- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.141
Yok canım değiller bi ara avatar yaptım kızlarımı nazar degecek koyma dediler kaldırdımIkra meyra kızların resmimi maşallah supaallah ne kadar güzeller kızlar başka ya rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. ❤❤
Adet bittimi ilk 4-5 gününü korunun tek günü degerlendirin 12-13 günü bulun 28 gün sürüyorsa rabbim nasio etsin prensesMaşallah kizlaarinizsa....üç oglumdan sonra ki niyetimi sizle bozabilirimbugün adet oldum bakallim adet sonrası deneme yapacağım tabiki rabbim izin verirse adet günlerim çok aksamaz genel düzenlidir ikigun önce. Veya bir. İki gün sonra olurum bu etkileermi bilemedim ...adet sonrası ne yapmalıyım
Amin ins rabbim bizleri sevindirdigi gibi isteyen bütün annelere nasip etsin tabiki evlat ayrıcalikligi degil.Yok canım değiller bi ara avatar yaptım kızlarımı nazar degecek koyma dediler kaldırdımevet ama çok tatlı kızlarım var rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mubarek günde dualarını kabul etsin rabbim inşallah amin ecmain hayırlı kandiller
Buyurun paylaşınMerhaba arkadaşlar gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı en hayırlı şekilde kabul eylesin aminsizi uzun zamandır takip ediyorum ..bişey soracaktım benim bi arkadaşım 3 aylık hamile şuan geçenlerde ikili test yaptırmış cinsiyetini çok merak ediyor ilk bebeği bana sordu ben bi tahminde bulundum ama bilemedim bebek yan yatmış yinede sizinle paylaşsam yorumda bulunabilirmisiniz? Ikra meyra
Yani oncesii korumalı sık iliskki 12 ve 13 uncu günü tek ilişki olucakAdet bittimi ilk 4-5 gününü korunun tek günü degerlendirin 12-13 günü bulun 28 gün sürüyorsa rabbim nasio etsin prensesçok teşekkur ederim guzel maşşallahınıza
Tek degilde cift iliski biri disari biri iceri daha uygunYani oncesii korumalı sık iliskki 12 ve 13 uncu günü tek ilişki olucaküç çocuk anasiyim ama ne kadar tecrübesizim bu konularda okadarr belli
Sen buna dikkat ettin mi canim kizini ona gore mi hesapladin bide ates olcumu yapiyormuydunBak cift sene ve alti ay gebe kalman dogumun bi onceki cocugunun dogum gununu gecmisek ayni ayda dogumun olur yada kucuk cocugun dogum gununden 1 2 3 ay once dogum yapmaya getirirsin tam tersi olur mesala su an oglun varsa kizin olur yada kizin varsa oglun
Adetten sonra korunmalı olsun.Adetiniz 28 gün suruyorsa 12-13 gün 12 .gecenin 13 güne baglandıgı günü degerlendirin aynı gün 1.ci dışarı 2.ci içeri olmalıYani oncesii korumalı sık iliskki 12 ve 13 uncu günü tek ilişki olucaküç çocuk anasiyim ama ne kadar tecrübesizim bu konularda okadarr belli
Ben 5 şubatta 2008 denedik hamile kaldım oglum oldu 1 şubatta 2016 denedik ikiz kızlarım oldu alakası yok gibi dogru anladıysamSen buna dikkat ettin mi canim kizini ona gore mi hesapladin bide ates olcumu yapiyormuydun
Bak cift sene ve alti ay gebe kalman dogumun bi onceki cocugunun dogum gununu gecmisek ayni ayda dogumun olur yada kucuk cocugun dogum gununden 1 2 3 ay once dogum yapmaya getirirsin tam tersi olur mesala su an oglun varsa kizin olur yada kizin varsa oglun
Bunada bakın kızlarKızlar hepinize merhaba
Ben erkek bebek isteyenler topiğindeyim
Sağolsun bazı arkadaşlar bizim topiğe uğrayıp arada deneyimlerini paylaşıyorlar hepsine teşekkür ederim
Benim bir kızım var çok şükür
Kızıma ovulasyon testi ve tek deneme ile hamile kaldım sizinle paylaşmak istedim fikir olması için
29 aralık yazan testin akşamında deneme oldu
30 unda test yapmadım
Ama 31 aralıkta akıntıdan şüphelenip gün içinde test yaptım
Tahminim ya 30 aralık gecesi ya da 31 sabahı çatladı
10 ocakta da silik olarak gebelik testinde çıktı
Rabbim sağlıkla ve hayırla gönlünüze göre versin
Amin amin meva mı olucak ismiAmin ins rabbim bizleri sevindirdigi gibi isteyen bütün annelere nasip etsin tabiki evlat ayrıcalikligi degil.
Buyurun paylaşın
29 Aralıktan 1 ocağa kadar pik durumunda ve silikleşmediği sürece çatlama olmuş diyemeyiz bence değil mi ben mi yanlış yorumluyorum . 1ocaktan sonra silikleşmeye başladıysa çatlamadan 3 gün önce olmuş birliktelik demekki ve Y kromozomları ölmüşBunada bakın kızlartıklayın testte paylaşmış arkadaş
Sanki erkekmiş gibi geldi bana 1.oğlumun usg sine benzettim doktor 8. Haftada kemikleri iri erkek demiştiTeşekkür ederimIkra meyra hanım bana sanki kız gibi geldi ama bilemedim duruşu anlaşılır değil ama bide siz görün dedim
Eki Görüntüle 2637568
Nubu görünmüyor ama tutarsa kafa yapısı sanki kızTeşekkür ederimIkra meyra hanım bana sanki kız gibi geldi ama bilemedim duruşu anlaşılır değil ama bide siz görün dedim
Eki Görüntüle 2637568
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?