Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Benim bildiğim adet bitince diye biliyorum öyle hatırlıyorum
Adet bitimi adetinin 7 günü yada 8 güne tekabül ediyosa tabiki yapsin ama 4 gün sürüp bitiyorsa bence erken test yapmak için hiç yapmayanlar ve kendini tanımak isteyenler yapabilir benim fikrim bu canisi

Adet bitimi adetinin 7 günü yada 8 güne tekabül ediyosa tabiki yapsin ama 4 gün sürüp bitiyorsa bence erken test yapmak için hiç yapmayanlar ve kendini tanımak isteyenler yapabilir benim fikrim bu canisi
Benim dün bitmişti adetim dün 7. Gündü .adetim 7gün sürüyor bugün 8.gün .tamam ama saat olarak her gün nasıl yapıyım onunla ilgili bilgi verebilir misiniz

Benim dün bitmişti adetim dün 7. Gündü .adetim 7gün sürüyor bugün 8.gün .tamam ama saat olarak her gün nasıl yapıyım onunla ilgili bilgi verebilir misiniz
Hergün sabah 8 de kalk idrarını yap 3 sat bekle 11 de yap ama ramazan olduğu için bunu kendine göre ayarla bide en son idrara çıktığından sonra ne yiyip ne iç 3 saat o şekilde bekle

Ben hiç bırakamadım buraları ☺Kurucu ve o dönem arkadaşlar her ne kadar giremese de.sessiz takipteyim zaten özelden iletişime geçenlere Engin ve yeni bilgilerimi paylaşım yapıyorum
Burada bizlerlede paylasirsan daha cok kitleye ulasmis oluruz gerci ara ara paylasiyorsun Allah razi olsun

Inanin sanki bu yaziyi ben yazdim tamamen benim ic sesim

Birde şu şekilde

örnek takip tablosu var paylaşim

Inanin sanki bu yaziyi ben yazdim tamamen benim ic sesim
Allah inşallah bize de nasip etsin dua edelim birbirimize çalışmıyor olsam belki daha rahat düşüneceğim ama ailemden uzaktayım bakıcıydı evdi yemekti uykusuzluktu hepsi üstüme üstüme geliyor cesaretim kırılıyor resmen Allah yardımcımız olsun

Allah kolaylık versin canim çalışan için daha zor çocuk büyütmek

Herkese merhaba bana net bir cevap yazin Allah askina araştira araştira bi hal oldum hala anlamadimkiz bebek icin adetten kac gun once iliskiye girilecek ya da adetten sonra mi ?

Herkese merhaba bana net bir cevap yazin Allah askina araştira araştira bi hal oldum hala anlamadimkiz bebek icin adetten kac gun once iliskiye girilecek ya da adetten sonra mi ?
28 günde bir regl olıyorsanız 14 gun yum yani ovulasyon günüdür 14 de catlıyorsa yumlarınız 11-12 günler kız bebek ihtimalini arttırıyor

28 günde bir regl olıyorsanız 14 gun yum yani ovulasyon günüdür 14 de catlıyorsa yumlarınız 11-12 günler kız bebek ihtimalini arttırıyor
Maşallah kizlaarinizsa....üç oglumdan sonra ki niyetimi sizle bozabilirim bugün adet oldum bakallim adet sonrası deneme yapacağım tabiki rabbim izin verirse adet günlerim çok aksamaz genel düzenlidir ikigun önce. Veya bir. İki gün sonra olurum bu etkileermi bilemedim ...adet sonrası ne yapmalıyım

Canım adetin den çıkar çıkmaz deneme yapma en 1 2 gün korunmalı olsun Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…