- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.081
Aslında Sağlık ocağında kan versenizMerhaba arkadaşlar samimiyetiniz çok güzel bilmem ben de araniza katılıp cevap alabilir miyim ama yazmak istedim bir oğlum.var ikinci evladi düşünüyoruz son adet tarihim 3 Nisan 32-33gunde bir adet oluyorum normalde bu ay da 3-5 Mayıs gibi adet olmam gerekiyordu 2 mayis ta kahverengi leke geldi 3 gün böyle günde bir kez peceteye gelecek kadar geldi bı kere de hafif pembe geldi bir daha da hiç gelmedi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu lekelenme in 4. Günü yaptım 6 Mayıs'ta su gün oldu hala adet felan yok adet olacakmış gibi ara ara kaşık ağrım.oldu onlar bitti bu sabah kalktım eşim iyi misin dedi hayırdır dedim yüzüm ellerim ayaklarım şişmiş ödem olmuş herhalde testi mi erken yaptım yoksa başka bir sorun mu var ne zaman tekrar etmem lazım testi normalde o gördüğüm.leke adet değil ise 7 gün oldu adet geceli başka bir belirtim yok planliyiz ikinci çocuğu istiyoruz son adetten sonra dan beri şu anda da başımda bı uguldama.tirreme gibi bişi var vücudumda baş.mi dönüyor anlamadım.
Merhaba Hoşgeldiniz kan verin sağlık ocağında istersenizMerhaba arkadaşlar samimiyetiniz çok güzel bilmem ben de araniza katılıp cevap alabilir miyim ama yazmak istedim bir oğlum.var ikinci evladi düşünüyoruz son adet tarihim 3 Nisan 32-33gunde bir adet oluyorum normalde bu ay da 3-5 Mayıs gibi adet olmam gerekiyordu 2 mayis ta kahverengi leke geldi 3 gün böyle günde bir kez peceteye gelecek kadar geldi bı kere de hafif pembe geldi bir daha da hiç gelmedi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu lekelenme in 4. Günü yaptım 6 Mayıs'ta su gün oldu hala adet felan yok adet olacakmış gibi ara ara kaşık ağrım.oldu onlar bitti bu sabah kalktım eşim iyi misin dedi hayırdır dedim yüzüm ellerim ayaklarım şişmiş ödem olmuş herhalde testi mi erken yaptım yoksa başka bir sorun mu var ne zaman tekrar etmem lazım testi normalde o gördüğüm.leke adet değil ise 7 gün oldu adet geceli başka bir belirtim yok planliyiz ikinci çocuğu istiyoruz son adetten sonra dan beri şu anda da başımda bı uguldama.tirreme gibi bişi var vücudumda baş.mi dönüyor anlamadım.
Bilemedim olmadı öyle yapayım ama kaç gün geçmeli bişey diyorlar miAslında Sağlık ocağında kan versenizdaha net alırsınız sonucu
Merhaba hoşgeldiniz gebelik şüphem var kan vermek istiyorum derseniz yaparlar gün sormuyorlar genelde kanda net çıkarBilemedim olmadı öyle yapayım ama kaç gün geçmeli bişey diyorlar mi
Başka bi problem alabilir mi diye de şüpheleniyorum ama adetimin olmaması da ayrı syphelendiriyor geç döllenme olmuş olabilir miMerhaba hoşgeldiniz gebelik şüphem var kan vermek istiyorum derseniz yaparlar gün sormuyorlar genelde kanda net çıkar
Hakkında hayırlısı olsun canım kanda bir günlükken bile çikiyo baktır kan değerlerine de baktır...Başka bi problem alabilir mi diye de şüpheleniyorum ama adetimin olmaması da ayrı syphelendiriyor geç döllenme olmuş olabilir mi
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin hayırlısı olsun hakkınızda geç döllenme olabilir, üstüne görme olabilir, yerleşme kanaması olabilir ya da regl düzeniniz değişmiş olabilir mevsimsel,stres gibi etkilerden kaynaklı siz gidip bi kan verin rahat edinBaşka bi problem alabilir mi diye de şüpheleniyorum ama adetimin olmaması da ayrı syphelendiriyor geç döllenme olmuş olabilir mi
Merhaba sabah test yaptım.negatif çıktı demekki bu ay bı değişim ve anormallik oldu hayrilisi rabbim nadip ederr elbetAklınıza kötü şeyler getirmeyin hayırlısı olsun hakkınızda geç döllenme olabilir, üstüne görme olabilir, yerleşme kanaması olabilir ya da regl düzeniniz değişmiş olabilir mevsimsel,stres gibi etkilerden kaynaklı siz gidip bi kan verin rahat edin
O da bir ihtimal benim oğlum geç döllenme.adetimden sonra 9 muydu 12.günde hcg testte gördüm hep strese bağlıyordum gecikmesini aklıma da gelmedi ilk kan vermek beklemiştimBaşka bi problem alabilir mi diye de şüpheleniyorum ama adetimin olmaması da ayrı syphelendiriyor geç döllenme olmuş olabilir mi
Hayırlısı olsun ister istemez hava değişimi ve insanlarda şu virüsten kaynaklı psikolojik değişiklerde etken olabiliyor bende bu ay 4 gün erken adet oldum meselaMerhaba sabah test yaptım.negatif çıktı demekki bu ay bı değişim ve anormallik oldu hayrilisi rabbim nadip ederr elbet
Kötüyü çağırma derim.adetten sonra bir kadın dogumcuya hamilelik öncesi rutin muayene ve hormon kan tetkiki vermekte yarar var bunu her kadın yapmalı sözüm tek sana değil,zira ben yaklaşık 7-8 aydır aşırı karın ağrısından acillik olup idrar yolu enf diyip yolluyordlardı Şubat ayındaki ağrım da akut apandis olduğu çıktı 4 saat içinde ameliyatta buldum kendimi.Başka bi problem alabilir mi diye de şüpheleniyorum ama adetimin olmaması da ayrı syphelendiriyor geç döllenme olmuş olabilir mi
Teşekkür ederim haklısınız yarın nasipse gidiyorum.randevu aldıkKötüyü çağırma derim.adetten sonra bir kadın dogumcuya hamilelik öncesi rutin muayene ve hormon kan tetkiki vermekte yarar var bunu her kadın yapmalı sözüm tek sana değil,zira ben yaklaşık 7-8 aydır aşırı karın ağrısından acillik olup idrar yolu enf diyip yolluyordlardı Şubat ayındaki ağrım da akut apandis olduğu çıktı 4 saat içinde ameliyatta buldum kendimi.
Özellikle kadınlar bu Tür aprıları ihmal edip doktora gitmemezlik yapmamalı o yüzden diyorum hamilelik önces muayene olmakta fayda var
Herkese sağlıklı günler dilerim
Kötüyü çağırma derim.adetten sonra bir kadın dogumcuya hamilelik öncesi rutin muayene ve hormon kan tetkiki vermekte yarar var bunu her kadın yapmalı sözüm tek sana değil,zira ben yaklaşık 7-8 aydır aşırı karın ağrısından acillik olup idrar yolu enf diyip yolluyordlardı Şubat ayındaki ağrım da akut apandis olduğu çıktı 4 saat içinde ameliyatta buldum kendimi.
Özellikle kadınlar bu Tür aprıları ihmal edip doktora gitmemezlik yapmamalı o yüzden diyorum hamilelik önces muayene olmakta fayda var
[/QUO
Çok haklısınız kadiinlaar çok ihmal ediyoruz korkuyoruzda Dr gitmeye ben oyleeyim açıkçası ....6 ay kaarnim ağrıdı fakat usuutme yada işte iltihaptir diye gtmedim önemsemedim iki aday önce Dr gittim ve Dr yara olduğunu soyleedi rahim agzinda ben şok ağrıya o sebeptir dedi ve yakma operasyonu geçirdiğim bir ay geçmeden ne. Ağrı kaldı ne sizi boşuna cekmissim Dr dis agrisa insan hemenndr gidiiyor ama kadının rahimi öle etken biseyki dedi en ufak vücuttaki herhangi bir enfeksiyon da etkileniyor ve en az 6 ayda bir rutin muayene olsa sıkıntılar erkenden çözülür enazindan ddedii ve hakliydida ihmal etmeyin kendiinizi bir boğaz enfeksiyonu bile rahimde etki yaratiyormus duyunca inanamamistiim.... dikkatli olun hanımlar önce sağlık inşaallahherşey gönlünüzce olsun
Hosgeldiniz uzerine gorme olabilir gec dollenmedede hemen cikmiyorTeşekkür ederim haklısınız yarın nasipse gidiyorum.randevu aldık
Seni buralarda aktif gormek cok guzel engin zengin bilgilerin oldugunu dusunuyorumKötüyü çağırma derim.adetten sonra bir kadın dogumcuya hamilelik öncesi rutin muayene ve hormon kan tetkiki vermekte yarar var bunu her kadın yapmalı sözüm tek sana değil,zira ben yaklaşık 7-8 aydır aşırı karın ağrısından acillik olup idrar yolu enf diyip yolluyordlardı Şubat ayındaki ağrım da akut apandis olduğu çıktı 4 saat içinde ameliyatta buldum kendimi.
Negatif çıktı aldım sonuçları nasipHosgeldiniz uzerine gorme olabilir gec dollenmedede hemen cikmiyor
Insallah en kisa zamanda kavusursunuz gonlunuzdekineNegatif çıktı aldım sonuçları nasip
İnşallah herkese rabbim nasip etsin gonlundekini bir oğlum var benim de kendim ,4 kız kardeşim.kiz çocuğun nasıl bişey olduğunu annemden biliyorum rabbim.once sağlık tabiki herkese hakkında hayırlısını nasip etsinInsallah en kisa zamanda kavusursunuz gonlunuzdekine
Hakkında hayırlısı olsun canım vardır bı hikmeti ..dua edelim Rabbim veren isteyin vereyim diyor gönülden hakederek istemek de onemmli inşaallah layık oluruz. .. inşaallah tez zamanda mutlu haberler alırsın ...sakın yıpratma kendiniNegatif çıktı aldım sonuçları nasip
Yok yok hamdolsun hiç oyle bı üzüntüm.yok rabbim. Evlat nimetini tattirdi bundan sonrasını da o nasıl bilirse oyle hayırlısı ne ise o olsun hepimiz içinHakkında hayırlısı olsun canım vardır bı hikmeti ..dua edelim Rabbim veren isteyin vereyim diyor gönülden hakederek istemek de onemmli inşaallah layık oluruz. .. inşaallah tez zamanda mutlu haberler alırsın ...sakın yıpratma kendini ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?