Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ikra meyra kızların resmimi maşallah supaallah ne kadar güzeller kızlar başka ya rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. ❤❤
Yok canım değiller bi ara avatar yaptım kızlarımı nazar degecek koyma dediler kaldırdım evet ama çok tatlı kızlarım var rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mubarek günde dualarını kabul etsin rabbim inşallah amin ecmain hayırlı kandiller

Adet bittimi ilk 4-5 gününü korunun tek günü degerlendirin 12-13 günü bulun 28 gün sürüyorsa rabbim nasio etsin prenses çok teşekkur ederim guzel maşşallahınıza

Merhaba arkadaşlar gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı en hayırlı şekilde kabul eylesin amin sizi uzun zamandır takip ediyorum ..bişey soracaktım benim bi arkadaşım 3 aylık hamile şuan geçenlerde ikili test yaptırmış cinsiyetini çok merak ediyor ilk bebeği bana sordu ben bi tahminde bulundum ama bilemedim bebek yan yatmış yinede sizinle paylaşsam yorumda bulunabilirmisiniz? Ikra meyra

Amin ins rabbim bizleri sevindirdigi gibi isteyen bütün annelere nasip etsin tabiki evlat ayrıcalikligi degil.

Buyurun paylaşın

Adet bittimi ilk 4-5 gününü korunun tek günü degerlendirin 12-13 günü bulun 28 gün sürüyorsa rabbim nasio etsin prenses çok teşekkur ederim guzel maşşallahınıza
Yani oncesii korumalı sık iliskki 12 ve 13 uncu günü tek ilişki olucak üç çocuk anasiyim ama ne kadar tecrübesizim bu konularda okadarr belli

Sen buna dikkat ettin mi canim kizini ona gore mi hesapladin bide ates olcumu yapiyormuydun

Yani oncesii korumalı sık iliskki 12 ve 13 uncu günü tek ilişki olucak üç çocuk anasiyim ama ne kadar tecrübesizim bu konularda okadarr belli
Adetten sonra korunmalı olsun.Adetiniz 28 gün suruyorsa 12-13 gün 12 .gecenin 13 güne baglandıgı günü degerlendirin aynı gün 1.ci dışarı 2.ci içeri olmalı

Sen buna dikkat ettin mi canim kizini ona gore mi hesapladin bide ates olcumu yapiyormuydun
Ben 5 şubatta 2008 denedik hamile kaldım oglum oldu 1 şubatta 2016 denedik ikiz kızlarım oldu alakası yok gibi dogru anladıysam

Ben 5 şubatta 2008 regl oldum sonra denedik hamile kaldım oglum oldu 1 şubatta 2016 regl oldum denedik ikiz kızlarım oldu alakası yok gibi dogru anladıysam

Bunada bakın kızlar tıklayın testte paylaşmış arkadaş

Bunada bakın kızlar tıklayın testte paylaşmış arkadaş
29 Aralıktan 1 ocağa kadar pik durumunda ve silikleşmediği sürece çatlama olmuş diyemeyiz bence değil mi ben mi yanlış yorumluyorum . 1ocaktan sonra silikleşmeye başladıysa çatlamadan 3 gün önce olmuş birliktelik demekki ve Y kromozomları ölmüş
Ya kızlar ben fen bilgisi öğretmeniyim yıllardır bunların dersini aldık öğrencilerime anlatırım da uygulamada böyle olmadığını kimse bize söylemedi ya her zaman %50 şans vardır deriz geçeriz. Bizdeki erkek şansı %99.999 muş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…