- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.041
Adetten bir kaç gün sonra akıntı başlıyor kremsi koyu akıntı kız diyolar su gibi olandaki ilişki erkek derler bnde kremsi olanda ilişki olmuştur 12. Günü oldu çünküCanim afedersin ama mrk ettigim konu adetten yumirtlamaya kadar akintin oluyormu kiz icin vajinanin kuru olmasi gerek falan diyorlar da yani sende o akinti varmiydi
O akıntıyı demiyo ki adetten sonra sürekli akıntı islakmiydin diye soruyoAdetten bir kaç gün sonra akıntı başlıyor kremsi koyu akıntı kız diyolar su gibi olandaki ilişki erkek derler bnde kremsi olanda ilişki olmuştur 12. Günü oldu çünkü
Allah ne yazarsa o işteKızlar ben yumurtlama günü hamile kaldım eve geldiğim gün yumurtlamışım özellikle denemedik ama erkek deniliyor öyle olunca benim kızım olacak İnşAllah tezi çürüttük
Ay canim sorma ya o takili kaldi bende ya sirf o yuzden deniyemiyorum o yuzden adete yakin kuru oluyorum o zamanmi denesem diyorum bi yandan kafa allak bullakAyşem ıslak olanın kızı da var ben çok arastirdim takma onu kafana ya
Canım adete yakında ne bilim adette 3 gün önce bırak ozaman erkek ihtimali ondada varAy canim sorma ya o takili kaldi bende ya sirf o yuzden deniyemiyorum o yuzden adete yakin kuru oluyorum o zamanmi denesem diyorum bi yandan kafa allak bullak
Yapma canim ya inan iyice bunaldim artik bide yumurtlamam erken oluyor benim son oglum adetten iki gün sonrasi kalmisti o yuzden riskmi olur diyorum yine tabi canim dedigin gibi nasip kismetCanım adete yakında ne bilim adette 3 gün önce bırak ozaman erkek ihtimali ondada varHediye33 canımda deneyecekti bıraktirdik adete yakın olanı nasip kısmet
Adetten çıkınca 1 2 gün korunmalı yumdan 2 gün öncesi korunmasiz olsun Ayşem seninYapma canim ya inan iyice bunaldim artik bide yumurtlamam erken oluyor benim son oglum adetten iki gün sonrasi kalmisti o yuzden riskmi olur diyorum yine tabi canim dedigin gibi nasip kismet
Canım merhaba nasılsın . Geçen ay çatlamadan 2.5 gün önce bıraktım hamile kalamadım . Bu ay 3 gün önce bıraktım . Şimdi söyle sorayım benim geçen ay 12. Gün sabah 11 de ultra pik Oldu 13. Gün sabah 11 de çatladı ( ultra pikten 24 saat sonra ) en son ilişki 10. Gün 23:45 ti 2.5 günle gebelik olmadı. Bu ay 12. Gün akşam testim pikti 13. Gün sabah ultra pikti 14.sabah 11 de (24 saat sonra çatladı ) en son ilişkim 10. Gündü. Sık ilişki denedim. Henüz sonuç bekliyorum canım . 18 mayıs bat ım. Şöyle örnek vereyim aşağıdaki testler 12. Gün pik 13. Gün ultra pik 14. Gün çatladı ( ultra pikten 24 saat sonra pikten de 48 saat sonra çatladı ). Önünüzdeki ay için bana hangi gün son ilişkiyi önerirsin teshimde hep sabah çatşıyor.Dediğim gibi pik olduktan sonra 36-38 saat sonra yumurta çatlar pik olmadan az öncesini yakalarsan çok iyi yada pik gunu koyulaşmaya başlarken bunları yakalayınca degerlendirin ve degerlendirincede bırakın ama teste devam edin ne zaman silikleşecek ögrenin
Öylemi diyorsun canim ben bi degerlendireyim barimAdetten çıkınca 1 2 gün korunmalı yumdan 2 gün öncesi korunmasiz olsun Ayşem senin
hesaplara göre 48 saatte sonra çatlıyor yumun 36 saati bulursan rabbimde nasip ederse kızın olur cnm hayırlısı olsun senin için belkide 18 mayıs gelmeyen batın olurCanım merhaba nasılsın . Geçen ay çatlamadan 2.5 gün önce bıraktım hamile kalamadım . Bu ay 3 gün önce bıraktım . Şimdi söyle sorayım benim geçen ay 12. Gün sabah 11 de ultra pik Oldu 13. Gün sabah 11 de çatladı ( ultra pikten 24 saat sonra ) en son ilişki 10. Gün 23:45 ti 2.5 günle gebelik olmadı. Bu ay 12. Gün akşam testim pikti 13. Gün sabah ultra pikti 14.sabah 11 de (24 saat sonra çatladı ) en son ilişkim 10. Gündü. Sık ilişki denedim. Henüz sonuç bekliyorum canım . 18 mayıs bat ım. Şöyle örnek vereyim aşağıdaki testler 12. Gün pik 13. Gün ultra pik 14. Gün çatladı ( ultra pikten 24 saat sonra pikten de 48 saat sonra çatladı ). Önünüzdeki ay için bana hangi gün son ilişkiyi önerirsin teshimde hep sabah çatşıyor.
Cnim benimmmÖylemi diyorsun canim ben bi degerlendireyim barim
Pehriz yapmıyoruz canım sık ikişki oluyor şimdi benim yumurtam 14. Gün sabah çatlıyor ya sence en son korunmasız ilişki hangi gün olmalıhesaplara göre 48 saatte sonra çatlıyor yumun 36 saati bulursan rabbimde nasip ederse kızın olur cnm hayırlısı olsun senin için belkide 18 mayıs gelmeyen batın olurbirde eşiniz pehrizli olmasın tek günü korunmasız diger gunler korunmalı olsun
Ikra meyra sanada sorayım bugün yumurtam çatladıktan sonraki 3. Günüm ama hala testim koyu silinmiyor şimdi yaptım neden olabilri sence
14 gün olduguna eminseniz 12. gün gece olmalı erkekler 24 saat yaşar ve sadece kızlar kalmış olur birde spermler kaliteli değilse tutmaz o nedenle 1.5 gün daha iyi olurPehriz yapmıyoruz canım sık ikişki oluyor şimdi benim yumurtam 14. Gün sabah çatlıyor ya sence en son korunmasız ilişki hangi gün olmalı
3 gün önce catladıgına eminmisin ama pikte değil cnmIkra meyra sanada sorayım bugün yumurtam çatladıktan sonraki 3. Günüm ama hala testim koyu silinmiyor şimdi yaptım neden olabilri sence
Eminim canım 13. Ultra pik 14. Gün açılmış test sence çatlamamış mın3 gün önce catladıgına eminmisin ama pikte değil cnm
14 gün olduguna eminseniz 12. gün gece olmalı erkekler 24 saat yaşar ve sadece kızlar kalmış olur birde spermler kaliteli değilse tutmaz o nedenle 1.5 gün daha iyi olur
Tekrar koyulaşmış 14 gün ovu testi iki defa yum oluyor o zaman bilemicemEminim canım 13. Ultra pik 14. Gün açılmış test sence çatlamamış mın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?