- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.161
Aynen29 Aralıktan 1 ocağa kadar pik durumunda ve silikleşmediği sürece çatlama olmuş diyemeyiz bence değil mi ben mi yanlış yorumluyorum . 1ocaktan sonra silikleşmeye başladıysa çatlamadan 3 gün önce olmuş birliktelik demekki ve Y kromozomları ölmüş
Ya kızlar ben fen bilgisi öğretmeniyim yıllardır bunların dersini aldık öğrencilerime anlatırım da uygulamada böyle olmadığını kimse bize söylemedi yaher zaman %50 şans vardır deriz geçeriz. Bizdeki erkek şansı %99.999 muş meğer
Sanki erkekmiş gibi geldi bana 1.oğlumun usg sine benzettim doktor 8. Haftada kemikleri iri erkek demiştihayırlı olsun sağlıkla gelsin ilk çocukmuş
Nubu görünmüyor ama tutarsa kafa yapısı sanki kız
Evet meva istiyordum hep ama ikiside oğlan oluncaAmin amin meva mı olucak ismisaglıkla gelsin meva prenses
Aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin gönlüne göreBanada kafa yapısından dolayı kız gibi geldi Allah bilir tabi sağlıklı olsun
o da zaten cinsiyeti önemsemiyo gönlü kıza daha yatkın olsada sadece çok merak ediyo
hasretle bekliyorum bende 1 seneyi geçti nasıl istiyorum nasıl Rabbim nasip etsin banada bütün bekleyenlerede
Aynen bende senin gibi düşünüyorum 1 ocakta hala aynı koyulukta .en erken 1 ocakta çatlama olmustur .onlar baya erken birlikte olmuş .tek ilişkiyle de kız olma ihtimali yüksek yani önemli olan sadece zamanlama sanki ben öyle düşünüyorum içe dışa sureklilık şunu ye bunu yeme falan sanki cok cok cok az onemli29 Aralıktan 1 ocağa kadar pik durumunda ve silikleşmediği sürece çatlama olmuş diyemeyiz bence değil mi ben mi yanlış yorumluyorum . 1ocaktan sonra silikleşmeye başladıysa çatlamadan 3 gün önce olmuş birliktelik demekki ve Y kromozomları ölmüş
Ya kızlar ben fen bilgisi öğretmeniyim yıllardır bunların dersini aldık öğrencilerime anlatırım da uygulamada böyle olmadığını kimse bize söylemedi yaher zaman %50 şans vardır deriz geçeriz. Bizdeki erkek şansı %99.999 muş meğer
Bence de canım zamanlama önemli bir de önceki günlerde korunmalı olması bana çok mantıklı geliyor o tek gün korunmasız olacak ve böylece spermler kontrol altında olmuş olacak önceki birlikteliklerden sperm kalma ihtimali yok Allahın izniyle tabii ki biz ne desek ne yapsak da kaderimizde varsa olacakAynen bende senin gibi düşünüyorum 1 ocakta hala aynı koyulukta .en erken 1 ocakta çatlama olmustur .onlar baya erken birlikte olmuş .tek ilişkiyle de kız olma ihtimali yüksek yani önemli olan sadece zamanlama sanki ben öyle düşünüyorum içe dışa sureklilık şunu ye bunu yeme falan sanki cok cok cok az onemli
Canim benim burdayim
Canım neler öğreniyorsan burayada yaz iştihare yaparızCanim benim burdayimsessiz takipteyim hergün yeni bisiyler ögreniyorum ve her gecen gün zorlasiyor bu is bu yaz hemen hemen bir senedir arastimadayim ama hala netlik yok
Cnm tesadüfen tutu bnde sanki bu tutmayanda vardır bnm cinde yasım kızdı kan yenilenmede bnm kanım yeniydi ve ogluma aralıkta hamile kaldım bunada aralıkta kaldımSen buna dikkat ettin mi canim kizini ona gore mi hesapladin bide ates olcumu yapiyormuydun
Bn oğlanların birine 2013 aralık 2. Ye 2016 ekim de kaldım 3.ye 2019 aralıkta kaldım bende tutu sanki bu tesadüfenBen 5 şubatta 2008 regl oldum sonra denedik hamile kaldım oglum oldu 1 şubatta 2016 regl oldum denedik ikiz kızlarım oldu alakası yok gibi dogru anladıysam
Canim bu herkeste farkli benim mesela yumurtlsmaya kadar akintim olur Kuruluk yumurtam catlar birlac gün sonra kurulukolur ama bazisida adet biter kurur ve yumurtlamaya yakin akinti olurHanımlar ben Allah nasip ederse bu ay tekrsr denemek istiyorum ,hazır şansım varken bütün tecrübeler doğrultusunda değerlendirmek isterimşimdi yumurtlama testim yok elimde ama akintimdan anliyorum. sunu sormak ıstiyorum yumurtlamadan 2 3 gün önce kesilmeli ya iliski. Yumurtladiktan sonra mi akinti olur yoksa yumurta catladiktan sonra mi akinti olur..????
En koyu sanki 08.05 olan önemli olan ne zaman silikleşecek hepsini tamamlaman lazımHersey tamam da su erken yumurtlama ve islaklik meselesi kafamdan atamiyorum mesela gecen ay 26 nisanda ilk gün 2 mayis bitis ve testlerim Eki Görüntüle 2638345
Birde tesler saat 10 ile 18 arası olmalıymışHersey tamam da su erken yumurtlama ve islaklik meselesi kafamdan atamiyorum mesela gecen ay 26 nisanda ilk gün 2 mayis bitis ve testlerim Eki Görüntüle 2638345
Adet bittimi testte başla cnm silikleşene kadar test yap karar verincede başka ayda denersinHersey tamam da su erken yumurtlama ve islaklik meselesi kafamdan atamiyorum mesela gecen ay 26 nisanda ilk gün 2 mayis bitis ve testlerim Eki Görüntüle 2638345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?