Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Son düzenleme:
Kızlar bn yaptıklarımı anlatım size adetim biti 7, 8 sonra 2 gün korunmalı ilişki oldu adetin 12 . günü tek ilişkim gece oldu bn üsteydim derin ilişki olmadı 3 gün gecti 1 ilişki daha oldu oda sabah oldu o ay sadece 2 kez ilişkim oldu korunmasız sık degildi ilişkilerim et tuz dan uzak durdum esim cok cay içer bn hiç içmem süt te pek içmem yogur peynir arada yerm sirkeyide unuttum kullanmayı zaten adetlerim 27 gunde bire düşmüştü 13, 14 yum oluyordu sanırm ilişkdn sonra sola yattım 15, 20 dk gerisini rabbime bıraktım bol bol dua ettim rabbim sizlere de nasip etsin inşallah :))

Son düzenleme:
S sakyuz gel bacim yazmis arkadaş bak

Canim afedersin ama mrk ettigim konu adetten yumirtlamaya kadar akintin oluyormu kiz icin vajinanin kuru olmasi gerek falan diyorlar da yani sende o akinti varmiydi

Ben ovulasyon testiyle erkek bebeğe hamile kaldım yumurtlamanın olduğu gece Önemli
Merhaba bende erkek evlat istiyorum 2 kızım var nasıl yaptınız ovulasyon birde orgazm olmakla ilgili şeyler de duyuyorum siz nasıl yaptınız acaba cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…