- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.101
Pik günleri erkek olma şansı yuksek guzel günleri degerlendirmişiniz. Pik olduktan sonra kaçıncı günü silikleşti takip ettinizmi bende pikten 8-10 saat öncesini tek gün olarak degerlendirdik cuma günü dr gittim 36 saate çatlar dedi yarın çatlatma ignesi olabilirsin dedi bende o ay igneyi almadım zaten olmuyor dedimKızlar nabersiniz... Ben bugun Dr kontrolüne gittim.. Cinsiyete erkek dedi.. Yazayım geri bildirim olsun.
Yazacağım demistim zaten...
Ben subatın 19unda pik gördüm ilişki 18,19,20,21 oldu üst üste 4gün...
Başka olmadı... Birinden biri tutmus. Pek yararlı bilgi olur mu bilemedim ama paylaşayım dedim
Dipnot bu ve erkek bebek isteyenler sayfasına arada 4yorum yazmıslığım var. Konustuklarm bana soru soranlar olmustu bende öğrenir öğrenmez yazdım.
((BİR kızım var 3,5 yasında... Bu 2.bebelik..))
Allah size bagislasin insallahPik günleri erkek olma şansı yuksek guzel günleri degerlendirmişiniz. Pik olduktan sonra kaçıncı günü silikleşti takip ettinizmi bende pikten 8-10 saat öncesini tek gün olarak degerlendirdik cuma günü dr gittim 36 saate çatlar dedi yarın çatlatma ignesi olabilirsin dedi bende o ay igneyi almadım zaten olmuyor dedimcuma gecesini cumartesiye baglayan geceydi degerlendirdik cumartesi sabah pikti pazartesi öglen akıntı gelince dayanamayıp dr gittm saat 4 cıvarı filandı yum yok catlamış dedi dr o ay ikiz kızlarıma hamile kaldım rabbim isteyen her keze erkekse erkek kız ise kız evladı olmayanlarada saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşaallahPik günleri erkek olma şansı yuksek guzel günleri degerlendirmişiniz. Pik olduktan sonra kaçıncı günü silikleşti takip ettinizmi bende pikten 8-10 saat öncesini tek gün olarak degerlendirdik cuma günü dr gittim 36 saate çatlar dedi yarın çatlatma ignesi olabilirsin dedi bende o ay igneyi almadım zaten olmuyor dedimcuma gecesini cumartesiye baglayan geceydi degerlendirdik cumartesi sabah pikti pazartesi öglen akıntı gelince dayanamayıp dr gittm saat 4 cıvarı filandı yum yok catlamış dedi dr o ay ikiz kızlarıma hamile kaldım rabbim isteyen her keze erkekse erkek kız ise kız evladı olmayanlarada saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederiz tecrübelerini paylaştığın için☺Kızlar nabersiniz... Ben bugun Dr kontrolüne gittim.. Cinsiyete erkek dedi.. Yazayım geri bildirim olsun.
Yazacağım demistim zaten...
Ben subatın 19unda pik gördüm ilişki 18,19,20,21 oldu üst üste 4gün...
Başka olmadı... Birinden biri tutmus. Pek yararlı bilgi olur mu bilemedim ama paylaşayım dedim
Dipnot bu ve erkek bebek isteyenler sayfasına arada yorum yazmıslığım var. Konustuklarm bana soru soranlar olmustu bende öğrenir öğrenmez yazdım.
((BİR kızım var 3,5 yasında... Bu 2.bebelik..))
Teşekkür ederiz tecrübelerini paylaştığın için☺
kız isteyen bizler için de inşallah Rabbim gönlümüzdekini versin. Sizin takviminize göre düşünürsek kız için sadece 18inde denemek yeterli olacaktı sanırım (koyulaşma başlamış) önceki günlerde korumalı ilişkiyle tabii. Değil miIkra meyra ☺
Rica ederimTeşekkür ederiz tecrübelerini paylaştığın için☺
kız isteyen bizler için de inşallah Rabbim gönlümüzdekini versin. Sizin takviminize göre düşünürsek kız için sadece 18inde denemek yeterli olacaktı sanırım (koyulaşma başlamış) önceki günlerde korumalı ilişkiyle tabii. Değil miIkra meyra ☺
Aynen 18 de tek ilişki olsaydı kız ihtimali yuksek oluyor tabi rabbim yeterki olsun desinTeşekkür ederiz tecrübelerini paylaştığın için☺
Evet tamda aradıgım cvp 19 pik 24 saat sonra silikleşme başlamış 10-12 saat öncesi degerlendirilse yani siz 18 de degerlendirip başka olmasa kız ihtimali yuksek tabiki rabbim ol derseAmin inşaallah
Benim subat 18 koyulasmaya basladı değerlendirdim
Subat 19 pikti değerlendrdim
20si siliklesti değerlendrdim
21 en silikti değerlendirdim.. Yalnızca bu 4günü değerlendirdim.
Her 4gün de saat 22ile23arası idi değerlendirme.. Testlerimi de 17.30ile 18 arası yapıyordum.
Benim için cinsiyet fark etmezdi... Bilgi olur amacı ile paylaştım burada
Kızımda da aynısını uyguladım bire bir aynı hatta kızımda tek fark ilişki 21 22 arası olabiliyordu.. Bunda daha geç oldu..
Birilerine ilham olursa ne alaEvet tamda aradıgım cvp 19 pik 24 saat sonra silikleşme başlamış 10-12 saat öncesi degerlendirilse yani siz 18 de degerlendirip başka olmasa kız ihtimali yuksek tabiki rabbim ol derse
Aynı şeyleri yapıp biri kız biri erkek evlat sahibi olmak büyük şans gerçekten rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin zira aynı şeyleri yapıp iki erkek sahibi bizler kız aramaya devamBirilerine ilham olursa ne ala
Ama elbette ki aynen Allah bilir aynı taktik in biri kız biri erkek oldu bakalım
Nasılsın canım ben bu ay ovulasyon testi aldım kendimi tanımak için bu ay teste başlayacağım nasip olursaAynı şeyleri yapıp biri kız biri erkek evlat sahibi olmak büyük şans gerçekten rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin zira aynı şeyleri yapıp iki erkek sahibi bizler kız aramaya devamRabbim önce sağlık versin şu güzel günlerde dualarımız kabul olsun .Çevremde gördükçe böyle kız erkek sahibi olanları içim burkuluyor Allah affetsin acaba şanssız mıyım diye iç geçiriyorum çalışan anne olduğum için de keşke öyle olsaydı çocuk işini kapatırdım çok yorucu oluyor
Çok şükür canım sağol sen nasılsın? Allah gönlündekini hayırlı eylesin canım tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah . Ben cesaret edemiyorum biraz daha mı büyüseler diyorum bazen de olacaksa olsun diyorum henüz başlamadım testlere falanNasılsın canım ben bu ay ovulasyon testi aldım kendimi tanımak için bu ay teste başlayacağım nasip olursa
Hemen başla erken yumurtlamada olabiliyor ben adetin 3 günü başladım yanlış hatırlamıyorsamBenim bugün adetim bitti 3 gün sonra teste başlayayım mı
PeKi uygulamayı nasıl yapıyım her gün bir tane saat olarak nasılHemen başla erken yumurtlamada olabiliyor ben adetin 3 günü başladım yanlış hatırlamıyorsam
İyiyim cok şükür bende daha başlamış sayılmam da kendimi tanıma kısmındayımÇok şükür canım sağol sen nasılsın? Allah gönlündekini hayırlı eylesin canım tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah . Ben cesaret edemiyorum biraz daha mı büyüseler diyorum bazen de olacaksa olsun diyorum henüz başlamadım testlere falan
20 tane test var yanımda bir de az almışım galibaHemen başla erken yumurtlamada olabiliyor ben adetin 3 günü başladım yanlış hatırlamıyorsam
Adetinin kaçıncı gunu kaç günde bir adet oluyosunBenim bugün adetim bitti 3 gün sonra te
PeKi uygulamayı nasıl yapıyım her gün bir tane saat olarak nasıl
Bugün adetim bitti 28 günde bir oluyorum ortalama tabi bu bazen erken bazen geç de olabiliyorAdetinin kaçıncı gunu kaç günde bir adet oluyosun
İşte bu gün adetinin kaçıncı gunu adetinin 8 9 günlerinde test ypmaya başlaBugün adetim bitti 28 günde bir oluyorum ortalama tabi bu bazen erken bazen geç de olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?