Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

  • KIZ

    OY: 234 62,9%
  • ERKEK

    OY: 138 37,1%

  • Ankete Katılan
    372
3 gün önce catladıgına eminmisin ama pikte değil cnm
Şimdi instagramdan birinw sordum ovu takibi yapan testleri yapam yumurtan henüz çatlamamış diyor çatlamış olması için çok silik olması lazım dedi ama hafif açılması çatladı demek değilmi ben mi yanlış biliyorum acaba
 
14 testin silik cnm yada testlerde sorun var akıntın geldimi o günlerde
 
Hayırlısı olsun cnm alıntı ekliyorum

Ovulasyon Testi Pozitif Çıkınca Ne Zaman İlişki Olmalı?
OVULASYON TESTİ sonuçları markaya göre değişmekle birlikte genellikle iki çizgi çıkması durumunda pozitif olarak değerlendirilir. Ovulasyon testi silik çıkıp hamile kalan kadınların test kitlerinde bozukluk olması muhtemeldir. Yani ovulasyon testi çift çizgi çıktığında bu durum ortalama 24-36 saat içinde yumurtlama işleminin gerçekleşeceğinin habercisidir. Pozitif çıktığı andan itibaren 24 saat sonra cinsel ilişkiye girmeniz hamilelik şansını artırır.

Yumurta, yumurta kanalında sadece 24 saat yaşar. Bu saatlerin doğru kullanılması önemlidir. Spermler ise ortalama olarak 3 gün canlı kalabilir. Bu nedenle tam yumurtlama gününde olmasa bile hamile kalınabilir. Hamile kalmak isteyen kadınlar adet döngüsünün yumurtlama döneminin birkaç gün öncesi ve birkaç gün sonrasını kapsayan 5 günlük dönemde hamile kalabilir. Kadınların yumurtlama dönemi dışında hamile kalmaları mümkün değildir.
 
Eger uzayan olduysa pikte sorun var cnm hayırlısı olsun saglıklı kızçe nasip etsin rabbim pars sarp sahra
 
Ikra meyra canım sen bu konuda iyiymişsin lütfen bana da yardımcı olur musun 2 yaşında bir oğlum var 2. Hamileliğim çok merak ediyorum cinsiyetini :)
11+0 ım bugün randevum vardı cinsiyetini tahmin edebilir misin lütfen ❤❤❤
 

Eklentiler

  • 20200508_110556.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 20200508_110518.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 54
12-13 hafta oldugunda paylaşın yada başka usg varsa nubu hiç görünmüyor cnm
 
Ya tüh tek bunu verdi canım devlete gidiyorum çünkü 10 gün sonra cinsiyeti belli olur belki dedi doktor bakalım nasip o zaman teşekkür ederim ☺
12 haftada söylemez ise tekrar paylşın söylersede paylaşın ama yazmayın
 
Merhaba arkadaşlar samimiyetiniz çok güzel bilmem ben de araniza katılıp cevap alabilir miyim ama yazmak istedim bir oğlum.var ikinci evladi düşünüyoruz son adet tarihim 3 Nisan 32-33gunde bir adet oluyorum normalde bu ay da 3-5 Mayıs gibi adet olmam gerekiyordu 2 mayis ta kahverengi leke geldi 3 gün böyle günde bir kez peceteye gelecek kadar geldi bı kere de hafif pembe geldi bir daha da hiç gelmedi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu lekelenme in 4. Günü yaptım 6 Mayıs'ta su gün oldu hala adet felan yok adet olacakmış gibi ara ara kaşık ağrım.oldu onlar bitti bu sabah kalktım eşim iyi misin dedi hayırdır dedim yüzüm ellerim ayaklarım şişmiş ödem olmuş herhalde testi mi erken yaptım yoksa başka bir sorun mu var ne zaman tekrar etmem lazım testi normalde o gördüğüm.leke adet değil ise 7 gün oldu adet geceli başka bir belirtim yok planliyiz ikinci çocuğu istiyoruz son adetten sonra dan beri şu anda da başımda bı uguldama.tirreme gibi bişi var vücudumda baş.mi dönüyor anlamadım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…