Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aynen spermler kaliteli ise 3 gün yaşar değilse 1 gün yaşar o nedenle en uygunu yumurtadan 1.5 yada 2 gun öncesi olmalı diye düşünüyorum

Sanki erkekmiş gibi geldi bana 1.oğlumun usg sine benzettim doktor 8. Haftada kemikleri iri erkek demişti hayırlı olsun sağlıkla gelsin ilk çocukmuş

Sağolasın amin kendisi kız istiyor eşi erkek istiyormuş bende dedimki amaaan cinsiyeti düşünmeyin sağlıklı olsun yeter zaten ilk çocuğu hemde zor şartlarda hamile kaldı
Bende 1 senedir uğraşıyorum olmuyo cinsiyeti mi düşüncem Allah sağlıkla versin yeter

Nubu görünmüyor ama tutarsa kafa yapısı sanki kız

Banada kafa yapısından dolayı kız gibi geldi Allah bilir tabi sağlıklı olsun
o da zaten cinsiyeti önemsemiyo gönlü kıza daha yatkın olsada sadece çok merak ediyo
hasretle bekliyorum bende 1 seneyi geçti nasıl istiyorum nasıl Rabbim nasip etsin banada bütün bekleyenlerede

Aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin gönlüne göre

Aynen bende senin gibi düşünüyorum 1 ocakta hala aynı koyulukta .en erken 1 ocakta çatlama olmustur .onlar baya erken birlikte olmuş .tek ilişkiyle de kız olma ihtimali yüksek yani önemli olan sadece zamanlama sanki ben öyle düşünüyorum içe dışa sureklilık şunu ye bunu yeme falan sanki cok cok cok az onemli

Bence de canım zamanlama önemli bir de önceki günlerde korunmalı olması bana çok mantıklı geliyor o tek gün korunmasız olacak ve böylece spermler kontrol altında olmuş olacak önceki birlikteliklerden sperm kalma ihtimali yok Allahın izniyle tabii ki biz ne desek ne yapsak da kaderimizde varsa olacak

Kızlar arkadaşımız da kız bebek için ilişki günleri şus da kızına hamile fikir ve umut olsun bizede

Eklentiler

• FF99870A-775D-45A5-9EEB-A100842065F0.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 123
  • B7AA0C60-5118-408D-9100-33D490208920.webp
    68 KB · Görüntüleme: 121
Sen buna dikkat ettin mi canim kizini ona gore mi hesapladin bide ates olcumu yapiyormuydun
Cnm tesadüfen tutu bnde sanki bu tutmayanda vardır bnm cinde yasım kızdı kan yenilenmede bnm kanım yeniydi ve ogluma aralıkta hamile kaldım bunada aralıkta kaldım

Son düzenleme:
Hanımlar ben Allah nasip ederse bu ay tekrsr denemek istiyorum ,hazır şansım varken bütün tecrübeler doğrultusunda değerlendirmek isterim şimdi yumurtlama testim yok elimde ama akintimdan anliyorum. sunu sormak ıstiyorum yumurtlamadan 2 3 gün önce kesilmeli ya iliski. Yumurtladiktan sonra mi akinti olur yoksa yumurta catladiktan sonra mi akinti olur..????

Canim bu herkeste farkli benim mesela yumurtlsmaya kadar akintim olur Kuruluk yumurtam catlar birlac gün sonra kurulukolur ama bazisida adet biter kurur ve yumurtlamaya yakin akinti olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…