiz ben ebru üc oglum varya hani kiz istiyorumya sen gibi
Canim benimlede ayniymis senin döngünBak resim ekliyorum p.c die bi program var onu yükledim ben ordan ilişki olan günleri işaretliyorsun benim adetim 31inde bitmiş ben 1inde başlamışım bak resim ekliyorum ordan daha iyi anlarsınız kalp olanlar ilişki olan günler
Hahahah, benimkine henuz bisey demedim desem acaba ne der diye dusunuyorum ., gizli yapilan hersey daha cezbrdici oluyo . Benim ki biliyo tlf elimden dusmuyo hic bazen kiziyo neki birak sunu diyedesem telefonu alır elimden kesin hiç sevmez sosyal medyayı hep değişik isimlerde acarım hiç kendi adımı kullanmadım olayları anlatırkende hep bişeyi değiştirir öyle yazarım sosyal medyaya girerde anlar diye psikopat kız benim eşimbende aksine internetli telefonum olduğumdan beri her uygulamada varımdır ne hikmetse gizli cezbediyo heralde
Hos geldin ebrum topigimize yenimi soyluyon sen oldugunu kac kerede girdin cadi seniKiz ben ebru üc oglum varya hani kiz istiyorumya sen gibi
Senin anlamani bekledim zülüm sen anlamayincaa söyledimHos geldin ebrum topigimize yenimi soyluyon sen oldugunu kac kerede girdin cadi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?