- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.061
Şimdi instagramdan birinw sordum ovu takibi yapan testleri yapam yumurtan henüz çatlamamış diyor çatlamış olması için çok silik olması lazım dedi ama hafif açılması çatladı demek değilmi ben mi yanlış biliyorum acaba3 gün önce catladıgına eminmisin ama pikte değil cnm
Burada testin koyulaşmış 2 defa yum oluyor demekki bilemicemIkra meyra sanada sorayım bugün yumurtam çatladıktan sonraki 3. Günüm ama hala testim koyu silinmiyor şimdi yaptım neden olabilri sence
Tekrar koyulaşmış 14 gün ovu testi iki defa yum oluyor o zaman bilemicem
Burada testin koyulaşmış 2 defa yum oluyor demekki bilemicem
14 testin silik cnm yada testlerde sorun var akıntın geldimi o günlerdeŞimdi instagramdan birinw sordum ovu takibi yapan testleri yapam yumurtan henüz çatlamamış diyor çatlamış olması için çok silik olması lazım dedi ama hafif açılması çatladı demek değilmi ben mi yanlış biliyorum acaba
Devam et ama bu ay korunmalı olsunHergüm teste devam edeyimmi sence korunmalı ilişkiye devam edip koyulaşınca tekrardan mı denesem
Canım inanılmaz yoğun akıntı yumurta akı kıvanında uzayan geldi ve şiddetli kasık aşrısı ve bel ağrısı oldu özellikle çatladığı gün 3 gündür ağrı yok akıntıda kremsi beyaza döndü .14 testin silik cnm yada testlerde sorun var akıntın geldimi o günlerde
Tamam canımDevam et ama bu ay korunmalı olsun
Hayırlısı olsun cnm alıntı ekliyorumCanım inanılmaz yoğun akıntı yumurta akı kıvanında uzayan geldi ve şiddetli kasık aşrısı ve bel ağrısı oldu özellikle çatladığı gün 3 gündür ağrı yok akıntıda kremsi beyaza döndü .
Tamam canım
Eger uzayan olduysa pikte sorun var cnm hayırlısı olsun saglıklı kızçe nasip etsin rabbim pars sarp sahraCanım inanılmaz yoğun akıntı yumurta akı kıvanında uzayan geldi ve şiddetli kasık aşrısı ve bel ağrısı oldu özellikle çatladığı gün 3 gündür ağrı yok akıntıda kremsi beyaza döndü .
Tamam canım
İnşallaj canım aminnn güzel oldu sahra ismi de uyduEger uzayan olduysa pikte sorun var cnm hayırlısı olsun saglıklı kızçe nasip etsin rabbim pars sarp sahra
Yok cnm 2 gün falan kuru oluyoduO akıntıyı demiyo ki adetten sonra sürekli akıntı islakmiydin diye soruyo
12-13 hafta oldugunda paylaşın yada başka usg varsa nubu hiç görünmüyor cnmIkra meyra canım sen bu konuda iyiymişsin lütfen bana da yardımcı olur musun 2 yaşında bir oğlum var 2. Hamileliğim çok merak ediyorum cinsiyetini :)
11+0 ım bugün randevum vardı cinsiyetini tahmin edebilir misin lütfen ❤❤❤
Ya tüh tek bunu verdi canım devlete gidiyorum çünkü 10 gün sonra cinsiyeti belli olur belki dedi doktor bakalım nasip o zaman teşekkür ederim ☺12-13 hafta oldugunda paylaşın yada başka usg varsa nubu hiç görünmüyor cnm
12 haftada söylemez ise tekrar paylşınYa tüh tek bunu verdi canım devlete gidiyorum çünkü 10 gün sonra cinsiyeti belli olur belki dedi doktor bakalım nasip o zaman teşekkür ederim ☺
Tamam canım teşekkür ederim ☺❤12 haftada söylemez ise tekrar paylşınsöylersede paylaşın ama yazmayın
İçime kız doğdu .. inşaallah gönlünüzce olsun ...Ikra meyra canım sen bu konuda iyiymişsin lütfen bana da yardımcı olur musun 2 yaşında bir oğlum var 2. Hamileliğim çok merak ediyorum cinsiyetini :)
11+0 ım bugün randevum vardı cinsiyetini tahmin edebilir misin lütfen ❤❤❤
Çok teşekkür ederim canım inşallah ❤❤❤İçime kız doğdu .. inşaallah gönlünüzce olsun ...❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?