- 27 Haziran 2018
- 111
- 144
- 33
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.021
Amin bacım bmm darsı sana inşallah :)Gözün aydın canım sağlıkla kavuş inseAllah
Hayırlı olsun canım çok sevindimAmin bacım bmm darsı sana inşallah :)
Maşallah saglıkla gelsin prensesKızlar bnde bugun ögrendim inşallah kızım olucak rabbim isteyen herkese nasip etsinIkra meyra sende kız demiştin cnm
Anketini buraya at oylar öbür türkü zor bulmasıMaşallah saglıkla gelsin prensesanketimede bir el atıver
Yaş ilerledikçe cesaret kırılıyor inşaallah gönlünce olsun herşey isteyene. Versin Rabb'im .....Canim sende bendensin desenerabbim hayirlisiyla bizede nasip eder ins cok arastirdim cok okudum ama cesaretim yok hic
Ayy canim cok sevindim ya ne guzel darisi bizlere ins anlat hele neler yaptinAmin bacım bmm darsı sana inşallah :)
Ah canim nasil sevindim saglikla vaktinde kavusun insallah bizlere de dua et canim senin uyguladigin bisey varmiydiKızlar bnde bugun ögrendim inşallah kızım olucak rabbim isteyen herkese nasip etsinIkra meyra sende kız demiştin cnm
Senin ikinci oglanin 40 saat te olmasi yikti beni guvenli limanimiz sarsıldıHayırlı olsun canım çok sevindim
Aynen canım çok net biliyorum öncesi 5 gün yok sonrası üç gün yok eşim yoktu çünküSenin ikinci oglanin 40 saat te olmasi yikti beni guvenli limanimiz sarsıldı
Canim testle mi takip yapmistinAynen canım çok net biliyorum öncesi 5 gün yok sonrası üç gün yok eşim yoktu çünkü
Sık oldumu denemeler pekiAynen canım çok net biliyorum öncesi 5 gün yok sonrası üç gün yok eşim yoktu çünkü
Eşim yoktu canım geldi pazartesi geldi salı gitti çarşamba geldi çarşamba 11 gibi çatlamıştı çarşamba gecesi boş perşembe gecesi zaten bi anlamı yokSanki perhiz varmış biraz
Benim eşimde şehir dışına çıkıp gelince ilk oğlum oldu perhiz vardı benim de yani ole 3 4 5 gün değil 1 2 ayEşim yoktu canım geldi pazartesi geldi salı gitti çarşamba geldi çarşamba 11 gibi çatlamıştı çarşamba gecesi boş perşembe gecesi zaten bi anlamı yok
Nasip Ten ötesi boş canım Allah hayırlı evlat versin bol duaBenim eşimde şehir dışına çıkıp gelince ilk oğlum oldu perhiz vardı benim de yani ole 3 4 5 gün değil 1 2 ay
Amin canım tevekkülNasip Ten ötesi boş canım Allah hayırlı evlat versin bol dua
S sakyuz gel bacim yazmis arkadaş bakKızlar bn yaptıklarımı anlatım size adetim biti 7, 8 sonra 2 gün korunmalı ilişki oldu adetin 12 . günü tek ilişkim gece oldu bn üsteydim derin ilişki olmadı 3 gün gecti 1 ilişki daha oldu oda sabah oldu o ay sadece 2 kez ilişkim oldu korunmasız sık degildi ilişkilerim et tuz dan uzak durdum esim cok cay içer bn hiç içmem süt te pek içmem yogur peynir arada yerm sirkeyide unuttum kullanmayı zaten adetlerim 27 gunde bire düşmüştü 13, 14 yum oluyordu sanırm ilişkdn sonra sola yattım 15, 20 dk gerisini rabbime bıraktım bol bol dua ettim rabbim sizlere de nasip etsin inşallah :))
Canim afedersin ama mrk ettigim konu adetten yumirtlamaya kadar akintin oluyormu kiz icin vajinanin kuru olmasi gerek falan diyorlar da yani sende o akinti varmiydiKızlar bn yaptıklarımı anlatım size adetim biti 7, 8 sonra 2 gün korunmalı ilişki oldu adetin 12 . günü tek ilişkim gece oldu bn üsteydim derin ilişki olmadı 3 gün gecti 1 ilişki daha oldu oda sabah oldu o ay sadece 2 kez ilişkim oldu korunmasız sık degildi ilişkilerim et tuz dan uzak durdum esim cok cay içer bn hiç içmem süt te pek içmem yogur peynir arada yerm sirkeyide unuttum kullanmayı zaten adetlerim 27 gunde bire düşmüştü 13, 14 yum oluyordu sanırm ilişkdn sonra sola yattım 15, 20 dk gerisini rabbime bıraktım bol bol dua ettim rabbim sizlere de nasip etsin inşallah :))
Merhaba bende erkek evlat istiyorum 2 kızım var nasıl yaptınız ovulasyon birde orgazm olmakla ilgili şeyler de duyuyorum siz nasıl yaptınız acaba cevap verirseniz çok sevinirimBen ovulasyon testiyle erkek bebeğe hamile kaldım yumurtlamanın olduğu gece Önemli
Ayşem ıslak olanın kızı da var ben çok arastirdim takma onu kafana yaCanim afedersin ama mrk ettigim konu adetten yumirtlamaya kadar akintin oluyormu kiz icin vajinanin kuru olmasi gerek falan diyorlar da yani sende o akinti varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?