Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aslında Sağlık ocağında kan versenizdaha net alırsınız sonucu

Merhaba Hoşgeldiniz kan verin sağlık ocağında isterseniz

Başka bi problem alabilir mi diye de şüpheleniyorum ama adetimin olmaması da ayrı syphelendiriyor geç döllenme olmuş olabilir mi
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin hayırlısı olsun hakkınızda geç döllenme olabilir, üstüne görme olabilir, yerleşme kanaması olabilir ya da regl düzeniniz değişmiş olabilir mevsimsel,stres gibi etkilerden kaynaklı siz gidip bi kan verin rahat edin

Merhaba sabah test yaptım.negatif çıktı demekki bu ay bı değişim ve anormallik oldu hayrilisi rabbim nadip ederr elbet

Başka bi problem alabilir mi diye de şüpheleniyorum ama adetimin olmaması da ayrı syphelendiriyor geç döllenme olmuş olabilir mi
O da bir ihtimal benim oğlum geç döllenme.adetimden sonra 9 muydu 12.günde hcg testte gördüm hep strese bağlıyordum gecikmesini aklıma da gelmedi ilk kan vermek beklemiştim

Merhaba sabah test yaptım.negatif çıktı demekki bu ay bı değişim ve anormallik oldu hayrilisi rabbim nadip ederr elbet
Hayırlısı olsun ister istemez hava değişimi ve insanlarda şu virüsten kaynaklı psikolojik değişiklerde etken olabiliyor bende bu ay 4 gün erken adet oldum meselahayırlısı olsun önce sağlık

Kötüyü çağırma derim.adetten sonra bir kadın dogumcuya hamilelik öncesi rutin muayene ve hormon kan tetkiki vermekte yarar var bunu her kadın yapmalı sözüm tek sana değil,zira ben yaklaşık 7-8 aydır aşırı karın ağrısından acillik olup idrar yolu enf diyip yolluyordlardı Şubat ayındaki ağrım da akut apandis olduğu çıktı 4 saat içinde ameliyatta buldum kendimi.
Özellikle kadınlar bu Tür aprıları ihmal edip doktora gitmemezlik yapmamalı o yüzden diyorum hamilelik önces muayene olmakta fayda var
Herkese sağlıklı günler dilerim

Teşekkür ederim haklısınız yarın nasipse gidiyorum.randevu aldık

Seni buralarda aktif gormek cok guzel engin zengin bilgilerin oldugunu dusunuyorum

Yok yok hamdolsun hiç oyle bı üzüntüm.yok rabbim. Evlat nimetini tattirdi bundan sonrasını da o nasıl bilirse oyle hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…